Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Αποκαλείς κάποιον "πολίτη" υποτιμητικά.Πρόσεχε μην ενημερωθεί η υπηρεσία σου ότι ειρωνεύεσαι πολίτες σε ανώνυμα φόρουμ.
Γιατί εκεί δε θα έχει γελάκια!
Γιατί εκεί δε θα έχει γελάκια!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Μην βλεπεις πολλες ταινίες φιλε... Αμα ασχολούταν ο καθένας με το τι λεει σε ένα ανώνυμο φορουμ και ειδικα αποκαλώντας πολιτη καποιον δεν θα ειχε μεινει κανένας στο σωμα... Επομενος δεν σε παιρνω καν στα σοβαρά
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μπα ειτε μπατσος είτε ενστολος δεν έχω κανενα θεμα. Αυτά τα θεματα τα εχετε εσεις... Εγώ γελάω απλα...
Ρε παλικαρε άντε στην ευχή του θεού και της ΠαναγίαςAnemelossss έγραψε:Μπα ειτε μπατσος είτε ενστολος δεν έχω κανενα θεμα. Αυτά τα θεματα τα εχετε εσεις... Εγώ γελάω απλα...
Tony 99 έγραψε:Άσε τι ελπίζω εγώ φίλε μ εσυ από ότι φαινετε η άποψη σ είναι ότι δεν θα πάρει πουθενά όποτε τι σε ενδιαφέρει που ελπίζω εγώ
Δεν νομίζω να έχει κάποιος εδώ μέσα διαφορετική άποψη για τα νησιά... Τώρα αν νομίζεις ότι θα βγάλει άλλου και θα μπορείς να κανείς χαρτιά απ το νησί οκ... Δεν είπα εγώ ότι δε θα πάρει. Βάση δεδομένων μιλάω. Επισης οι θέσεις είναι για Έβρο-άνατ. Μακεδονια-Αθήνα... Αν έχει πει κάποιος κάτι διαφορετικό από την πολιτική ηγεσία μπορείς να το παραθέσεις να δούνε και οι υπόλοιποι από τα νησιά που ενδιαφέρονται.
Ακόμα και τους μόνιμους που μπαίνουν από πανελλήνιες μπορούν να διώξουν με κακές αξιολογήσεις. Μεγάλη έπαρση έχεις.Anemelossss έγραψε:Μην βλεπεις πολλες ταινίες φιλε... Αμα ασχολούταν ο καθένας με το τι λεει σε ένα ανώνυμο φορουμ και ειδικα αποκαλώντας πολιτη καποιον δεν θα ειχε μεινει κανένας στο σωμα... Επομενος δεν σε παιρνω καν στα σοβαρά
airstrike is coming in action
Δικαίωμα στην έπαρση έχει μόνον η γαλανόλευκη σημαία... Πλέον έχει και ο ανέμελος
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νλοκ μην κλαις φιλε ... Δεν πειράζει ισως την επομενη φορα να μπεις... Σταματα την κλαψα...
Πως γίνετε αφού ήταν κληστες οι προκηρύξεις του 2020 εκτός από τα νησιά, να δήλωσαν κ να περασαν άτομα που δεν είχαν εντοπιότητα; Π. Χ. Είχα δει τον πίνακα ικανών Ξάνθης και είχε άτομα χωρίς εντοπιότητα;
-
- Συνταγματάρχης
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Δε βλεπω να επηρεαζοντε καπου οι θεσεις για ΣΦ. Δε νομιζω να αφορα αυτες που περιμενουμε εμεις. Ουδεμια σχεση η Frontex https://www.google.com/amp/s/www.efsyn.gr/kosmos/eyropi/338157_deyteri-anastoli-hrimatodotisis-sti-frontex-logo-ton-epanaproothiseon%3famp
Καλησπέρα παλικάρια. Καινούργιος στο forum και έχω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος ή αν έχει ήδη απαντηθεί πιο πίσω στην συζήτηση. Η προκήρυξη των συνοριοφυλάκων για Έβρο θα πιάνει και τους 94'ρηδες ή οχι; Η ανάλογη προκήρυξη των επόπ λέει να μην έχεις περάσει το 28 ετος με ημερομηνία γέννησης από 1/1/1995. Ευχαριστώ...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Με περιφέρειες πάει φίλε μου. Για την Ξάνθη μπορούσαν να κάνουν τα χαρτιά όλοι όσοι ζουν στη περιφέρεια ανατολικής Μακεδονίας Θράκης αλλά πήραν την εντοπιότητα όσοι ζουν Ξάνθη ή μέχρι τα 18 ήταν Ξάνθη. Κατάλαβες πως πάει;Fanis644 έγραψε:Πως γίνετε αφού ήταν κληστες οι προκηρύξεις του 2020 εκτός από τα νησιά, να δήλωσαν κ να περασαν άτομα που δεν είχαν εντοπιότητα; Π. Χ. Είχα δει τον πίνακα ικανών Ξάνθης και είχε άτομα χωρίς εντοπιότητα;
-
- Ανθυπασπιστής
Ας πούμε αν βγάλει για Θεσσαλονίκη θα μπορούν να κάνουν όλοι όσοι μένουν σε πόλεις της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας απλά θα πάρουν μόρια εντοπιοτητας οι κάτοικοι Θεσσαλονίκης.
-
- Ανθυπασπιστής
Αν βγει μέχρι το Δεκέμβριο η προκήρυξη πιάνει και τους 94. Μετά τον Δεκέμβριο όχι.rakano έγραψε:Καλησπέρα παλικάρια. Καινούργιος στο forum και έχω μία ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος ή αν έχει ήδη απαντηθεί πιο πίσω στην συζήτηση. Η προκήρυξη των συνοριοφυλάκων για Έβρο θα πιάνει και τους 94'ρηδες ή οχι; Η ανάλογη προκήρυξη των επόπ λέει να μην έχεις περάσει το 28 ετος με ημερομηνία γέννησης από 1/1/1995. Ευχαριστώ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες