Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Παιδια οσοι ειστε απο Αθηνα και ειστε του 94, το πουλακι πεταξε δυστυχως. Μεσα σε εσας ειμαι και εγω!Καντε χαρτια σε αλλες προκηρυξεις οι Αθηναιοι μη περιμενετε ΣΦ για Αθηνα φετος!
100% αυτο!
100% αυτο!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Λεβέντες μου το ότι δεν ξέρουν οι Συνδικαλιστές και ξέρετε όλοι εσείς πόσα άτομα θα πάρει ποτέ θα τα πάρει που θα τα πάρει πραγματικά με ξεπερνάει ο καθένας πιστεύει και ελπίζει στο όνειρο του ας κάνουμε υπομονή να Βγει η Οππι που θυμάστε τη Ντόρος είχε γίνει και Νάτα όπου νάναι βγαίνουν από την σχολή. Ζαλισα με το σεντόνι που έγραψα Πίστη και όνειρα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Οι συνδικαλιστες ξερουν αλλα δε λενε επιτηδες!Εγω σας προειδοποιησα τους Αθηναιους, απο κει και περα οτι θελετε καντε!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ας ελπισουμε να βγουν εστω και αν οι πιθανοτητες ειναι λιγες! Μονο ο καιρος θα δειξει.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 3
Coyote έγραψε:Ας ελπισουμε να βγουν εστω και αν οι πιθανοτητες ειναι λιγες! Μονο ο καιρος θα δειξει.
Δεν θα βγάλει για Αθήνα αδερφέ. Φιλικά καλύτερα να ψάξεις να βρεις καμία δουλίτσα από το να ξημεροβραδιαζεσαι στο φόρουμ περιμένοντας το απίθανο. Θα βγουν και άλλες προκηρύξεις. Κάνε εκεί τα χαρτιά σου και που ξέρεις, ο Θεός είναι μεγάλος.
-
- Συνταγματάρχης
Απο δουλεια ειμαι πληρως καλυμενος δεν ειναι το προβλημα μου ουτε το οικονομικο ουτε η δουλεια. Οπως και ναχει οι αποψεις διισταντε. Το μονο που εχουμε να κανουμε ειναι να αναμενουμε νεοτερα. Απο μενα καλη υπομονη σε ολους που περιμενουν...
Για πυροσβεστική βγήκε το φεκ.
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 62
Μέχρι να βρεθεί τρόπος να ενταχθούν οι ηδη υπάρχοντες ΣΦ στον προυπολογισμό του κράτους, και να αρχισουν να πληρώνονται εξ ολοκλήρου απ το κράτος και οχι συνδυαστικα με ΕΕ+Κρατος. Ότι ευρωπαικά κονδύλια θα παίρνει το Υπουργείο θα πηγαινουν σε αυτούς αρχικά και αν υπάρχουν χρήματα για παραπάνω άτομα τότε θα πάρει νέους, και ο αριθμός αυτόν θα πάει αναλογα με τα περισσευούμενα χρηματα. Το οτι αυξήθηκαν οι οργανινές θέσεις δεν σημαίνει ότι θα πάρει άτομα Πχ. Μεσα στο 22,23,24,25. Το πότε θα πάρει εξαρτάται απ το παραπάνω που είπα. Έτσι δουλεύει το δημόσιο, με τον κανόνα του ένας προς ένας. Επίσης κάποιος είπε παραπάνω ότι τα έπομενα κονδύλια για το μεταναστευτικό ξεκινουν 2023-2027, έχει δίκιο. Επίσης θα είναι και ψαλιδισμένο απο τα 3.5 δις στο 1 δις και αυτά είναι στοιχεία του Υπουργείου Μεταναστευσης και Ασύλου.
Αρα ουτε για φετος να περιμένουμε...
Ο ορισμός της φωτογραφικής προκήρυξηςtasos100 έγραψε:Για πυροσβεστική βγήκε το φεκ.
Φωτογραφική καργα αλλά να σου πω εγώ προσωπικά λέω ευτυχώς από τη μια γαιτι έχω κάνει το 20 για εποχικός κ είμαι επιλαχών κ ελπίζω μήπως φύγουν όντως τόσα άτομα από τους εποχικούς μπας κ μπω γιατί λόγω ηλικίας είναι η τελευταία χρόνια να κάνω σε αλλά σώματα ..
Στο κενό όλα δλδ
-
- Συνταγματάρχης
Τιποτα παιδια οι ΠΛΕΟΝ αναξιοι εμπιστοσυνης. Σκουζουν στην πρωτη γραμμη στο ποταμι για ενισχυση εχουν τα μισα οχηματα Αθηνα ετοιμα και δεν τα στελνουν κ ολας. Να θες να κανεις τη δουλεια σου και να μη σε αφηνουν. Καμια ενημερωση πουθενα ολα αιωρουμενα. Και δε μιλαω καν για Αττικη γιατι τη μυριστηκαμε τη δουλεια αλλα και εκει να κολλαει το θεμα; Τι να πω! Επιτελικο κρατος👏👏
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Οτι θα γινει θα γινει προεκλογικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες