Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Οπως το αντιλαμβανεται ο καθεις. Εφοσον αναρτηθει προκηρυξη, δε μας σημαδευει κανεις με οπλο στον κροταφο για να κανουμε αιτηση και να σκεφτομαστε τι και εαν και πως. Σιγουρα θα τα λαβουμε ολα υποψιν, δεν αναφερομαι μονο στον ενδεχομενο τραμαυτισμο τωρα.
Εκ κατακλειδι, πολλακις διαβαζω αβασιμες πληροφοριες και βλακειες απο ορισμενους. Πολυ σωστο να εκφερουμε τις αποψεις μας, δημοκρατια εχουμε, αλλα να τις σκεφτομαστε και να τις διασταυρωνουμε Πριν τις εκφερουμε...
Εκ κατακλειδι, πολλακις διαβαζω αβασιμες πληροφοριες και βλακειες απο ορισμενους. Πολυ σωστο να εκφερουμε τις αποψεις μας, δημοκρατια εχουμε, αλλα να τις σκεφτομαστε και να τις διασταυρωνουμε Πριν τις εκφερουμε...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Κυριάκο κανένα νέο έμαθες;
kyriakos15555 έγραψε:Συμφωνώ απόλυτα στο μήνυμα σου.
Το νέο π. Δ. Που κοινοποιήθηκε πρόσφατα, το λέει ρητά ότι μεταθέσεις και αποσπάσεις στους συνοριακούς φύλακες που είναι συμβασιούχοι δεν επιτρέπονται.
Αυτό για να προλάβουμε μερικούς μετέπειτα που θα νομίζουν ότι κάποιοι τους κορόιδεψαν.
Κοτανίδης Κυριάκος www.posyfy.gr
Γεια σου φιλαράκι. Έχεις μάθει τίποτα; Λες να βγεις σε μια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Ιαν 07, 2022 11:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Αρα κ. Κυριάκο εσένα αν σε πουν στο μέλλον να πας Θεσσαλονίκη δεν θα πας γιατί ήξερες για που υπέγραψες. Αντε να δούμε.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Κυριάκο αν θες πες μας την προσωπική σου άποψη για το θέμα μονιμοποίησης και με ποιους τρόπους θα μπορούσε να γίνει; Εσείς ως Σωματεία τι θα προτείνατε στο Υπουργείο για το θέμα της μονιμοποίησης.
Anemelossss έγραψε:Καταρχας το οτι το κονδυλι γραφει εως 2027 δεν παει να πει οτι θα σε εχει μεχρι τοτε... Στην προκυρηξη λεει καθαρα οτι σε εχουν ανανεωση με δυνατοτητα ανανεωσεις και ολο αυτο ΕΩΣ 5 χρονια. Αυτη την στιγμη παμε για 2ο χρονο... Σε 3 χρονια και κατι θα πρεπει να αποφασισουν αν θα σε κανουν μονιμο η αν θα σε διωξουν απλα ειναι τα πραγματα...
Για ποιον λόγο φίλε μου γράφεις τέτοιες ανακρίβειες; Το ΕΩΣ που ακριβώς το είδες και δεν το είδαμε οι υπόλοιποι; Γράφει δύναται να ανανεώνεται κάθε χρόνο. Αυτό μονο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 18
- Επικοινωνία:
BorderRanger έγραψε:Κυριάκο αν θες πες μας την προσωπική σου άποψη για το θέμα μονιμοποίησης και με ποιους τρόπους θα μπορούσε να γίνει;Εσείς ως Σωματεία τι θα προτείνατε στο Υπουργείο για το θέμα της μονιμοποίησης.
Στον αγαπητό φίλο που είπε πως αν μου πουν να πάω Θεσσαλονίκη και το αν θα πάω. Φυσικά και θα πάω.
Αλλά δεν γκρινιάζω ή δεν απαιτώ να πάω. Εφόσον γνώριζα που θα είμαι. Βρίσκομαι στην Χίο και κάνω το καθήκον μου. Αυτή είναι η ένσταση μου. Κάποιοι δεν μπήκαν ακόμα και απαιτούν πράγματα.
Η προκήρυξη μας το λέει ρητά. Τοποθετούμαστε σε υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και διαχείρησης μετανάστευσης. ΌΧΙ ΔΙ. Ας, ΟΧΙ ΟΠΚΕ, ΟΧΙ ΤΡΟΧΑΙΑ κλπ κλπ. Γιατί και αυτήν την απαίτηση έχω ακούσει.Kαθώς και δε δικαιούμαστε μετάθεση ή απόσπαση εντός ή εκτός της διεύθυνσης.
Με το σχετικό π. Δ. Που ανακοινώθηκε, εμείς ως ομοσπονδία θα κάνουμε αντιπροτάσεις σχετικά με αυτό
Υπάρχουν παρεμφερή υπηρεσίες, όπως οι ειδικές ομάδες και οι διμοιρίες στις οποίες κάποιος αν το επιθυμεί μπορεί να εκπαιδευτεί.
Όσον αφορά την μονιμοποίηση, σε παλιότερες αναρτήσεις μου είπα πως το αρχηγείο μας καθησύχασε και ότι στην μέση υπάρχουν κάποια ευρωπαικά κονδύλια που πρέπει να... Καταναλωθούν.
Με το καλό όσοι τα καταφέρετε.
Κοτανίδης Κυριάκος
www.posyfy.gr
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kyriakos15555 την Σάβ Ιαν 08, 2022 9:07 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ https://www.instagram.com/posyfy_officialpage
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Οι Συνοριοφύλακες, μετά τη συμπλήρωση της πενταετούς θητείας τους στην Ελληνική Αστυνομία, στην οποία περιλαμβάνεται και ο χρόνος βασικής εκπαίδευσης,
μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα, ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα αρμόδια συμβούλια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
2. Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απολύονται από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη λήξη της πενταετούς θητείας τους οι Συνοριοφύλακες,
οι οποίοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μονιμοποίηση ή δεν κρίνονται ικανοί για μονιμοποίηση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
εντάξει mike20 ; Εγω λεω ανακρίβειες ανοιξε τα ματακια σου και μη λες χαζομαρες
μπορούν να παραμείνουν μόνιμα στο Σώμα, ύστερα από αίτησή τους και εφόσον κριθούν ικανοί από τα αρμόδια συμβούλια, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
2. Με απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απολύονται από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, με τη λήξη της πενταετούς θητείας τους οι Συνοριοφύλακες,
οι οποίοι δεν υποβάλλουν αίτηση για μονιμοποίηση ή δεν κρίνονται ικανοί για μονιμοποίηση, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο π. Δ.303/2003 (Α΄ 257).
εντάξει mike20 ; Εγω λεω ανακρίβειες ανοιξε τα ματακια σου και μη λες χαζομαρες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Εχεις δυνατότητα ανανεωσεις απο 1 εως 5 χρόνια το μετα δεν το ξερει κανενας
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Να σαι καλά Κυριάκο, μακάρι να μπούμε και ότι γίνει!
Anemelos καμία σχέση, Αυτά ισχύουν για τους μόνιμους. Σύμφωνα με τν δική μας προκήρυξη μπορεί να είμαστε για πολλά χρόνια με σύμβαση, πουθενά δν γράφει έως 5 έτη.
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Φίλε anemelos αυτό που έβαλες είναι για τους μόνιμους ΣΦ. Ισχύει δηλαδή για τους 400 ΣΦ του Έβρου.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 111
Ναι συμφωνώ αλλά ο συνδικαλισμός είναι για να διεκδικεί πράγματα αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος ύπαρξης. Εσύ μπορεί να είσαι στη Χίο και να κάνεις το καθήκον σου αλλά αν ήσουν στο Καστελόριζο πιστεύω δεν θα ήσουν τόσο καθησυχασμενος αν χρειαζόταν να είσαι εκεί για 13 χρόνια. Θα μου πεις να είχαν τα μόρια τα παιδιά να πάνε σε άλλο νησί αλλά κάποιος πρέπει να πάει και σε αυτά τα νησιά. Ούτε πιστεύω αρέσει σε εσένα να έχεις αβέβαιο μέλλον χωρίς χρονοδιάγραμμα. Τέλος πάντων ξεφύγαμε από το θέμα.kyriakos15555 έγραψε:BorderRanger έγραψε:Κυριάκο αν θες πες μας την προσωπική σου άποψη για το θέμα μονιμοποίησης και με ποιους τρόπους θα μπορούσε να γίνει;Εσείς ως Σωματεία τι θα προτείνατε στο Υπουργείο για το θέμα της μονιμοποίησης.
Στον αγαπητό φίλο που είπε πως αν μου πουν να πάω Θεσσαλονίκη και το αν θα πάω. Φυσικά και θα πάω.
Αλλά δεν γκρινιάζω ή δεν απαιτώ να πάω. Εφόσον γνώριζα που θα είμαι. Βρίσκομαι στην Χίο και κάνω το καθήκον μου. Αυτή είναι η ένσταση μου. Κάποιοι δεν μπήκαν ακόμα και απαιτούν πράγματα.
Η προκήρυξη μας το λέει ρητά. Τοποθετούμαστε σε υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης και διαχείρησης μετανάστευσης. ΌΧΙ ΔΙ. Ας, ΟΧΙ ΟΠΚΕ, ΟΧΙ ΤΡΟΧΑΙΑ κλπ κλπ. Γιατί και αυτήν την απαίτηση έχω ακούσει.Kαθώς και δε δικαιούμαστε μετάθεση ή απόσπαση εντός ή εκτός της διεύθυνσης.
Με το σχετικό π. Δ. Που ανακοινώθηκε, εμείς ως ομοσπονδία θα κάνουμε αντιπροτάσεις σχετικά με αυτό
Υπάρχουν παρεμφερή υπηρεσίες, όπως οι ειδικές ομάδες και οι διμοιρίες στις οποίες κάποιος αν το επιθυμεί μπορεί να εκπαιδευτεί.
Όσον αφορά την μονιμοποίηση, σε παλιότερες αναρτήσεις μου είπα πως το αρχηγείο μας καθησύχασε και ότι στην μέση υπάρχουν κάποια ευρωπαικά κονδύλια που πρέπει να... Καταναλωθούν.
Με το καλό όσοι τα καταφέρετε.
Κοτανίδης Κυριάκος
www.posyfy.gr
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Καλησπέρα στην ομάδα κακή χρόνια με υγεία πάνω από όλα ! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση γνωρίζουμε άμα τέλεια η Προκυρηξη που θα βγει άμα θα έχουμε δυνατότητα να κάνουμε κει εμείς από Αθήνα ; Και άμα γνωρίζετε άμα θα βγουν και θέσεις για Αθήνα η γι τα αεροδρόμια που λενε ευχαριστώ!
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Καλή χρόνια ****
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες