Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Τι σειρα αδερφέ τωρα 22;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Σειρά του 21 από προκήρυξη του Σεπτέμβρη.
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα σας!Θέλω να κάνω μια ερώτηση για την προκήρυξη του ΟΒΑ.
Θέλω να συμμετέχω έχω απολυθεί 2020. Θέλω να δηλώσω Ειδικές δυνάμεις αλλά έχω απολυθεί από άλλο σώμα. Υπάρχει ενδεχόμενο άμα δηλώσω ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν να αποκλειστώ τελείως από την προκήρυξη ; Εννοώ να μην μπω ούτε σε άλλο σώμα. Επίσης, στο σύστημα γράφει και προτίμηση σε πόλη αν δεν κάνω λάθος, αυτά μετράνε ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Θέλω να συμμετέχω έχω απολυθεί 2020. Θέλω να δηλώσω Ειδικές δυνάμεις αλλά έχω απολυθεί από άλλο σώμα. Υπάρχει ενδεχόμενο άμα δηλώσω ειδικές δυνάμεις και δεν με πάρουν να αποκλειστώ τελείως από την προκήρυξη ; Εννοώ να μην μπω ούτε σε άλλο σώμα. Επίσης, στο σύστημα γράφει και προτίμηση σε πόλη αν δεν κάνω λάθος, αυτά μετράνε ;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο παραπάνω ερώτημα παρακαλώ ;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Έχω παραδείγματα από την περσινή προκήρυξη που από στρατιώτες στο πεζικό μπήκαν όβα ειδικών δυνάμεων
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα!Συγνώμη για το πρίξιμο. Στην αίτηση εκκει που γράφει να δηλώσουμε επιθυμία συμμετοχής μπορώ να πατήσω και τα 2 ;
Το ένα γράφει διαδικασία επιλογής για ΟΒΑ Όπλων -Σωμάτων.
Και το άλλο για Ειδικές Δυνάμεις
Και από κάτω να επιλέξω τουλάχιστον μία από τις παραπάνω επιλογές.
Η θα αποκλειστώ ;
Το ένα γράφει διαδικασία επιλογής για ΟΒΑ Όπλων -Σωμάτων.
Και το άλλο για Ειδικές Δυνάμεις
Και από κάτω να επιλέξω τουλάχιστον μία από τις παραπάνω επιλογές.
Η θα αποκλειστώ ;
- filipposgou1997
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Γεωπονος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπερα, θέλω να κάνω κάποιες ερωτησεις. Τις περιοχες που δηλώνουμε για ΟΒΑ εκεί μας στελνουν; Η γίνεται και άλλου; Γτ έχω ήμουν Κοζάνη η θητεία πχ.
Επίσης τα πκε ποτε λέτε να είναι περίπου;
Και σε περιπτωση που περασουμε εχει εκπαίδευση εκ νέου;
Επίσης τα πκε ποτε λέτε να είναι περίπου;
Και σε περιπτωση που περασουμε εχει εκπαίδευση εκ νέου;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 3
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Αν δηλώσεις Κοζάνη Κρήτη Αθήνα κλπ (εκτός παραμεθορίου) απλά καις τις επιλογές σου αφού δεν παίζει να πας εκεί. Μόνο παραμεθόριο παίζει να πας εκτός και αν εχείς πολύ συγκεκριμένη ειδικότητα ή είσαι ειδικές. Άρα δήλωσε που προτιμάς μόνο από περιοχές παραμεθορίου πχ Αλεξανδρούπολη Ρόδος Σάμος. Ενημερωτικά Χίο και Λέσβο οι ντόπιοι δηλώνουν για οβα εποπ οπότε και να δηλώσεις αυτά τα νησία θα φας άκυρο λογικά. Κω Ρόδο ακριβώς το αντίθετο οι ντόπιοι δεν δηλώνουν άρα έχεις πολλές πιθανότητες.
Η εκπαίδευση είναι μια βδομάδα με 10 μέρες Αυλώνα μετά μια άδεια και παρουσιάζεσαι μονάδα. Λογικά θα μπείτε όπως μπήκαμε εμείς πέρσι αρχές Δεκέμβρη μετά άδεια στα γκρουπάκια και μονάδα από το 23.
Η εκπαίδευση είναι μια βδομάδα με 10 μέρες Αυλώνα μετά μια άδεια και παρουσιάζεσαι μονάδα. Λογικά θα μπείτε όπως μπήκαμε εμείς πέρσι αρχές Δεκέμβρη μετά άδεια στα γκρουπάκια και μονάδα από το 23.
- filipposgou1997
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Γεωπονος
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ευχαριστώ πολυ!
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Εγώ που απολύομαι 4 Γενάρη, δεν υπάρχει περίπτωση να με κρατήσουν στην μονάδα που θα απολυθώ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 25
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπερα οβα πεζικου αθληματα και οι υγειονομικες που περναμε γνωριζει κανενας;
- lakis69
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία των υγειονομικών; Έρχεται μήνυμα για ποιους γιατρούς θα περάσουμε για να κλείσουμε ραντεβού η περνάμε επιτροπή γενικα; Για ειδικες μιλαμε
Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Ξερει κανενας ποσες αιτησεις εχουν γινει;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Καλησπέρα ξέρουμε εάν έχουμε τπτ εξελίξεις;
Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)
Εξελίξεις θα έχουμε μετα τις 30 του μήνα όπου θα λήξει και η διαδικασία υποβολής αιτήσεωνMaximosandreou έγραψε: Καλησπέρα ξέρουμε εάν έχουμε τπτ εξελίξεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες