Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Αμα κανουν αγωνα για ανανεωση της ετησιας συμβασης, φανταστειτε ποσο μακρινο ονειρο ειναι η μονιμοποιηση.Θαυμα θα ειναι!

BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Όλα θα φανούν φέτος που είναι χρονιά εκλογών. Θα δούμε τι θα γίνει παιδιά και για την προκήρυξη και για την ανανέωση.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Δεν ισχυει κατι τετοιο... Δεν κανεις κανεναν αγωνα για ανανεωση... Οτι ναναι...
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Νομιζω οτι η ενωση των συνοριοφυλακων απλα πρεπει απλα ναχει παποιο λογο υπαρξης γιαυτο και λεει αυτα περι αγωνων ανανεωσης κλπ απλα για να φενεται οτι καπου υπερασπιζεται συμφεροντα των ΣΦ κλπ. Το υπουργειο εχει τον τελευταιο λογο και οσο και να κοπανιεται ολος ο κοσμος αν θελουν ανανεωνουν αν θελουν προσλαμβανουν αν θελουν δεν ξανα ανανεωνουν. Σε λοιπες λεπτομερειες δεν ξερω κατα ποσο εχει συμβαλει αλλα στην ανανεωση πιστευω κανενα υπουργειο δε θα υπολογισει κανεναν συνδικαλιστη οταν εχει να κανει με προυπολογισμο του κρατους. Αν δε βγαινει το μπατζετ απλα γεια σας και ας σκουζουν ολα τα σωματεια μαζι!
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Εν ολιγοις και εν συντομια μου φενεται οξυμωρο το σωματειο να υπερηφανευεται οτι κατορθωνει καθε χρονο τις ανανεωσεις ενω δεν ειναι τιποτα υπο την επιρροη του.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εφοσον υπαρχουν κονδυλια απο την ΕΕ μεχρι το 2027 οπου χρηματοδοτει 75% για τους ΣΦ, ειναι σιγουρο οτι θα ανανεωνουν μεχρι τοτε.Απο το 2027 και μετα θα φανει η μονιμοποιηση.

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Ότι νανε παιδιά έχει να πάρει 20 χρόνια σφ δεν θα διώξει κανέναν πρέπει να το κατάλαβετε αυτό πήρε αρκετό κόσμο δεν τους διώχνει τέλος. Το πολύ πολύ να μην πάρει άλλους η να πάρει μόνο στα σύνορα, Αεροδρόμια μ φαινετε πολύ δύσκολο να πάρει δεν υπάρχει ανάγκη εκεί γνώμη μου
Dolce
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Dolce »

Αυτό είναι για αυτούς που μου είπαν ότι το pro news λέει παπατζες. Το γράφουν όλα τα sait παντού. Εγώ βλέπω ότι οι δομές αδειάζουν, εισροές παράνομων μεταναστών δεν υπάρχουν και πάνε να βγάλουν άδειες παραμονής σε όσους έχουν παραμείνει εντός Ελλάδος. Μην σας φανεί παράξενο αν σε κάνα 2 χρόνια δεν υπάρχουν ΣΦΟΧ καθώς δεν θα έχουν αντικείμενο. Η μπόρα περασε. Ηδη στα ΚΥΤ όλα τα κάνουν οι σεκιούριτι και η Σφοχ καθοντε μήπως και γίνει κάτι. Οσοι είναι εν ενεργεία ας με διαψεύσουν στο δεύτερο σκέλος της σκέψεις μου.
Dolce
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Dolce έγραψε:Αυτό είναι για αυτούς που μου είπαν ότι το pro news λέει παπατζες. Το γράφουν όλα τα sait παντού. Εγώ βλέπω ότι οι δομές αδειάζουν, εισροές παράνομων μεταναστών δεν υπάρχουν και πάνε να βγάλουν άδειες παραμονής σε όσους έχουν παραμείνει εντός Ελλάδος. Μην σας φανεί παράξενο αν σε κάνα 2 χρόνια δεν υπάρχουν ΣΦΟΧ καθώς δεν θα έχουν αντικείμενο. Η μπόρα περασε. Ηδη στα ΚΥΤ όλα τα κάνουν οι σεκιούριτι και η Σφοχ καθοντε μήπως και γίνει κάτι. Οσοι είναι εν ενεργεία ας με διαψεύσουν στο δεύτερο σκέλος της σκέψεις μου.
Καλύτερα να μην έχουμε αντικείμενο μπας και μας πάνε σε καμία άλλη υπηρεσία. Και μην πείτε δεν γίνεται με ένα πδ όλα γίνονται. Εδώ η δημοτική αστυνομία απορροφήθηκε, εμείς τουλάχιστον κάναμε και ίδια εκπαίδευση με τους φρουρούς.

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Politis1994 »

Το μονο σίγουρο οσοι ενδιαφέρονται είναι οι εποπ τίποτα αλλο δυστυχώς για όλους. Σφ πυροσβεστικες κλπ δε φενεται να δινουν τη προσοχή που αξίζει και σ αυτα τα σώματα. Αντίθετα τωρα πάνε να τα κάνουν πλάκακια και με τους μετανάστες. Βοήθεια θεέ μου. Έλεος πια. Μακάρι να γίνουν εκλογές μπας κ ξεβρομισει λίγο αλλα θα κάνει εκλογές; Λέει θα το πάει μέχρι τέλος... Παίρνει ιδέες απο Ζιμπάμπουε
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ψεύτικες υποσχέσεις για προκυρηξεις... Πλακάκια με μεταναστες. Οριο υψους για εισαγωγή νάνων στα ενστολα. Άδικα ορια ηλικίας. Τι άλλο έχει μετά;
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Δεν είναι όλες οι ειδήσεις του pro news ψεύτικες, οι συγκεντρώσεις Πακιστανών είναι ψεύτικες; Και φυσικά υπάρχουν ροές, αν πάτε κέντρο Αθήνας, νομίζεις ότι είσαι σε άλλη χώρα... Άποψη μου πάντα όλα αυτά... Όσο για την προκήρυξη, ίσως όντως το πάνε λίγο πριν τις εκλογές, κρίμα για όλους εμάς που το θέλουμε...
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Σε καμια περιπτωση οσοι θελουν να μπουν ΣΦ δε θα εχουν τη μοιρα της πυροσβεστικης μη συγκρινουμε ανομοια πραγματα. Για το ενα δεν υπαρχει φως στο τουνελ τουλαχιστον για το 22 ενω για το αλλο που περιμενουμε εμεις εχουν γινει εστω καποιες εξαγγελιες και εχει βγει και ενα ΦΕΚ με προεδρικο διαταγμα για 950 θεσεις. Δε χρειαζεται να προδικαζουμε, να υποθετουμε και να κανουμε αρνητικα σεναρια. Στο κατω κατω ακομα αρχες Φλεβαρη ειναι υπαρχει απλετο χρονικο περιθωριο ως το τελος του 22 το οποιο ειναι το πλαφον για να χρησιμοποιηθει το κονδυλι της ΕΕ
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Ακριβώς... Μην τα μηδενιζουμε ολα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης