Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Πως γινεται ; Οταν απο την πρωτη στιγμη που μπηκα στο σωμα μου ελεγαν πραγματα και ΜΕΧΡΙ σημερα τιποτα δεν ισχυει 1.5χρονο π ειμαι στο σωμα εχω πιστευω το δικαιωμα να μην πιστευω... ;) επισης λες εχεις ετοιμη θεση... Λογικα σε πιστεψαμε ολοι... Δλδ δεν πας στην σιγουρη κ μονιμη δουλεια κ περιμενεις να μπει σαν ΣΦΟΧ με ενα αβεβαιο μελλον... Καλα μας τα ειπαν και αλλοι... Α επισης πρεπει να βγει και προκυρηξη για να μπεις στις φυλακες... Δεν πας ετσι γεια σας ηρθα... ;)
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχεις δικιο τονυ... Τουλαχιστον απο μεριας μ σε οτι με ρωτησαν καποια παιδια και σε προσωπικα μηνυματα αλλα και εδω απαντησα ομορφα και προσπαθησα να δωσω οτι ξερω και γνωριζω το λιγο καιρο που βρισκομαι στην αστυνομια... Και αμα δεις κ σε παλιοτερα μηνυματα ευχηθηκα καλη τυχη κ με το καλο να μπουν οσοι θελουν ... Τωρα το κομπλεξ που βγαζει ο φιλος απο πανω δεν το καταλαβαινω... Εγω απλα λεω να περιμενει να δει πραξεις κ οχι λογια γτ μπορει στο τελος να απογοητευτει... Και θα ειναι κριμα... Οπως εξαλλου ειπες και εσυ τιποτα δεν ειναι δεδομενο και για τον εβρο εχουν αργησει πολυ...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Ανεμελε βλέπεις ότι δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στο κόσμο;Έχει βγει η προκηρυξη για τα καταστήματα κράτησης από το Δεκέμβριο του 2021 και λέγεται 9κ/21 και έχω κάνει αίτηση με κύριο προσόν το ιεκ.

Τώρα κατάλαβα από αυτό που έγραψες ότι δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει και λογικό σε ένα μικρό νησί όπως η Λέρος δε φτάνουν όλες οι πληροφορίες.

Οι πρόεδροι της ΠΟΣΥΦΥ εσένα έχουν λόγο να σου λένε παπατζες για να σου πάρουν τα 20ε. Σε εμάς τους πολίτες γιατι να μας λένε ψέματα ότι θα πάρει στην Αττική ΣΦ;

Τέλος πάντων;

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δυστυχως φιλαρακι μου 20ε δεν παιρνουν απο εμενα πλεον... ;) 2ον λογικα ετσι θα ειναι... Δεν φτανουν ολες οι πληροφοριες,3ον το κερδος που θα εχουν ειναι οτι θα νομιζεις οτι βγηκε η προκηρυξη επειδη και καλα εκεινοι το απαιτησαν και θα τους ψηφισεις νομιζοντας οτι εκεινοι σε εβαλαν στο σωμα, και θασκας το 20ρικακι... Καταλαβες τωρα; Αν οχι δεν πειραζει πολλα δεν καταλαβες εξαλλου...

3ον σχετικα με τις προκυρηξεις προφανως και δεν με ενδιαφερει γιανα ασχολουμαι με τετοια... Οντως δεν ηξερα για φυλακες κατι τετοιο το μονο που ακουσα απο φιλο ειναι οτι ζηταει και παιρνει επιλαχων σε καποιες και τον καλεσαν να δωσει αθληματα... ;) απο κει κ περα για το αλλο οντως δεν γνωριζω...

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν υπαρχει λογος να σου πω ψεματα για κατι ουτε θα κερδισω κατι ουτε με νοιαζει αν μπεις η οχι εν τελει... Εγω εχω μπει και ειμαι κομπλε... Εγω προσπαθω να σου πω μερικα πραγματα να μην απογοητευτεις ειτε τωρα ειτε οταν και αμα μπεις στο σωμα...1.5 χρονο ρωτα λιγο απο το νοτιο αιγαιο ποσα παιδια εφυγαν και θα φυγουν απο την ποσυφυ... Ηδη γυρω στους 20εχουμε φυγει... Νομιζω δεν ειναι τυχαιο... και οπως ειπε και ο φιλος τονυ πιο πανω για εβρο εχουν πει απο ΠΕΡΣΙ και ακομα δεν υπαρχει καποιο νεο... Τυχαιο ; Δεν νομιζω... ;)

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τωρα τι γινεται στις φυλακες δεν με νοιαζει ουτε γνωριζω... Αλλα σιγουρα δεν θα ησουν εδω αμα μπορουσες να μπεις... Ταχα οτι θες αστυνομια... Τελος παντων. Οτι πεις... Εγω θα ειμαι εδω να προσπαθω να απανταω σε παιδια πως ειναι τα πραγματα στο σωμα και να τους προετοιμαζω οπως θα ηθελα κ εγω να κανουν το ιδιο αμα ειχα αποριες για κατι πουθα ηθελα να γινω... Ευτυχως μονο εσυ εισαι κομπλεξικος απο ολα τα παιδιαπ εχω μιλησει κ μιλαω στο φορουμ και αχαριστος... Αλλα δεν πειραζει απλα αγνοηση απο δω κ περα Κ συνεχιζουμε...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε φίλε τι δε καταλαβαίνεις ελληνικά τα γράφω.Εγώ προτιμώ Αστυνομία εννοείται, απλά έχω και καβατζα τη θέση στις φυλακές που έχω κάνει αίτηση και μπαίνω σίγουρα λόγω του ότι έχω κύριο προσόν το ιεκ.

Άμα όμως βγει για ΣΦ Αττική, θα μπω ΣΦ.

Απλά τα γράφω και κατανοητά.

Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Τζαμπα έρχεστε σε αντιπαράθεση ρε παιδια... Οτι ειναι να γίνει θα γινει. Υπομονή... Για πολλα δεν είμαστε σίγουροι
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Φίλε δικιά μ συμβουλή μπες φυλακές αφού μπορείς και μονοιμοι δουλειά και αρκετά καλα λεφτά δεν υπαρχη λόγος να πας σφ που δεν είναι σίγουρα μα σίγουρα μόνοιμα όλες οι δουλειές έχουν τα καλα και τα Κακά τους μην χάνεται ευκαιρίες χωρίς λόγο σε εμάς ας πούμε στην λεσβο δεν υπάρχουν φυλακές αλλιώς θα τα έκανα και εγώ και εχεσα την πρώτη προκ για τα νησιά λόγου στρατού πολύ ατυχία όποτε καλό θα ήτανε να αρπάζουμε Της ευκαιρίες
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Έχασα
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ισχυει φν... Εχεις δικιο... Καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ολοι θελουμε να μπειτε... Εξαλλου οσο περισσοτεροι τοσο καλυτερο ειναι για ολους μας και απο θεμα μονιμοποιησεις... Τωρα αν καποιος εχει κομπλεξ προβλημα του...
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Tony μπορείς να δοκιμάσεις για εποπ που θα βγεί φέτος.
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Tony 99 »

Φιλαράκι καλοσύνη σου το ξέρω αλλά προτιμο να μείνω σεκιουριτι παρα στρατό στο μόνο π δεν θέλω να μπω είναι ο στρατός ναι το ξέρω και εκεί καλα λεφτά και με της άδειες και μονοιμος και και και αλλά δεν το θέλω καθόλου και ας περνώ λιγότερα χρήματα προτιμο λιμενικό πυροσβεστική φυλακές η αστυνομία αλλά στρατό όχι με τίποτα να σαι καλα πάντως
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αnemele εσύ έχεις το κόμπλεξ που είσαι αρνητικός με τη προκήρυξη, εγώ από που κι ως πού είμαι.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Γουστα ειναι αυτα φιλε τονυ και σεβαστα... Απλα να θυμασαι οτι ο στρατος ειναι πολυ καλυτερος και απο θεμα αδειων και φυσικα το οτι δεν εχεις επαφη με πολιτη που μπορει να σε στειλει -σπιτι σου - στο χωμα και να τρεχεις κα ιαν μην φτανεις... Νομιζω ειναι αρκετο για να θεωρηθει καλυτερο... Για μενα τουλαχιστον... Αποκει κ περα οντως ολα εχουν κατι καλο και κατι ασχημο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες