Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Λοιπόν, ας πούμε και κάτι σοβαρό παιδιά. Ο χαρελας μόλις μου είπε ότι θα βγεί πρώτα για Έβρο. Τώρα τι να πω δε ξέρω...
Σου ειπε αν ξερει ποτε περίπου;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Εννοεί Έβρο και Αν. Μακεδονία να βγει μαζί σε μια μάλλον. Μόνο Έβρος δεν έχει λογική.
Ναι αυτό εννοεί, αλλά δεν είναι αυτο το πρόβλημα 😂 για Αθήνα να δούμε.BorderRanger έγραψε:Εννοεί Έβρο και Αν. Μακεδονία να βγει μαζί σε μια μάλλον.Μόνο Έβρος δεν έχει λογική.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Ο ίδιος μου χε πει θα πάρει και αεροδρόμιο Αθήνας.Δε ξέρω τώρα η ποασυ πιέζει να μη πάρει.
Ίσως επειδή οι ΣΦ των αεροδρομίων κάνουν λίγο διαφορετική εκπαίδευση για έλεγχο διαβατηρίων, γι αυτό να βγει διαφορετική προκήρυξη και να μπουν μετά.
Ίσως επειδή οι ΣΦ των αεροδρομίων κάνουν λίγο διαφορετική εκπαίδευση για έλεγχο διαβατηρίων, γι αυτό να βγει διαφορετική προκήρυξη και να μπουν μετά.
Αυτός λέει ότι ναναι μου φαίνεταιBorderRanger έγραψε:Ο ίδιος μου χε πει θα πάρει και αεροδρόμιο Αθήνας.Δε ξέρω τώρα η ποασυ πιέζει να μη πάρει.
Η ποασυ δεν θέλει ΣΦ για αεροδρόμια, γιατί δεν θα βγαίνουν μετάθεσεις για επαρχία... Πχ χάνονται τρεις θέσεις για αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, θέσεις για αεροδρόμια Λέσβου, Χίου Σάμου κτλ... Υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.
Κατά την δική μου άποψη, επειδή η ποασυ θέλει να περάσει το δικό της, δεν σημαίνει ότι θα γίνει κιόλας. Πάρτε παράδειγμα τους διαγωνισμούς εκτός πανελληνίων. Δεν επιθυμεί τέτοιο προσωπικό, όμως συνεχίζεται να προσλαμβάνονται ΕΦ και ΣΦ. Δεν τους θεωρούν άξιους, αλλά αρκετές φορές διαψεύστηκαν.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Μόνο για Βενιζέλος και για Αεροδρόμιο Μακεδονία είχαν πει ΣΦ οχι σε νησιά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Παιδιά μετά τα χθεσινά πάμε ολοταχώς για εκλογές οπότε για ψήφους πιστεύω θα τις τρέξουν τις προκηρύξεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Πιστεψτε τον χαρελα... Σε οσα εχει πει δεν υπαρχει ουτε 1 που να επεσε μεσα... Χααχαχα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Το μονο θετικο οτι καταθεσαν διαφορα θεματα (για μονιμοποιηση, μισθολογια, καθηκοντα) εχθες στον υπουργο... Και τονισε οτι υπαρχει 'θετικη' εξελιξη απο τον υπουργο... Ξανα λεω εγω δεν πιστευω τιποτα αν δεν δω πραξεις!
Εσύ πιστεύεις επειδή έκλεισε η Αττική οδός από χιόνια κ ο ο κόσμος θα πάρει 2.000 αποζημίωση (θα πουν κ ευχαριστώ στο τέλος να δειτε) θα πάμε σε εκλογές;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Πρώτον οι περισσότεροι θα διεκδικήσουν περισσότερα από 2000 ευρώ έχουν κινηθεί νομικά βγήκε το είπε και ο Κούγιας και δεύτερον δεν είναι μόνο τα χιόνια είναι και ο χειρισμός με τον κορωνοιο και οι πυρκαγιές και πολλά άλλα. Σιγά μην αντέξει η κυβέρνηση με όλα αυτά ακόμα ενάμιση χρόνο.glock έγραψε:Εσύ πιστεύεις επειδή έκλεισε η Αττική οδός από χιόνια κ ο ο κόσμος θα πάρει 2.000 αποζημίωση (θα πουν κ ευχαριστώ στο τέλος να δειτε) θα πάμε σε εκλογές;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες