Οχι. Πρέπει να μπορούν ολοι να δηλώσουν εγω αντεχω και θελω να έρθω και για 30 χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει τίποτα μονο η δουλειά και το καθήκον. Η προτίμηση μου για μετάθεση; Οπου γη και πατρίςTony 99 έγραψε:Γ ι αυτό φίλε ανεμελε πρέπει να μπαίνει η εντοποιοτητα γιατί κάποια άτομα δεν θα θέλουν με τίποτα να κάτσουν 10 χρόνια σε νησί και εμείς που είμαστε ντόπιοι επειδή θέλουμε να μείνουμε στον τόπο μας πιστεύω ότι την δικαιούμαστε την εντοποιοτητα
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 85
Αυτό φίλε μ το σκέφτονται πολύ λίγοι σοβαρά οι περισσότερη μετά από καιρό σίγουρα θα θέλουν μετάθεση και μην πείτε όχι για εμένα προσωπικά είναι αδικία να μην μπαίνουν παιδιά που είναι από τον τόπο τους Δεν λέω υπάρχουν και παιδιά π θέλουν να πάνε και κάπου αλλου αλλά είναι πολύ λίγοι οι ανάγκες του τόπου είναι συγκεκριμένες και γ γαυτο παίζει η εντοποιοτητα για να μένουν η άνθρωποι στης ανάγκες του κάθε τόπου
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
Τονυ τι ηλικια εχεις φιλε?
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Φίλε μου Ανεμελε σε καταλαβαίνω απόλυτα ! Τα παιδιά εδώ μέσα που θέλουν ν μπούνε στο σώμα το πρόβλημα τους είναι το πώς θ μπούνε ! Όταν λύσουν αυτό το πρόβλημα με το καλό τους το εύχομαι ολόψυχα θα έχουν να λύσουν μετά ένα βουνό από πρόβλημα! Σήμερα με πήρε τηλέφωνο φίλος από Αθήνα υπαρχηφυλακας ΥΑΤ είναι και μου λέει το εξής Την καλύτερη δουλειά εκανες που έφυγες! Όλοι οι κοινοί μας φίλοι που μπήκανε Ε. Φ είναι με το ένα πόδι να φύγουν απο το σώμα.
Ειμαστε καποιοι που θα πληρωναμε για να μπουμε και μειναμε εκτος για 50 μορια το 19' και αλλοι που μπηκαν παραιτουνται και αφηνουν κενες τις θεσεις.Τανα ζωη!
Όσοι Σφοχ είναι στην Αθήνα αν τους πεις για μετάθεση θα παραιτηθούν... Μην περιμένεις φίλε Ανέμελε να ανοίξουν θέσεις στο εσωτερικό...
Dolce
-
- Αντισυνταγματάρχης
Φωτη ετσι ειναι ασε να λενε ... Και εμεις ετσι λεγαμε αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη... Μετα τα βλεπεις ολα αλλιως... Εγω παντως θα κοιταξω μηπως βγει αλλη προκυρηξη για πυροσβεστικη η στρατο δεν προκειται να τη παλεψω ποσα χρονια να παιζω με το ΑΝ με κανουν μονιμο για αρχη και μετα για το ΑΝ θα παρω μεταθεση.
Anemelossss έγραψε:Φωτη ετσι ειναι ασε να λενε ... Και εμεις ετσι λεγαμε αλλα η πραγματικοτητα ειναι αλλη... Μετα τα βλεπεις ολα αλλιως... Εγω παντως θα κοιταξω μηπως βγει αλλη προκυρηξη για πυροσβεστικη η στρατο δεν προκειται να τη παλεψω ποσα χρονια να παιζω με το ΑΝ με κανουν μονιμο για αρχη και μετα για το ΑΝ θα παρω μεταθεση.
Θα φύγεις από αστυνομία να πας έποπ ; Καλά πήγε αυτό.
Να γίνει υποχρεωτική 5ετης τοποθέτηση στην Παραμεθόριο για όλους τους Σφοχ έτσι ώστε να ξέρεις πόσο θα κάτσεις, αλλά να υπάρχει και κινητικότητα στις μεταθέσεις στο εσωτερικό της χώρας. Δεν γίνετε κάποιοι να ειν; Ι αμεταθετοι μια ζωή παράδειγμα στην Αθήνα, χωρίς ενοίκια και άλλοι να είναι στην Λέρο και να σκάνε 250? ενοίκια.
Dolce
👏🏻👏🏻👍Player7 έγραψε:Ειμαστε καποιοι που θα πληρωναμε για να μπουμε και μειναμε εκτος για 50 μορια το 19' και αλλοι που μπηκαν παραιτουνται και αφηνουν κενες τις θεσεις.Τανα ζωη!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 114
Έτσι ακριβώς! Μακάρι να βγει προκήρυξη να μπούμε!Player7 έγραψε:Ειμαστε καποιοι που θα πληρωναμε για να μπουμε και μειναμε εκτος για 50 μορια το 19' και αλλοι που μπηκαν παραιτουνται και αφηνουν κενες τις θεσεις.Τανα ζωη!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Και εμείς περάσαμε πρώτοι και φύγαμε πρώτοι αχαχαχα!
Έφυγες αλλά τώρα θες να ξαναμπείς ΣΦ; Δε σε καταλαβαίνω.Αν μπορούσες να μπεις ΣΦ Αττική θα πήγαινες;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το φεκ καταρχας το διαβασατε παιδια; Αν οχι εδω δειτε https://workenter.gr/media/workenter-library/sinoriofilakes/proediko-diatagma.pdf
Δικαιωματα 0 ολα κατα σου κοψιμο φτερων κανονικο...
Προφανως και το να παει καποιος ΕΠΟΠ η πυροσβεστης ειναι καλυτερο.1ον εισαι σιγουρα μονιμος
Σαν σφ δεν ξερεις αισιοδοξια ναι... Αλλα καλο ειναινα εχεις και ενα πλανο ... Δεν μπορει να εισαι 5 χρονια χωρις να ξερεις για το μελλον σου...
Δικαιωματα 0 ολα κατα σου κοψιμο φτερων κανονικο...
Προφανως και το να παει καποιος ΕΠΟΠ η πυροσβεστης ειναι καλυτερο.1ον εισαι σιγουρα μονιμος
Σαν σφ δεν ξερεις αισιοδοξια ναι... Αλλα καλο ειναινα εχεις και ενα πλανο ... Δεν μπορει να εισαι 5 χρονια χωρις να ξερεις για το μελλον σου...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες