Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
Από τα 110 Κέντρα που υπήρχαν σε όλη την επικράτεια, έχουν μείνει πλέον γύρο στα 20. Αυτό το λέω όσον αφορά τον κόσμο που χρειάζεται πλέον για την διαχείριση του μεταναστευτικού! Δεν έχουν τι να τους κάνουν του Σδοχ και μάλιστα δεν φτάνουν οι καρέκλες να κατσουν και μάλιστα έχουν προσληφθεί και σεκιούριτι.
Dolce
Συμφωνώ με τον ανέμελο οι μποζιαριδες και οι χαρελες ψήφαλακια μαζεύουν από τώρα.. Μην τους πιστεύεται ότι είναι να βγει θα βγει υπομονή και πίστη
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 211
Από εμάς τους πολίτες τι ψήφους να μαζέψουν;
Έλα ντεBorderRanger έγραψε:Από εμάς τους πολίτες τι ψήφους να μαζέψουν;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 38
Εγω το διάβασα και πάλι λέει στην αρχή για αυτό που είχε πει ο Θεοδωρικάκος τότε για τους 550 αρα άλλη μια αναπαραγωγή αυτουνού το Πδ αυτό εμπλουτίζει πάλη τις αρμοδιότητες των σφ και λύνει κάποιος προβλήματα που υπήρχαν
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Επισης λεει μεσα οτι αν ενας ΣΦΟΧ τραυματιστει εν ωρα υπηρεσιας ή παρει καποιο αριστειο ανδρειας δε δικαιουται μονιμοποιηση, ουτε παιρνει καποιο βαθμο, παρα μονο καποια αυξηση στο μισθο.Αυτα τα ξεκαθαριζουν για να μη μπορει κανενας ΣΦ να κινηθει νομικα για μονιμοποιηση κλπ.
Γενικα δε το λες και καλο αυτο που ξεκαθαριζουν καποια τετοια πραγματα. Σημαινει οτι η μονιμοποιηση θα ειναι θαυμα!
Γενικα δε το λες και καλο αυτο που ξεκαθαριζουν καποια τετοια πραγματα. Σημαινει οτι η μονιμοποιηση θα ειναι θαυμα!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Παιδιά το ζητούμενο είναι ένα να μπούμε αρχικά και πρώτα από όλα. Τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους μην τα καρμιγιαζουμε όλα είναι νωρίς
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 267
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οποτε οι υπολοιπες 400 θεσεις παραμενουν ανοικτες λογικα.
Παιδιά τους σφ θα τους κρατήσουν ότι και να γίνει πρέπει επιτέλους να το καταλάβατε αυτό όλοι θα μονοιμοποιηθουν δεν φεύγει κανείς από την αστυνομία και το μεταναστευτικό δεν θα τελειώσει σε εμάς στα νησιά αρχίζουν της εργασίες για της νέες δομές σε λεσβο και Χίο όποτε μπορείτε να καταλάβετε
-
- Αντισυνταγματάρχης
NLOK βγαλε λοιπον συμπερασματα εσυ με αυτα που μας λενε... Μονος σου το λες οτι μας δουλευουν ... Τι ακριβως λοιπον προσπαθεις να μου πεις ; ΥΓ εννοειται οτι μαζευουν ψηφαλακια που ειπε και ο φιλος POLICE_ΣΦ. Γιατι οταν μπεις ΣΦ οι πρωτοι που θα ερθουν να σε καλοπιασουν ποιοι νομιζεις οτι θα ειναι ; Τυχαινει να εχω αυτη την στιγμη αξιωματικο υπηρεσιας ΠΡΩΗΝ Σ. Φ τα ιδια ακριβως μας λεει... Και τι νομιζεις σφ ειχε να παρει 20 χρονια σκεψου ο χαρελας ειναι προεδρος απο τοτε... Το ιδιο θελει να κανει κ τωρα η καρεκλα και το χρημα ειναι γλυκα...
εγω εχτες και επισημα ζητησα απο τον προεδρο του τοπικου σωματειου την διαγραφη μου! Γιατι απλα δεν αξιζουν, επισης στο νεο ΠΔ αν το διαβασες δες τι ακριβως λεει μεσα και σε περιπτωση θανατου και μεταθεσεις κλπ κλπ...
εγω εχτες και επισημα ζητησα απο τον προεδρο του τοπικου σωματειου την διαγραφη μου! Γιατι απλα δεν αξιζουν, επισης στο νεο ΠΔ αν το διαβασες δες τι ακριβως λεει μεσα και σε περιπτωση θανατου και μεταθεσεις κλπ κλπ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Εμεις δλδ ρε φιλε και να γινουμε μονιμοι ποτε ακριβως θα φυγουμε να παμε στα σπιτια μας; Δεν μπορεις να κατσεις ολη σου την ζωη εδω περα... Πρεπει να ξεκαθαρισουν περι μονιμοποιηση και επιτα για μεταθεσεις γιατι πολλα παιδια απογοητευονται και σκεφτονται να παραιτηθουν...
Αυτα ο χαρελας δεν τα σκεφτεται ουτε κανουν καποιες ενεργειες...
Κοιτανε πως θα αρπαξουνε τα λεφτα απο ολους εμας γεμισμενους στο ψεμα.
Εσας σας λενε θα παρει θα παρει οτι ταχα μου κανουν προσπαθειες και οτι η προσληψη σας θα ειναι χαρης αυτους... Για να σας παρουν με τον μερος σας...
Ειμαστε σοβαροι φιλε; Βγηκε νεο ΠΔ και πανηγυριζουν ολοι επειδη μπηκαν 10ημερες αδεια στην δευτερη σειρα. Καταταλα το πδ εμεινε ιδιο και σε περιπτωση θανατου δειχνει οτι απλα εισαι ενας ακομα αναλωσιμος και αχρηστος... Αυτα θα επρεπε να μας προβληματιζουν ολους μας και οχι να πανηγυριζουμε για 10 μερες αδεια εξτρα... Εκει που ειναι ομως ο χαρελας και ο μποζιαρης;
Αυτα ο χαρελας δεν τα σκεφτεται ουτε κανουν καποιες ενεργειες...
Κοιτανε πως θα αρπαξουνε τα λεφτα απο ολους εμας γεμισμενους στο ψεμα.
Εσας σας λενε θα παρει θα παρει οτι ταχα μου κανουν προσπαθειες και οτι η προσληψη σας θα ειναι χαρης αυτους... Για να σας παρουν με τον μερος σας...
Ειμαστε σοβαροι φιλε; Βγηκε νεο ΠΔ και πανηγυριζουν ολοι επειδη μπηκαν 10ημερες αδεια στην δευτερη σειρα. Καταταλα το πδ εμεινε ιδιο και σε περιπτωση θανατου δειχνει οτι απλα εισαι ενας ακομα αναλωσιμος και αχρηστος... Αυτα θα επρεπε να μας προβληματιζουν ολους μας και οχι να πανηγυριζουμε για 10 μερες αδεια εξτρα... Εκει που ειναι ομως ο χαρελας και ο μποζιαρης;
- BorderRanger
- Αντισυνταγματάρχης
Λεει αμα τραυματιστεις κλπ δε δικαιουσαι τιποτα να ζητησεις, μονο αυξηση στο μισθο παιρνεις!Ανεμελε εσας που ειστε ΣΦ οκ μπορει να σας λενε καμια παπατζα επειση ειστε στο Σωματειο και δινεται 20ε το μηνα.
Εμενα ως πολιτη οταν τους ρωτησα αμα θα παρει Αττικη και μου ειπαν σιγουρα θα παρει αθηνα, γιατι να με κοροιδεψουν; Αμα ηταν δε θα μου ελεγαν οχι μαλλον δε θα παρει; Τι κερρδιζουν απο εναν πολιτη;
Εμενα ως πολιτη οταν τους ρωτησα αμα θα παρει Αττικη και μου ειπαν σιγουρα θα παρει αθηνα, γιατι να με κοροιδεψουν; Αμα ηταν δε θα μου ελεγαν οχι μαλλον δε θα παρει; Τι κερρδιζουν απο εναν πολιτη;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Στην σειρα των σφ το 2000 πριν γινουν αστυφυλακες τους εβαλαν να υπογραψουν χαρτι που ελεγε αν ηθελαν να παρουν βαθμο αστυφυλακα η να παραμεινουν ΣΦ. Αν καποιος ηθελε να μεινει σφ εμενε αλλα ο χαρελας τους ειπε οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα σε κρατησουν ... Προφανως κ ολοι δηλωσαν οτι θελουν να γινουν αστυφυλακες... Παρολα αυτα ο χαρελας για να μην χασει την θεση του προσπαθουσε να πεισει τους πρωην σφ να παραμεινουν σφ με ενα αβεβαιο μελλον...
τελος παντων το σταματαω εδω ευχομαι να μπειτε οσοι θελετε αλλα καλο ειναι να γνωριζετε κ τα αρνητικα ειδικα οσοι θα ερθουν σε νησια... Και φυσικα να εχετε πραγματικα ελπιδες για οτιδηποτε κ οχι να σας γεμιζουν με ψευτικες οπως εκαναν σε παιδια σαν τον police_σφ και τωρα εφαγε ηλικιακη φολα... !
τελος παντων το σταματαω εδω ευχομαι να μπειτε οσοι θελετε αλλα καλο ειναι να γνωριζετε κ τα αρνητικα ειδικα οσοι θα ερθουν σε νησια... Και φυσικα να εχετε πραγματικα ελπιδες για οτιδηποτε κ οχι να σας γεμιζουν με ψευτικες οπως εκαναν σε παιδια σαν τον police_σφ και τωρα εφαγε ηλικιακη φολα... !
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αδερφε δεν εχεις καταλαβει μαλλον κατι... Πολιτης εισαι ΤΩΡΑ αν μπεις δεν θα εισαι πολιτης...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αυτοι κοιτανε να σε κοροιδεψουν οσο μπορουν και ΑΝ ΜΠΕΙΣ Σ. Φ να τους ψηφιζεις και να σκας 20ρικακι καθε μηνα σε αυτους... Εκει κερδιζουν δεν ειπα οτι κερδιζουν αμεσα απο τους πολιτες (εσας) αλλα ΕΜΜΕΣΑ οταν θα γινεις σφ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες