Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Αποκαλείς κάποιον "πολίτη" υποτιμητικά.Πρόσεχε μην ενημερωθεί η υπηρεσία σου ότι ειρωνεύεσαι πολίτες σε ανώνυμα φόρουμ.

Γιατί εκεί δε θα έχει γελάκια!

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Μην βλεπεις πολλες ταινίες φιλε... Αμα ασχολούταν ο καθένας με το τι λεει σε ένα ανώνυμο φορουμ και ειδικα αποκαλώντας πολιτη καποιον δεν θα ειχε μεινει κανένας στο σωμα... Επομενος δεν σε παιρνω καν στα σοβαρά

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπα ειτε μπατσος είτε ενστολος δεν έχω κανενα θεμα. Αυτά τα θεματα τα εχετε εσεις... Εγώ γελάω απλα...
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Anemelossss έγραψε:Μπα ειτε μπατσος είτε ενστολος δεν έχω κανενα θεμα. Αυτά τα θεματα τα εχετε εσεις... Εγώ γελάω απλα...
Ρε παλικαρε άντε στην ευχή του θεού και της Παναγίας

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Loxias89 »

Tony 99 έγραψε:Άσε τι ελπίζω εγώ φίλε μ εσυ από ότι φαινετε η άποψη σ είναι ότι δεν θα πάρει πουθενά όποτε τι σε ενδιαφέρει που ελπίζω εγώ

Δεν νομίζω να έχει κάποιος εδώ μέσα διαφορετική άποψη για τα νησιά... Τώρα αν νομίζεις ότι θα βγάλει άλλου και θα μπορείς να κανείς χαρτιά απ το νησί οκ... Δεν είπα εγώ ότι δε θα πάρει. Βάση δεδομένων μιλάω. Επισης οι θέσεις είναι για Έβρο-άνατ. Μακεδονια-Αθήνα... Αν έχει πει κάποιος κάτι διαφορετικό από την πολιτική ηγεσία μπορείς να το παραθέσεις να δούνε και οι υπόλοιποι από τα νησιά που ενδιαφέρονται.

F35
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από F35 »

Anemelossss έγραψε:Μην βλεπεις πολλες ταινίες φιλε... Αμα ασχολούταν ο καθένας με το τι λεει σε ένα ανώνυμο φορουμ και ειδικα αποκαλώντας πολιτη καποιον δεν θα ειχε μεινει κανένας στο σωμα... Επομενος δεν σε παιρνω καν στα σοβαρά

Ακόμα και τους μόνιμους που μπαίνουν από πανελλήνιες μπορούν να διώξουν με κακές αξιολογήσεις. Μεγάλη έπαρση έχεις.

airstrike is coming in action
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνον η γαλανόλευκη σημαία... Πλέον έχει και ο ανέμελος
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νλοκ μην κλαις φιλε ... Δεν πειράζει ισως την επομενη φορα να μπεις... Σταματα την κλαψα...
Fanis644
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Fanis644 »

Πως γίνετε αφού ήταν κληστες οι προκηρύξεις του 2020 εκτός από τα νησιά, να δήλωσαν κ να περασαν άτομα που δεν είχαν εντοπιότητα; Π. Χ. Είχα δει τον πίνακα ικανών Ξάνθης και είχε άτομα χωρίς εντοπιότητα;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Δε βλεπω να επηρεαζοντε καπου οι θεσεις για ΣΦ. Δε νομιζω να αφορα αυτες που περιμενουμε εμεις. Ουδεμια σχεση η Frontex https://www.google.com/amp/s/www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/338157_deyteri-anastoli-hrimatodotisis-sti-frontex-logo-ton-epanaproothiseon%3famp
rakano
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από rakano »

Καλησπέρα παλικάρια. Καινούργιος στο forum και έχω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος ή αν έχει ήδη απαντηθεί πιο πίσω στην συζήτηση. Η προκήρυξη των συνοριοφυλάκων για Έβρο θα πιάνει και τους 94'ρηδες ή οχι; Η ανάλογη προκήρυξη των επόπ λέει να μην έχεις περάσει το 28 ετος με ημερομηνία γέννησης από 1/1/1995. Ευχαριστώ...
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Fanis644 έγραψε:Πως γίνετε αφού ήταν κληστες οι προκηρύξεις του 2020 εκτός από τα νησιά, να δήλωσαν κ να περασαν άτομα που δεν είχαν εντοπιότητα; Π. Χ. Είχα δει τον πίνακα ικανών Ξάνθης και είχε άτομα χωρίς εντοπιότητα;
Με περιφέρειες πάει φίλε μου. Για την Ξάνθη μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά όλοι όσοι ζουν στη περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αλλά πήραν την εντοπιότητα όσοι ζουν Ξάνθη ή μέχρι τα 18 ήταν Ξάνθη. Κατάλαβες πως πάει;

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ας πούμε αν βγάλει για Θεσσαλονίκη θα μπορούν να κάνουν όλοι όσοι μένουν σε πόλεις της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας απλά θα πάρουν μόρια εντοπιοτητας οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

rakano έγραψε:Καλησπέρα παλικάρια. Καινούργιος στο forum και έχω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος ή αν έχει ήδη απαντηθεί πιο πίσω στην συζήτηση. Η προκήρυξη των συνοριοφυλάκων για Έβρο θα πιάνει και τους 94'ρηδες ή οχι; Η ανάλογη προκήρυξη των επόπ λέει να μην έχεις περάσει το 28 ετος με ημερομηνία γέννησης από 1/1/1995. Ευχαριστώ...
Αν βγει μέχρι το Δεκέμβριο η προκήρυξη πιάνει και τους 94. Μετά τον Δεκέμβριο όχι.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες