Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Γιατί πιστεύεις δεν πήραν επιλαχοντες στις κενές θέσεις;
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Εγώ πιστεύω ότι δεν πήρε επιλαχοντες γιατί στις εκλογές θα έχουμε μονιμοποίηση. Προσωπική εκτίμηση. Αν πάρει τώρα επιλαχοντες αυτοί θα είναι με ένα χρόνο υπηρεσίας στις εκλογές ενώ εμείς με τρία. Γι αυτό πιστεύω. Τώρα θα δείξει...
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Και μετα απαυτη τη δηλωση, συγκινηθηκε ο Θεοδορικακος και ολο το υπουργειο μαζι.
Police_ΣΦ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Police_ΣΦ »

Τπτ και κανέναν μην πιστεύεται. αν δεν δείτε προκηρηξη όλα να χαμέ να λέγαμε είναι
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο παιδιά ούτε αυτοί π είναι στα σωμάτια δεν ξέρουν αν θα πάρουν άκουσα προσεκτικά την συνέντευξη και αυτοί περιμένουν να μάθουν καλό καλοκαίρι και αν ότι νανε μην είστε σίγουρη για τίποτα ούτε για της θέσης ούτε για της περιοχές υπομονή να δούμε που θα καταληξη όλο αυτό το πράγμα
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Anemelossss »

Ετσι ακριβως POLICE_ΣΦ... Πολυ σωστος ... Βλεπεις μακρια... Οσο για τον φιλο που λεει για μονιμοποιηση στις εκλογες μακαρι να ειναι ετσι... Ολοι αυτο θελουμε! Θα φανει στην πορεια γτ ειπαμε μονο πραξεις οχι λογια...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Για ακουστε τι λεει ο κυριος χαρελας... ;) ανησυχια και αγανακτηση... ;) σιγα σιγα βγαινουμε αληθινοι συνεχιζουμε...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από Player7 »

Εσύ anemele τι χαίρεσαι που βγαίνεις αληθινός; Σε παρακολουθώ τι γράφεις κομπλεξικόύλης μου φαινεσαι, επειδή εσύ μπήκες δε θες να βγάλει άλλη να μπουν κι άλλοι.Αλλά η προκηρυξη είναι δεδομένη εως 31/12/22 πρέπει να χρησιμοποιηθεί το κονδύλι σε όλες τις περιοχές που είχαν πει απλά το καθυστερούν να βγουν όσο πιο κοντά στις εκλογές οι οποίες θα γίνουν τον Φθινωπορο του 22. Εσύ τώρα δε ξέρω γιατί κοφτεσαι έτσι.

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Φίλε κανείς λάθος ο ανέμελος δεν λέει κάτι κακό και ούτε κομπλεξικός είναι αλλοστε αυτός έχει μπει ήδη δυστηχως άμα ακούς από τον πρόεδρος των σφ αυτά π λέει ότι δεν ξέρουμε ουσιαστικά αν πάρουν άλλους και περιμένουμε και εμείς κατάλαβες σε τι κατάσταση βρισκόμαστε τώρα για της θέσεις π βγήκαν και έχουν ανακοινωθεί όλα να τα περιμένεις από αυτούς αυτά περί δεσμεύσεις τα ακούω βερεσέ βρισκόμαστε στον αέρα δεν τους νοιάζει για εμάς π περιμένουμε δυστηχως
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Εγω προσωπικά πιστεύω οτι αυτο που περιμένουμε, ΘΑ ΓΙΝΕΙ... Απλα καθυστερεί... Μην χάνουμε την πίστα μας, στη χωρα μας πολλα καθυστερούν!
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PLAYER ο μονος κομπλεξικος εδω εισαι εσυ και οφιλος σου border police ... Το ξανα λεω επειδη φαινεται δεν με πιανεις... Μπεις δεν μπεις δεν εχω να κερδισω κατι... Ουτε με νοιαζει κιολας... Οπως εχω πει κ πιο πανω μακαρι ολοι να μπειτε ενας λογος παραπανω ν γινουμε μονιμοι γτ τοσο κοσμο δεν θα διωξει... Αλλα να καταλαβαινεςι οταν σου λενε οτι σε κοροιδευουν και παιζουν με την νοημοσυνη σου... (αν εχεις γτ αμφιβαλλω... ) και φυσικα και θα χαρω οταν με βριζετε κ κραζετε και τελικα βγαινω αληθινος σε οτι λεω... Περαστικα σου και εσενα και του φιλαρακου σου...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν πειραζει φιλε μου τονυ... Ασε να λενε... Τους ποναει που εκει που με εκραζαν μεχρι εχτες σημερα αρχιζω να βγαινω αληθινος και ακομα ειναι η αρχη... Γτ εχουν μαθει να πιστευουν οτι τους πει ο καθε ενας παπατζας... Χωρις να βλεπουν πραξεις αλλα στα λογια... Ο αλλος εχτες μου ελεγε δεν εχω ιδεα κλπ επειδη δεν ειμαι σε καποιο γραφειο η δεν μιλαω με καποιο κεφαλι ... Δλδ καταλαβαινεις τι μυαλο κουβαλανε μερικοι... Ασε να λενε εγω γελαω μαζι τους...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

PLAYER. Εμενα δεν με νοιαζει ρε φιλαρακι ποσες φορες θα το πουμε... Εγω εδω και 1.5 χρονο που ειμαι στο σωμα τρωω οτι παπατζα μπορεις να φανταστεις... Τους ανθρωπους αυτους τους εφαγα στην μαπα και τους ξερω... Νομιζω εχω δικαιωμα να πω την αποψη μου και οτι εχω δει απο εργα μεχρι σημερα... Και να προετοιμασω τον αλλον που ενδιαφερεται για κατι τετοιο οπως θα ηθελα κ γω... Ειπαμε χιλιαδες φορες μακαρι να βγει... ΑΛΛΑ Εγω αν δεν δω με τα ματια μου να βγαινει δεν πιστευω τον καθε χαρελα η μποζιαρη η δεν ξερω εγω ποιον αλλον... Τωρα εσυ αμα νομιζεις οτι ειμαι κομπλεξικος δικαιωμα σου... Οπως ειπες εγω εχω μπει ουτε που με νοιαζει για εσενα... Απλα σταματα να κοροιδευεις τον κοσμο που εχει αγωνια και θελει να μπει... Γτ κατι επισημο δεν εχει βγει...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης