Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Παντού με σύμβαση θα είναι.Δύσκολο το βλέπω να μη πάρει στον Εβρο, αφού το ανακοίνωσε ο Θεοδορικακος.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Οτι γινει στις εκλογες... Εκει θα πιεσει η ενωση... Αποκει και περα ολα θα φανούν στην πορεια...
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δε νομίζω ότι θα φανεί στις εκλογές κάτι όσον αφορά τη μονιμοποίηση.Ή λογική λέει ότι μέχρι το 2027 θα είναι με σύμβαση που λήγουν τα ευρωπαϊκά κονδύλια.

Άρα στην επόμενη 4ετια εφόσον εκλεγεί ξανά η ΝΔ, τότε θα φανεί το 2027 τι θα γίνει.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο που λες για το 2027 μπορεις να το στηριξεις καπου; Εγω γνωριζω και ξερω οτι οι πινακες επιτυχοντων ειναι για 5 ετη... Αλλιως αν ηταν για 10 η 7 θα το ελεγε...
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Έχει δίκιο ο ανέμελος. Οι πίνακες είναι για 5 έτη. Δηλαδή οι επιλαχοντες είναι μέχρι την πενταετία. Αν κάποιος φύγει πριν τη πενταετία μπορεί να καλυφθεί η θέση του. Οπότε το 2027 δεν ισχύει γιατί αν δεν ανανεωσει κάποιος στην εξαετία δεν γίνεται να μείνει κενή η θέση. Οπότε στη 5ετια θα είναι η μονιμοποίηση. Να διώξει το κράτος εκπαιδευμενους αποκλείεται.
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ειχε ανακοινωθει περσι που πηρε 1η φορα ΣΦΟΧ οτι τα ευρωπαικα κονδυλια ειναι μεχρι το 2027.Μεχρι τοτε εγω δε πιστευω οτι θα γινει καποια κινηση για μονιμοποιηση, πρωτα θα φανε τα κονδυλια και λογικο ειναι αυτο αφου το 75% ειναι απο την ΕΕ!

Δεν ειπα εγω οτι θα διωξει, ειπα οτι θα φανει για μονιμοποιηση μολις ληξουν τα ευρωπαικα κονδυλια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BorderRanger την Τρί Ιαν 18, 2022 7:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αυτο που λες δεν ισχυει καπου... Μεχρι 5 ετη εισαι εγω τα ελεγα απο την αρχη αλλα καποιοι δεν ακουγατε... Δεν ξερουμε τι υπογραφουμε ρε παιδια λιγο σοβαροτητα... Τελος παντων το θεμα ειναι οτι αν δεν εχουμε καποιο νεο στις εκλογες θα εχουμε μεχρι τα 5... Παραπανω δεν υπαρχει... Δεν υπαρχει πουθενα αυτο το 2027 που διαβαζω απο πολλους εδω μεσα χωρις στοιχεια... !
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

BorderRanger έγραψε:Ειχε ανακοινωθει περσι που πηρε 1η φορα ΣΦΟΧ οτι τα ευρωπαικα κονδυλια ειναι μεχρι το 2027.Μεχρι τοτε εγω δε πιστευω οτι θα γινει καποια κινηση για μονιμοποιηση, πρωτα θα φανε τα κονδυλια και λογικο ειναι αυτο αφου το 75% ειναι απο την ΕΕ!

Δεν ειπα εγω οτι θα διωξει, ειπα οτι θα φανει για μονιμοποιηση μολις ληξουν τα ευρωπαικα κονδυλια.

Ναι δεν γίνεται αυτό που λες γιατί αν δεν ανανεώσουν μαζικά στην εξαετία θα μείνουν κενές οι θέσεις και σιγά μην βγάλει νέα προκήρυξη. Οπότε θα κοιτάξει το κράτος να τους κάνει στη 5ετια που ισχύουν και οι πίνακες. Αυτό εξηγώ. Δεν θα το ρισκάρει. Τέλος πάντων θα δούμε.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Πουθενα δεν γραφει οτι εισαι μεχρι το 2027 που λες συνεχεια εδω... Η προκυρηξη μεσα ελεγε οτι με ανανεωση καθε χρονο εως 5 χρονια για αυτο και οι πινακες εχουν ισχυς εως 5 χρονια και οχι λιγοτερα η παραπανω... !
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τα λεφτα ειναι για την πρωτη σειρα Σφοχ ειναι 100% απο ευρωπη ενω στην 2η 75% ευρωπης 25% ελλαδαα... Τωρα αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο για την 1η σειρα... !
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Και εγω εξηγω οτι το κρατος θα εκμεταλλευτει μεχρι τελευταια στιγμη τα κονδυλια της Ευρωπης που καλυπτουν το 75% του μισθου των ΣΦΟΧ, γι αυτο λεω οτι μεχρι το 2027 ισως πηγαινουν με ετησια οσοι ανανεωνουν.Για ποιο λογο να τους κανει νωριτερα μονιμους και να τους πληρωνει εξ ολοκληρου απο τη τσεπη της η Ελλαδα; Θα εκμεταλλευτουν μεχρι τελους τα ευρωπαικα κονδυλια και μετα θα τους κανει μονιμους!

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μα δεν λεει καπου για 2027 αυτο πως το στηριζεις;Επισης αν το παμε με την λογικη σου θα μπορουσε απο την αρχη να σε κανει μονιμο και απλα να σε πληρωνει με τα ευρωπαικα κονδυλια... !

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ρε φιλε τι λες τωρα; Αφου ειναι ευρωπαικα κονδυλια πως θα σε κανει μονιμο εξ αρχης; Τα θελετε και τα λετε αυτα; Τα ευρωπαικα κονδυλια η Ευρωπη τα εδωσε για συμβασεις οχι για μονιμους, δε γινεται να τους επαιρνε μονιμους εφοσον ειναι με ευρωπαικα κονδυλια.

Πρεπει να σας εχουν μπερδεψει εντελως οι προεδροι των Σωματειων!

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω προσωπικα εχω βγει απο τα σωματεια γιατι εκτος απο ψευτες δεν προσφερουν τιποτα...
Elante2
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Elante2 »

Γτ λέει πουθενά για τα 5 χρόνια που αναφέρεις; Πουθενά στην προκήρυξη δν αναφέρει για 5ετια. Τα ευρωπαϊκά κονδύλια για το μεταναστευτικό που είμαστε μέσα και εμείς, είναι μέχρι το 2027
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες