για τον γιο ενός φίλου και συνεργάτηLoxias89 έγραψε:Εσυ φίλε Μακ τελικά έκανες αίτηση η έκανε ένας φίλος σου για Χίο; Γιατί βλέπω λες δεσμεύτηκε το παράβολο σου ενώ παλιότερα είπες ότι ρωτούσες για ένα φιλο
Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 76
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 08, 2022 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αντε να δουμε τι θα γινει και εδω, εδω δυστυχως οι βασεις φαινεται θα ειναι ψηλες στην Β επικουρια
Πιστευω μεχρι το Πασχα του 2025 να εχουμε αναλαβει υπηρεσια!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 25
😂Υπομονή 3 χρόνια ακόμα!Player7 έγραψε:Πιστευω μεχρι το Πασχα του 2025 να εχουμε αναλαβει υπηρεσια!
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 9
Παντως και εμενα εχει δεσμευτει και εχω σχετικα χαμηλα μορια, οποτε ναι θα δεσμευτουν σε ολους (αν δεν εχουν ηδη δεσμευτει).
Mak Marine έγραψε:για τον γιο ενός φίλου και συνεργάτη
Πρόσεχε στα ψυχοτεχνικα γτ εκει αυτα τα παιρνουν στα σοβαρά κ ας είναι με υπουργείο, κ σε βλέπω και δεύτερη φορά εκτός. Φιλικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 08, 2022 5:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σε εμενα γραφει ακομα πληρωμενο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πάντως τα παράβολα δεσμεύτηκαν σε όλους, στα προσωρινά θα δούμε τους διοριστεους και τους επιλαχόντες, υπομονή πάντως, η προκήρυξη τσουλαει γρήγορα, ευελπιστώ αθλήματα καλό Μάιο με Ιούνιο.
στα προσωρινα θα δουμε μονο επιτυχοντεςgeomp έγραψε:Πάντως τα παράβολα δεσμεύτηκαν σε όλους, στα προσωρινά θα δούμε τους διοριστεους και τους επιλαχόντες, υπομονή πάντως, η προκήρυξη τσουλαει γρήγορα, ευελπιστώ αθλήματα καλό Μάιο με Ιούνιο.
επιλαχοντες θα ξερουμε 2 μηνες μετα τα προσωρινα, στα αποτελεσματα ενστασεωνFulakas έγραψε:στα προσωρινα θα δουμε μονο επιτυχοντεςgeomp έγραψε:Πάντως τα παράβολα δεσμεύτηκαν σε όλους, στα προσωρινά θα δούμε τους διοριστεους και τους επιλαχόντες, υπομονή πάντως, η προκήρυξη τσουλαει γρήγορα, ευελπιστώ αθλήματα καλό Μάιο με Ιούνιο.
Άντε μετά το Πάσχα να έχουμε αθλήματα να τελειώνουμε.
-
- Ανθυπασπιστής
nikos521 έγραψε:Αντε να δουμε τι θα γινει και εδω, εδω δυστυχως οι βασεις φαινεται θα ειναι ψηλες στην Β επικουρια
κατά την γνώμη σου ή κατά τις πληροφορίες σου που κυμαίνονται οι βάσεις;(στην Β επικουρία)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Πέμ Φεβ 10, 2022 11:48 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine έγραψε:nikos521 έγραψε:Αντε να δουμε τι θα γινει και εδω, εδω δυστυχως οι βασεις φαινεται θα ειναι ψηλες στην Β επικουρια
κατά την γνώμη σου ή κατά τις πληροφορίες σου που κυμαίνονται οι βάσεις;(στην Β επικουρία)
Δεν εχω πληροφοριες αλλα και εδω στο φορουμ εχουν γραψει αρκετα παιδια πολλους μηνες προυπηρεσιας κλπ. Οποτε πιστευω θα ειναι ψηλη η βαση, εγω με 636 μορια δεν εχω πιθανοτητες.
-
- Ανθυπασπιστής
τα αθλήματα πρόσεξε και μην φοβασε τίποτα άλλο κυρίως εάν έχεις βάλει και πολλες επιλογέςnikos521 έγραψε:Mak Marine έγραψε:nikos521 έγραψε:Αντε να δουμε τι θα γινει και εδω, εδω δυστυχως οι βασεις φαινεται θα ειναι ψηλες στην Β επικουρια
Δεν εχω πληροφοριες αλλα και εδω στο φορουμ εχουν γραψει αρκετα παιδια πολλους μηνες προυπηρεσιας κλπ. Οποτε πιστευω θα ειναι ψηλη η βαση, εγω με 636 μορια δεν εχω πιθανοτητες.
Τα αθληματα και τα ψυχοτεχνικα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες