Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Μα εσύ επιμένεις ότι μπορεί να μη βγει προκήρυξη, ενώ έχει βγει φεκ με οργανικές.Δε καταλαβαίνω τι ακριβώς λες; Ότι δε θα βγει καθόλου προκήρυξη;

Φυσικά και μπορεί να ξέρω καλύτερα όλη μου η οικογένεια είναι στην Αστυνομία στην Αθήνα, επειδή είσαι σφοχ δε σημαίνει ότι ξέρεις καλύτερα τι λέγεται στα γραφεία. Τα παιδιά που είναι σφοχ στην Αττική το ξέρουν ότι θα βγει πάλι για Αθήνα τους το έχουν πει.

Δε μπορώ να καταλάβω τι αμφισβητείς αλήθεια.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Και εγω για εβρο ειπα 100 φορες οτι ειναι σιγουρο... Τα υπολοιπα δεν ειναι... Αποκει κ περα αφου ο φιλος απο πανω λεει οτι μιλαει με ταξιαρχους και μεγαλα κεφαλια κατι παραπανω θα ξερει... Δυστυχως καποιοι δεν ειχαμε ποτε βυσματα η μεγαλα κεφαλια για να μας πληροφορουν πως και ποτε... Ελπιζω μονο να βγει αληθινος ο φιλος γιατι θα απογοητευσει πολυ κοσμο στο τελος με 'τα στανταρακια΄ που λεει...
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπραβο ολη σου η οικογενεια ειναι στην αστυνομια... Εκτος απο εσενα φυσικα... σορρυ φιλε δεν ηξερα οτι πρεπει να εχω κ γω οικογενεια στο σωμα για να εχω μια αποψη η μια πληροφορια...

τελος παντων... Αμα δεν καταλαβαινεις η δεν ξερεις τι διαβαζεις δεν σου φταιω εγω... Δεν αναφερθηκα πουθενα οτι δε θα βγει προκηρυξη... Ειπα οτι καποια στιγμη θα παρει και τους τελευταιους διοτι δεν γινεται συνεχεια να παιρνει σφ... Μη ξεχνας εμας μας πηρε μετα απο20 χρονια... Το ιδιο θα ξανα γινει... Παιρνει τωρα γτ μετα δεν θα παιρνει... Απλα τα πραγματα δεν ειναι φυσικη...

τελος δεν ασχολουμαι αλλο με εσενα φιλε...

Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Φίλε ανεμελε απλά σ λέει ότι έχει βγει ΦΕΚ με 950 θέσεις οι 250 θα πάνε σίγουρα Έβρο άρα κάπου πρέπει να πάνε και οι υπόλοιπες διαφωνείτε για τους λάθους λόγους μάλλον
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επισης αναφερεσαι συνεχεια σε 'γραφεια' φανταζομαι εσυ εισαι μεσα στα γραφεια και ξερεις απο πρωτο χερι... τεσπα καλη συνεχεια συνεχιζουμε με τα αλλα παιδια...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μα και ο Κυριάκος που είναι Σωματείο Συνοριακων Χίου που είχε πάει στη συνάντηση με τον Αρχηγό, είπε ότι οι θέσεις για Αθήνα είναι σίγουρες.Πραγματικά δε καταλαβαίνω εσύ τι ακριβώς λες.

Ο Πρόεδρος Συνοριακων Αττικής λες να μη ξέρει και να ξέρεις εσύ; Πως γίνεται αυτό; Αμφισβητείς και τον Ταξίαρχο του Αλλοδαπων; Μόνο εσύ τα λες αυτά πάντως όσοι εν ενέργεια ΣΦ έχουν γράψει εδώ μέσα είπαν ότι θα πάρει Αττική και το έχουν ακούσει. Μόνο εσύ λες τα δικά σου.

Επίσης εγώ και να μη βγει δε θα κλάψω διότι έχω εξασφαλισμενη θέση στα καταστήματα κράτησης οπότε δε θα πάω χαμένος.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι λογικα εχεις για αυτο εισαι εδω... Τελος παντων φιλε... Για να τελειωνουμε λογικα φανταζομαι ακουγεται οτι θα παρει σε ολα τα νησια - της λερου... Διοτι αμα ρωτησεις και τα υπολοιπα παιδια το ιδιο θα σου απαντησουν... Αντε καλη συνεχεια κουρασες...
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Υπάρχει δέσμευση του υπουργείου ΠροΠο να πάρει σφ στα αεροδρόμια με ειδική εκπαίδευση για τον έλεγχο στα διαβατήρια. Οι συνδικαλιστές όσο και να φωνάζουν δεν νομίζω να καταφέρουν να το ακυρώσουν.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εχω ιεκ κύριο προσόν στις φυλακές αδερφέ.Απλά προτιμω Αστυνομια.

Εσύ δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς αμφισβητείς; Που πιστεύεις ότι θα μοιραστούν οι 950 θέσεις δηλαδή;

Έχει γίνει αύξηση οργανικών 950 θέσεις το έχει δει αυτό σε φεκ; Μέχρι 31/12/22 πρέπει να βγει η προκηρυξη άρα είναι δεδομένο.

Ας μιλήσουν και τα υπόλοιπα παιδιά εδώ μέσα άμα έχουν καταλάβει τι ακριβώς αμφισβητείς.

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στο έγραψε και ο glock που είναι Αστυφύλακας στο προκεκα Αττικής είναι σίγουρες οι θέσεις, το ίδιο λέει και ο πρόεδρος Συνοριακων Χίου ο Κυριάκος που έγραψε εδώ μέσα επώνυμα.Το ίδιο λέει και ο πρόεδρος Συνοριακων Αττικής που είναι και αντιπρόεδρος στην ΠΟΣΥΦΥ.

Πως εσύ αμφισβητείς όλους αυτούς; Αυτό δε μπορώ να καταλάβω.

Ακομα και ο Χαρελας το λέει για Αττική.

Όλοι αυτοί δηλαδή λένε παπατζες και μόνο εσύ ξέρεις την αλήθεια. Περίεργο.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι ακριβως με ρωτας σου ειπα δεν υπαρχει λογος να συνεχισω ακρη δεν θα βρουμε... Εγω ξανα λεω μονο οταν το δω με τα ματια μου θα το πιστεψω... Και θα σε συμβουλευα να κανεις το ιδιο γιατι στο τελος ποναει αν δεν παει ετσι οπως θελουμε... Ολα θα φανουν ;)
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ισως αν διαβαζες πιο προσεκτικα οτι εχω γραψει εως τωρα ισως καταλαβεις οτι τελικα δεν... Καταλαβες τιποτα απο σα εχω πει... Μιας και δεν ειπα οτι λεω αληθεια... Εγω μιλαω με τα ντοκουμεντα και επισης ειπα οτι δεν εχω ακουσει κατι ΕΔΩ τουλαχιστον που ΕΙΜΑΙ στην ΛΕΡΟ ... Επισης ξανα λεω, λες βγηκε 950 θεσεις, τις οποιες σιγουρα θα πανε προς εβρο α μακεδονια κλπ ειδικα με τα νεα προκεκα που φτιαχνονται... Και το τελευταιο οτι οπως ειχε να παρει 20χρονια ΣΦ ετσι θα ξανα κανει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ οταν τελειωσουν ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ που εχουν ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ... Διαβασε το 100φορες ισως το καταλαβεις... Αν και αμφιβαλλω...
Tony 99
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Tony 99 »

Αδερφε μ δυστηχως τίποτα δεν είναι δεδομένο πρέπει να περιμένουμε καθίστερουν υπερβολικά πολύ Εχουνε πει για το Έβρο από Πέρσι και ακόμα τίποτα φαντάσου για τα αλλά μέρη μακάρι να πάρει όπου είναι για να πάρει και να μπείτε όσοι μπορείτε δεν υπάρχει λόγος για να τσακωνόμαστε και εννοείτε ότι κανένας δεν πρέπει να κόβει τα φτερά του αλλου και της ελπίδες του δεν είναι σωστο όπως σωστο δεν είναι ας πούμε να λέει κάποιος που δεν είναι μέσα στο σώμα σε αυτόυς π είναι ότι δεν θα μονοιμοποιηθουν ποτε μη βγάζουμε κόμπλεξ μεταξύ μας και να βοηθάμε ο ένας τον αλλον με της πληροφορίες μας
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καθόλου δε πονάει είμαι εξασφαλισμενος από θέμα μόνιμης θέσης.Αυτό που σε ρωτάω είναι πως γίνεται εσύ να αμφισβητείς τόσους ανθρώπους που το λένε και κατέχουν μια επίσημη θέση και είναι λογικό να μαθαίνουν περισσότερες πληροφορίες από σένα που είσαι ένας απλός σφοχ.

Μιλά και με κάποιον ΣΦ από Αττική να δεις τι τους λένε όσον αφορά το προκεκα.

Το αεροδρόμιο συμφωνώ ότι δεν ειναι σίγουρο και ίσως να μη πάρει εκεί.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Για το αεροδρόμιο σύφωνο ότι παίζετε αλλά προσωπικά νομίζω θα βγεί. Οι υπόλοιπες θέσεις είναι σίγουρες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες