Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Stavris92 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Έχει δεσμευτεί σε κάποιον παράβολο; Για να επαληθεύσουμε τα όσα λέγονται ; Ας απαντήσει μόνο αυτός που του δεσμεύτηκε αν υπάρχει δλδ...

Περίμενε εσύ να πάρεις σοβαρή απάντηση στο forum!

Άρα οι αναφορές που γίνονται πιο πάνω ότι δεσμεύτηκε το δικό σου παράβολο δεν είναι σοβαρές. Όποτε όλα καλά...

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Mak Marine έγραψε:Περίμενε εσύ να πάρεις σοβαρή απάντηση στο forum!

φίλε Stavris μην μας Βάζεις Όλους Στο Ίδιο Τσουβάλι

το δικό μου ακόμα γράφει πληρωμένο (ειμαι Β)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 5:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Και το δικο μου πληρωμενο ακομα (Β)
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Stavris92 »

Loxias89 έγραψε:Άρα οι αναφορές που γίνονται πιο πάνω ότι δεσμεύτηκε το δικό σου παράβολο δεν είναι σοβαρές. Όποτε όλα καλά...
Έχω αναφέρει εγώ στο forum ότι μου δεσμεύτηκε το παράβολο; Όποιος θέλει να μάθει ας μπει στη σελίδα να δει δημοσιεύσεις εδώ πέρα εγώ μπαίνω μόνο για να βλέπω τις ***** που λέτε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 5:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Stavris92 έγραψε:Έχω αναφέρει εγώ στο forum ότι μου δεσμεύτηκε το παράβολο; Όποιος θέλει να μάθει ας μπει στη σελίδα να δει δημοσιεύσεις εδώ πέρα εγώ μπαίνω μόνο για να βλέπω τις ***** που λέτε
χαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Stavris92 έγραψε:Έχω αναφέρει εγώ στο forum ότι μου δεσμεύτηκε το παράβολο; Όποιος θέλει να μάθει ας μπει στη σελίδα να δει δημοσιεύσεις εδώ πέρα εγώ μπαίνω μόνο για να βλέπω τις ***** που λέτε

Αρχικά μη βρίζεις γτ σε λίγο ούτε θα μπαίνεις για να βλέπεις εστω (με αγρό το προφιλ). Δεύτερον ανέφερε ο άλλος ότι δεσμεύτηκε το παράβολο από κάποιον με όνομα Λ και απάντησες εσυ. Δε χρειάζεται να αναφέρεις για το παράβολο φαίνεται απ τα συμφραζόμενα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 5:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Loxias89 έγραψε:Αρχικά μη βρίζεις γτ σε λίγο ούτε θα μπαίνεις για να βλέπεις εστω (με αγρό το προφιλ). Δεύτερον ανέφερε ο άλλος ότι δεσμεύτηκε το παράβολο από κάποιον με όνομα Λ και απάντησες εσυ. Δε χρειάζεται να αναφέρεις για το παράβολο φαίνεται απ τα συμφραζόμενα.

Μην με νευρίαζετε για ν μήν βρίζω! Δεν θέλει και πολύ μυαλό αλλά ναι σωστά στο φόρουμ αναφέρομαι αχχαχαχα ωραία δεν χρειάζεται να με αποκλείσει ο διαχειριστής βγαίνω μόνος μου.

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Stavris92 έγραψε:Μην με νευρίαζετε για ν μήν βρίζω! Δεν θέλει και πολύ μυαλό αλλά ναι σωστά στο φόρουμ αναφέρομαι αχχαχαχα ωραία δεν χρειάζεται να με αποκλείσει ο διαχειριστής βγαίνω μόνος μου.
Και επίσης μιλάς εσύ που έχεις δύο προφίλ στο forum ίσως και παραπάνω Εγώ έχω εντοπίσει όμως δύο και ξέρω και ποιος είσαι στο facebook! Οπότε φιλαράκι το σταματάμε εδώ πέρα και ότι λέμε στο facebook δεν χρειάζεται να τα μεταφέρετε εδώ πέρα ότι θέλετε να γράφετε στο facebook ούτε δαγκώνουμε ούτε μαλώνουμε! Ο καθένας λέει την άποψή του ! Αυτό και τέλος κλείνει κουβέντα εδώ πέρα! Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 5:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Stavri έχω ένα προφιλ και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο δυκ, δε ξέρω τι όνειρο είδες για δυο προφιλ. Άμα είσαι τόσο χάκερ μπορείς να πεις ποιο είναι το άλλο προφιλ να δούμε αν έχω ιδια ip. Το αφήνω στην άκρη αυτό. Προφανώς και δε ξέρεις ποιος είμαι ενώ εγώ έχω καταλάβει ποιος είσαι εσυ, γιατί δεν είμαι ούτε στο φβ από τότε που λέγατε ότι θα βγουνε προσωρινά μέσα στο μήνα αυτό. Δε θα βγουν ούτε τον επόμενο. Το αν δεσμεύτηκαν παράβολα δε με απασχολεί γτ είμαι πολύ πάνω στα μόρια όποτε κάθε τι πάρα κακό θα το έλεγα να δεσμεύτηκε σε έναν με 300 μόρια κάτω από εμένα... Οποτε θες μου στέλνεις φβ αν με ξέρεις και σου αναλύω τα υπόλοιπα... Καλή επιτυχία και σε σένα!
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Loxias89 έγραψε:Stavri έχω ένα προφιλ και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο δυκ, δε ξέρω τι όνειρο είδες για δυο προφιλ. Άμα είσαι τόσο χάκερ μπορείς να πεις ποιο είναι το άλλο προφιλ να δούμε αν έχω ιδια ip. Το αφήνω στην άκρη αυτό. Προφανώς και δε ξέρεις ποιος είμαι ενώ εγώ έχω καταλάβει ποιος είσαι εσυ, γιατί δεν είμαι ούτε στο φβ από τότε που λέγατε ότι θα βγουνε προσωρινά μέσα στο μήνα αυτό. Δε θα βγουν ούτε τον επόμενο. Το αν δεσμεύτηκαν παράβολα δε με απασχολεί γτ είμαι πολύ πάνω στα μόρια όποτε κάθε τι πάρα κακό θα το έλεγα να δεσμεύτηκε σε έναν με 300 μόρια κάτω από εμένα... Οποτε θες μου στέλνεις φβ αν με ξέρεις και σου αναλύω τα υπόλοιπα... Καλή επιτυχία και σε σένα!

Προδόθηκες ! Καλη συνέχεια 😉😉 είχα μια αμφιβολία αλλά οκκκ! Καλή συνέχεια! Καλά αποτελέσματα!

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Stavris92 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Stavri έχω ένα προφιλ και μπορεί να το επιβεβαιώσει ο δυκ, δε ξέρω τι όνειρο είδες για δυο προφιλ. Άμα είσαι τόσο χάκερ μπορείς να πεις ποιο είναι το άλλο προφιλ να δούμε αν έχω ιδια ip. Το αφήνω στην άκρη αυτό. Προφανώς και δε ξέρεις ποιος είμαι ενώ εγώ έχω καταλάβει ποιος είσαι εσυ, γιατί δεν είμαι ούτε στο φβ από τότε που λέγατε ότι θα βγουνε προσωρινά μέσα στο μήνα αυτό. Δε θα βγουν ούτε τον επόμενο. Το αν δεσμεύτηκαν παράβολα δε με απασχολεί γτ είμαι πολύ πάνω στα μόρια όποτε κάθε τι πάρα κακό θα το έλεγα να δεσμεύτηκε σε έναν με 300 μόρια κάτω από εμένα... Οποτε θες μου στέλνεις φβ αν με ξέρεις και σου αναλύω τα υπόλοιπα... Καλή επιτυχία και σε σένα!

Προδόθηκες ! Καλη συνέχεια 😉😉 είχα μια αμφιβολία αλλά οκκκ! Καλή συνέχεια! Καλά αποτελέσματα!

Επίσης εγώ δεν κρύβομαι! Σου λέω και ονοματεπώνυμο καί τά μόρια μου ότι γουστάρεις!

Asep90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Asep90 »

Εμένα Β επικουρια το παράβολο δεσμεύτηκε. Έχω κάνει μόνο για Κορυδαλλό με 1024 μόρια. Το επώνυμο μου αρχίζει από Ε.
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MakisD »

Ήρεμα παιδιά δεν βγαίνει κάπου ο τσακωμός σας σε 2 μήνες θα ξέρουμε τα προσωρινά υπομονή κάνετε τις δουλειές σας τωρα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Λοιπον μολις επικοινωνησα με ''προσωπο'' που μπλεκεται αμεσα με ασεπ.Κανενα παραβολο δεν εχει δεσμευτει για την 9κ, διοτι δεν εχουν ξεκινησει να κοιτανε ακομα τις αιτησεις.

Ειστε μεγαλα τρολ οσοι ειπατε οτι δεσμευτηκε παραβολο σας!

Άβαταρ μέλους
RedJoe
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από RedJoe »

Asep90 έγραψε:Εμένα Β επικουρια το παράβολο δεσμεύτηκε. Έχω κάνει μόνο για Κορυδαλλό με 1024 μόρια. Το επώνυμο μου αρχίζει από Ε.

Και εμένα δεσμεύτηκε σήμερα το πρωί. Β και εγώ για Κορυδαλλό. Δήλωσες εσωτερικός η εξωτερικός;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 6:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες