Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Μάλλον εδώ μέσα θέλετε να γράφουμε μόνο καλές ειδήσεις έστω κι αν είναι ψεύτικες απλά για να μη σπαζεστε!Εν τω μεταξύ και γω τη προκήρυξη περιμένω αλλά μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου coyote!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Ε πες και σε μας απο που τοση σιγουρια οτι δε θα βγει; Τι πηγες εχεις; Οχι τιποτα αλλο να μην ελπιζουμε κ εμεις!
Ρε αδελφέ σε έχουμε ρωτήσει τόσες φορές, από πού πηγάζει τόση σιγουριά. Εδώ μιλάμε με γεγονότα. Το γεγονός λοιπόν είναι ότι έχει εγκριθεί κονδύλι για 950 άτομα!Guardian1 έγραψε:Μάλλον εδώ μέσα θέλετε να γράφουμε μόνο καλές ειδήσεις έστω κι αν είναι ψεύτικες απλά για να μη σπαζεστε!Εν τω μεταξύ και γω τη προκήρυξη περιμένω αλλά μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου coyote!
-
- Συνταγματάρχης
Απλα φιλε Guardian για να καταλαβεις, οτι πει καποιος εδω ειναι προφανως σεβαστο και γιαυτο υπαρχει και αυτο το νημα για ανταλλαγη πληροφοριων αποψεων και τα σχετικα, οστωσο δε γινεται απο το πουθενα να εμφανιζεται ο χ-ψ και να λεει κατι που να αφορα την προκηρηξη σε βαθμο που την ακυρωνει και χωρις να το τεκμηριωνει απο πουθενα! Ετσι ριχνεις το ηθικο και τη χαρα πολλων παιδιων εδω μεσα που ανυπομωνουν να αναρτηθει, ποσο μαλλον οταν δεν εχεις στοιχεια για κατι που λες! Αν εσυ εισαι απαισιοδοξος τοτε το θεμα ειναι δικο σου. Εαν ομως εχεις καποια πληροφορια τοτε ας τη μοιραστεις.
Από την στιγμή που έχει βγει προεδρικό διάταγμα και γω πιστεύω πως θα βγει και την οππι την είχανε πει εδώ και αρκετό Κίρο και εν τελεί βγήκε Ότι θα βγει θα βγει και έτσι όπως το κόβω πάμε προ καλοκαιράκι όπως και με την προηγούμενη σειρά λέει και το διάταγμα μέχρι τέλη τ 22 αν φτάνουμε προς στο τέλος και δεν ακουστεί τίποτα μόνο τότε είναι εντελώς σιγουρο ότι δεν θα πάρει όποτε υπομονή και καλή επιτυχία και από μένα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Καλησπέρα στους Λεβέντες όλους μετά από καιρό τσουπ πετάχτηκαν οι έξυπνοι άγνωστοι και λένε ότι τους βολεύει ότι θέλουν να περάσουν ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν εγώ θα πω το γνωστό το καθιερωμένο Πίστη και Υπομονή και ότι γίνει... ΥΓ ελπίζω και πιστεύω άποψη μου και ότι μου λένε και εμένα ότι θα βγει ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι να με βολεύει μωρέ. Και γω τις θέσεις για την Αττική περιμένω.Είναι πολύ αμφισβητισιμες πλέον οι θέσεις αυτές όπως και των αεροδρομίων που δε θα μπουν καθολου ΣΦ εκεί.
Μόνο ο Έβρος είναι σίγουρος και η Ανατολική Μακεδονία.
Δεν είχε ανακοινωθεί τυχαία μέσα στη Βουλή ο αριθμός 550 από τον Θεοδορικακο.
Τις υπόλοιπες θέσεις τις τρώει το σκοτάδι σύμφωνα με αυτά που μαθαίνω.
Μόνο ο Έβρος είναι σίγουρος και η Ανατολική Μακεδονία.
Δεν είχε ανακοινωθεί τυχαία μέσα στη Βουλή ο αριθμός 550 από τον Θεοδορικακο.
Τις υπόλοιπες θέσεις τις τρώει το σκοτάδι σύμφωνα με αυτά που μαθαίνω.
-
- Συνταγματάρχης
Τι εχεις μαθει και απο τι πηγη; Αυτο ρωταω κ εγω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τώρα τι ακριβώς θες να σου πω; Ονοματεπώνυμο;
-
- Συνταγματάρχης
Και ο ένας από αυτούς είσαι και εσύ Λεβέντη μου εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει αυτή η προκ και καμια άλλη Και ρώταω και ψάχνομαι και όντως κάνεις δεν ξέρει πέρα από του Υπουργού γι'αυτό άσε το τι λένε και ακούγεται για 2 λόγους 1 Είναι κονδύλι απέξω και είναι δεσμευμένει να το βγάλουν και δεν γίνεται να φάνε τις Θέσεις
2 θυμήσου με την Οππι τι Ντόρος έγινε και βγήκε και θα μπουν αν και κουτσουρεμενοι αλλά οι 400 θα μπουν και αυτοί αλλά όλα αυτά δεν είμαι Θεός υποθέσεις κάνω και ότι μου λένε πάνω απολα
2 θυμήσου με την Οππι τι Ντόρος έγινε και βγήκε και θα μπουν αν και κουτσουρεμενοι αλλά οι 400 θα μπουν και αυτοί αλλά όλα αυτά δεν είμαι Θεός υποθέσεις κάνω και ότι μου λένε πάνω απολα
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έπεσε ψαλίδι στο κονδύλι λόγω μείωσης μεταναστευτικων ροών.Ότι μου λένε σας λέω.
-
- Συνταγματάρχης
Εντάξει τότε πέταξε το πουλάκι για εμάς τους 94 δυστυχώς... Αλλά περιμένω μέχρι 31/12/22 μπας και ...
-
- Συνταγματάρχης
Εννοειται οτι δεν εννοω ονοματεπωνυμο αλλα απο θεση υπουργειου; Αστυνομιας; Ειναι απο μεσα αυτη η πληροφορια;
Ρε αγόρι μου καταλαβαίνεις τι γράφει; Το κονδύλι έρχεται απέξω! Το έχουν πάρει! Έχει υπογραφτεί! Δεν γίνεται να κοπεί και να φάνε τα λεφτά! Οι ξένοι δε παίζουν με τα λεφτά τους. Για ποια μείωση μιλάμε; Ας θυμηθούμε την οππι που μέχρι και οι εφημερίδες γράψανε πάγωσε η οππι και μπλα μπλα μπλα και τσουπ έσκασε από το πουθενά!Guardian1 έγραψε:Έπεσε ψαλίδι στο κονδύλι λόγω μείωσης μεταναστευτικων ροών.Ότι μου λένε σας λέω.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν είπα ότι το φάγανε.Είπα ότι το ψαλιδισε η ίδια η ΕΕ λόγω μείωσης μεταναστευτικων ροων.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης