Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από nikos521 »

Τα εχω περασει επιτυχως και στην 6κ ως επιλαχων τωρα με τους τελευταιους επιλαχοντες που δωσανε.
Nikolakis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nikolakis95 »

nikos521 έγραψε: Τα εχω περασει επιτυχως και στην 6κ ως επιλαχων τωρα με τους τελευταιους επιλαχοντες που δωσανε.
636 με εμπειρια ή χωρις;
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik0s10 »

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Έλα τώρα όλοι αρχίσατε με τα ψυχοτεχνικα ότι τα έχετε περάσει κλπ. Λες και πήγατε για αστροναύτες στο φεγγάρι κάνετε. Το ότι τα πέρασες δεν σημαίνει ότι θα τα ξαναπεράσεις. Ξεκολλατε λίγο με αυτήν την καραμέλα λες και κάνατε δεν ξέρω κγω τι. Αντε κουραστεί.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

PetG έγραψε:Έλα τώρα όλοι αρχίσατε με τα ψυχοτεχνικα ότι τα έχετε περάσει κλπ. Λες και πήγατε για αστροναύτες στο φεγγάρι κάνετε. Το ότι τα πέρασες δεν σημαίνει ότι θα τα ξαναπεράσεις. Ξεκολλατε λίγο με αυτήν την καραμέλα λες και κάνατε δεν ξέρω κγω τι. Αντε Έχουμε κουραστεί.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

PetG έγραψε:Έλα τώρα όλοι αρχίσατε με τα ψυχοτεχνικα ότι τα έχετε περάσει κλπ. Λες και πήγατε για αστροναύτες στο φεγγάρι κάνετε. Το ότι τα πέρασες δεν σημαίνει ότι θα τα ξαναπεράσεις. Ξεκολλατε λίγο με αυτήν την καραμέλα λες και κάνατε δεν ξέρω κγω τι. Αντε κουραστεί.

Μην βγαζεις χολη χωρις λογο.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

nikos521 έγραψε:
PetG έγραψε:Έλα τώρα όλοι αρχίσατε με τα ψυχοτεχνικα ότι τα έχετε περάσει κλπ. Λες και πήγατε για αστροναύτες στο φεγγάρι κάνετε. Το ότι τα πέρασες δεν σημαίνει ότι θα τα ξαναπεράσεις. Ξεκολλατε λίγο με αυτήν την καραμέλα λες και κάνατε δεν ξέρω κγω τι. Αντε κουραστεί.

Μην βγαζεις χολη χωρις λογο.

Ποια χολή ρε αδερφέ; Μας τα έχετε πρήξει με τα Ψυχοτεχνικα λες και κάνατε κανένα κατόρθωμα. Ουτε ο Χόπκινς δεν έκανε έτσι με τόσα που ανακάλυψε. Χαλαρωστε λίγο. Περασατε μια φορά τα ψυχοτεχνικα και νομίζετε ότι κάνατε και κάτι εξωπραγματικό. Λες και ανακαλύψατε το φεγγάρι.

Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

PetG έγραψε:Ποια χολή ρε αδερφέ; Μας τα έχετε πρήξει με τα Ψυχοτεχνικα λες και κάνατε κανένα κατόρθωμα. Ουτε ο Χόπκινς δεν έκανε έτσι με τόσα που ανακάλυψε. Χαλαρωστε λίγο. Περασατε μια φορά τα ψυχοτεχνικα και νομίζετε ότι κάνατε και κάτι εξωπραγματικό. Λες και ανακαλύψατε το φεγγάρι.

Δεν ειπα οτι ειναι κανενα σπουδαιο κατορθωμα το να τα περασεις, ισα ισα ειναι πολυ απλη διαδικασια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Φεβ 11, 2022 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

nikos521 έγραψε:Δεν ειπα οτι ειναι κανενα σπουδαιο κατορθωμα το να τα περασεις, ισα ισα ειναι πολυ απλη διαδικασια.

Έτσι όπως το είπες παραπάνω όμως είναι σαν να έκανες κατόρθωμα και αρκετοί κιόλας εδώ μέσα το λέτε και καφιεστε ότι κάνατε κάτι σπουδαίο. Χαλαρωστε και αφήστε την διαδικασία να κυλήσει όπως πρέπει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Φεβ 11, 2022 2:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ποτε πιστευεις προσωρινα;
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

Σε κανένα μήνα μπορεί και παραπάνω εφόσον δεσμεύτηκαν τα παράβολα. Λογικα αθλήματα και ψυχοτεχνικα το καλοκαίρι για να μπούνε το χειμώνα για εκπαίδευση και από το νέο έτος για δουλειά
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:Σε κανένα μήνα μπορεί και παραπάνω εφόσον δεσμεύτηκαν τα παράβολα. Λογικα αθλήματα και ψυχοτεχνικα το καλοκαίρι για να μπούνε το χειμώνα για εκπαίδευση και από το νέο έτος για δουλειά
απο τα οριστικα μεχρι να μπεις η να πας σχολη θες ενα τριμηνο στο νερο... Οποτε οπως τα λες μεχρι 15 αυγουστο θα χουν τελειωσει τα παντα.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Test of Minessota

120. Συχνα βρίσκω ότι είναι απαραίτητο να υποστηρίζω κάτι που πιστεύω ότι είναι σωστό

169. Όταν πλήττω μου αρέσει να κάνω κάτι για να μειωθεί η ένταση

Για πάμε έξυπνοπουλι PetG.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Test of Minessota

120. Συχνα βρίσκω ότι είναι απαραίτητο να υποστηρίζω κάτι που πιστεύω ότι είναι σωστό

169. Όταν πλήττω μου αρέσει να κάνω κάτι για να μειωθεί η ένταση

Για πάμε έξυπνοπουλι PetG.

αληθεια θα βαζα και στα δυο
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Τελικα δε θα ζωγραφίσουμε τα μπαρμαδελάκια; Τι τεστ είναι αυτό τώρα πάλι ; Αληθεια και από μένα...medium φοράω εγώ.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες