Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 161

Δημοσίευση από NLOK10 »

Παιδιά τα έχουμε κάνει αχταρμά στο κεφάλι μας δίχως λόγο και αιτία. Έχουμε ανθρώπο (ΕΠΏΝΥΜΟ) μες το φόρουμ ο οποίος είναι και πρόεδρος των ΣΦ ΧΙΟΥ και μας είπε τις περιοχές όπου θα πάρει. Απλώς έχουμε τα ***** σάιτ και μας λένε ο, τι θέλουν. Όπως λέει και ο φίλος μας ο shadow πίστη και υπομονή, θα μας λυθούν όλες οι απορίες
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από glock »

Θα είναι δύσκολο από οποία κυβέρνηση είναι στα πράγματα εκείνο τον καιρό να φύγουν τόσοι σφοχ (αν κ το έλεγε η σύμβαση. Τους) . Λέσβο κ Χίο δεν έχουν. Ξεκινήσει καν οι νέες δομες οπως μου λέει ο φίλος μου (εκαμιτης) οπότε δεν Ξέρουμε τις ανάγκες ακόμα. Αν κ μάθανε μέσα από την ομαδαυ που είναι ότι θα πάρει.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 111

Δημοσίευση από BORDER POLICE OFFICE »

Παιδιά με το που μπήκαν οι ΣΦΟΧ στα νησιά την πρώτη εβδομάδα υπέγραψαν χαρτί που στην ουσία ήταν η οργανική τους θέση. Επίσης ασφαλιζονται στα ταμεία της ελληνικής αστυνομίας και οι ταυτότητες τους είναι όπως όλων των αστυνομικών, δεκαετιας δηλαδή. Και δεν αναγράφεται ούτε ορισμένου χρόνου ούτε τίποτα. Οπότε μην τα ξαναλέμε. Ξεχάστε την ανησυχία για μονιμοποίηση. Θα γίνει. Να σκέφτεστε μόνο πως θα μπείτε αυτό είναι το σημαντικό.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Επίσης τα κονδύλια δεν είναι αμιγώς ευρωπαϊκά. Υπάρχει και ποσοστό συμμετοχής του κράτους και τέλος καλύπτονται πάγιες ανάγκες καθώς οι ΣΦΟΧ δεν χρησιμοποιούνται μόνο στις δομές. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο κ. Κυριάκος.
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Politis1994 »

BORDER POLICE OFFICE έγραψε:Επίσης τα κονδύλια δεν είναι αμιγώς ευρωπαϊκά. Υπάρχει και ποσοστό συμμετοχής του κράτους και τέλος καλύπτονται πάγιες ανάγκες καθώς οι ΣΦΟΧ δεν χρησιμοποιούνται μόνο στις δομές. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο κ. Κυριάκος.
σωστά και εγω πιστεύω δε τίθεται κανένα θέμα μονιμοποιησης ολοι θα γινουν μονιμοι οπως και οι εποχικοι στην πυροσβεστική και αλλου ειμαι 1000/100 σίγουρος. Το θέμα ειναι να δηλώσουν και παιδιά απο ολες τις περιοχές της Ελλάδας οπως εγω; Γιατί να μην δηλωσουμε δηλαδή ισα ισα θελουμε να φύγουμε απο τον τόπο μας... Και ευχαριστώ επρεπε να μας πουν που δεν κοιτάζουμε τη βολεψη μας. Παλι στην απεξω;
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Θα βγει λέτε τίποτα αυτόν τον μήνα;
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Shadow2 »

NLOK10 έγραψε:Θα βγει λέτε τίποτα αυτόν τον μήνα;

Από τα λεγόμενα τον "ειδικόν" αυτόν Η το πολύ τον άλλον θα έχουμε νέα φίλε

Άβαταρ μέλους
EA03
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από EA03 »

Εγω πιστεύω το αργότερο Φλεβάρη κατι θα γινει
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Κατα πασα πιθανοτητα τωρα θα ξεκινησουνε με Εβρο και Αν. Μακεδονια και σειρα θα παρουν τα υπολοιπα... Μπορει και πριν την ανοιξη να εχουν βγει ολες οι θεσεις.
BORDER POLICE OFFICE
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Politis1994 έγραψε:
BORDER POLICE OFFICE έγραψε:Επίσης τα κονδύλια δεν είναι αμιγώς ευρωπαϊκά. Υπάρχει και ποσοστό συμμετοχής του κράτους και τέλος καλύπτονται πάγιες ανάγκες καθώς οι ΣΦΟΧ δεν χρησιμοποιούνται μόνο στις δομές. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο κ. Κυριάκος.
σωστά και εγω πιστεύω δε τίθεται κανένα θέμα μονιμοποιησης ολοι θα γινουν μονιμοι οπως και οι εποχικοι στην πυροσβεστική και αλλου ειμαι 1000/100 σίγουρος. Το θέμα ειναι να δηλώσουν και παιδιά απο ολες τις περιοχές της Ελλάδας οπως εγω; Γιατί να μην δηλωσουμε δηλαδή ισα ισα θελουμε να φύγουμε απο τον τόπο μας... Και ευχαριστώ επρεπε να μας πουν που δεν κοιτάζουμε τη βολεψη μας. Παλι στην απεξω;
Εγώ συμφωνώ μαζί σου για την εντοπιότητα ότι ας δίνει μόρια αλλά να μπορούν να δηλώσουν από όλη την Ελλάδα. Απλά σκέφτονται ότι ας έχουν δικαίωμα μόνο οι ντόπιοι για να μην ζητήσουν στο μέλλον να φύγουν. Γιατί τώρα οι περισσότεροι στα νησιά θέλουν να φύγουν και στο λέω από προσωπική εμπειρία. Κάτι το οποίο είναι φυσιολογικό γιατί δεν γίνεται μια ζωή να είσαι στο νησί. Καλό το καλοκαίρι αλλά ο χειμώνας δύσκολος.

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Coyote έγραψε:Κατα πασα πιθανοτητα τωρα θα ξεκινησουνε με Εβρο και Αν. Μακεδονια και σειρα θα παρουν τα υπολοιπα... Μπορει και πριν την ανοιξη να εχουν βγει ολες οι θεσεις.
Θα είναι τόσο χαζό να βγάλει ξεχωριστές προκηρύξεις και όχι όλες μαζί... Οικονομικά τουλάχιστον πέραν της ταλαιπωρίας ΜΑΣ. Διπλή χαρτουρα, τυπογραφία. Αν τις βγάλουν και σε ξεχωριστές περιόδους θα πληρώνουν διπλούς καθηγητές για τη σχολή και όχι μόνον. Αλλά όλα να τα περιμένεις από δαυτους

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Μαζι σου σε αυτο αλλα αποτι φενεται τους καιει να βγαλουν για τα βορεια συνορα μας αποτι εχω καταλαβει απο δηλωσεις κλπ. Ολα να τα περιμενουμε για να μη φαμε ξενερα στην πρωτη σε περιπτωση που βγουν σπαστα.
Shadow2
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από Shadow2 »

Λογικά θα βγουν μαζί έτσι μου είχαν πει εμένα Υπομονή και πίστη λεβέντες μου
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Anemelossss »

Πολυ σωστα τα ειπε ο φιλος πιο πανω... Εγω οπως και αρκετοι πιστευουμε στο ενδεχομενο να μονιμοποιηθουμε στις εκλογες... Οπως και οβα - πυροβεσβεστες...

θα φανει στην πορεια...

Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 211

Δημοσίευση από BorderRanger »

Εγώ πιστεύω η κυβέρνηση θα εκμεταλευτει τα κονδύλια που είναι μέχρι το 2027 πληρωμένα κατά 75% από την ΕΕ, και μετά θα φανεί για μονιμοποίηση.Μακάρι να μπούμε και βλέπουμε.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες