Απώλεια γεμιστήρα

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Απώλεια γεμιστήρα

Δημοσίευση από Var »

Καλησπέρα με έχουν χρεώσει στο χαρτί 5 γεμιστηρες ενώ έχω 3 και έχω αγχωθεί γιατί έχω μόνο 3 εγώ. Σε περίπτωση που γίνει μαλακια και δεν με πιστεύουν τι ποινή μπορεί να έχω; Όπλο M16
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Απώλεια γεμιστήρα

Δημοσίευση από Coyote »

Ασχετως του οπλου που χρεωνεσαι, πρεπει να εισαι προσεκτικος διοτι πεφτει η υπογραφη σου οταν χρεωνεσαι οπλικο εξοπλισμο και τα παρελκομενα, θα πας στον αξιωματικο της ΑΟΤ της μοναδας σου και θα του εξηγησεις το λαθος που εγινε. Δεν υπαρχει κατι αλλο νομιζω που μπορεις να κανεις. Αρκει να εισαι σιγουρος οτι παρελαβες 3 και οχι 5 και οι υπολοιπες 2 πηγαν υπερ πιστεως απο καλοθελητες. Εμενα πηγαν να με καμπανιασουν ασχημα γιατι ειχα παρει καταλαθος τον αορτηρα μαζι μου στην αδεια ορκωμοσιας μου, ποσο μαλλον οταν προκειται για απωλεια γεμιστηρα κλπ. Προσοχη μεγαλη...
Άβαταρ μέλους
Var
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 2

Απώλεια γεμιστήρα

Δημοσίευση από Var »

Εκεί που τα μετρουσαμε είπα ότι έχει 3 και με έγραψαν 5 και έχω αγχωθεί γιατί δεν πρόκειται να βρω το δίκιο μου τώρα και δεν ξέρω τι καμπάνα θα φάω και πόσα λεφτά
Αμφιβιος

Απώλεια γεμιστήρα

Δημοσίευση από Αμφιβιος »

Εγώ είχα χάσει γεμιστηρα σε άσκηση που γινόταν χαμός και απλά πλήρωσα το αντίτιμο, δεν έφαγα κάποια καμπάνα.Κάπου στα 30ε είχα πληρώσει.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης