Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Lina944 έγραψε:Για την ακρίβεια ήταν 4670. Οι 3413 ήταν κάτω των 30, οι 1121 ήταν 31-40, οι 114 ήταν 41-50 και οι 22 ήταν 55+. Αυτά όμως έχουν ειπωθεί εδώ και καιρό.
οποτε μιλαμε για 3000-3500 εγκυρες αιτησεις
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Ας μη ξεχνάμε όμως ο, τι αυτή η προκήρυξη οι περισσότερες θέσεις αφορούν την εντοπιότητα σε σχέση με την 6κ και παρόλο τις λίγες αιτήσεις θεωρώ θα έχουμε ποιότητα, τώρα αυτό με τα παράβολα το πάνε αλφαβητικά δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο δεδομένου ότι ανοίχτηκε σε άτομο της Β πρώτα και όχι ακόμη σε κάποιο ΙΕΚ (κύριο προσόν)
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Δε το πάνε αλφαβητικά διότι το όνομα του ξεκινάει από Λ.Εμένα ξεκινάει από γράμμα πολυ πριν το Λ και έχω και κύριο προσόν και δε δεσμευθηκε.

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Τότε δε ξέρω τι γίνεται.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Lina944 έγραψε:Για την ακρίβεια ήταν 4670. Οι 3413 ήταν κάτω των 30, οι 1121 ήταν 31-40, οι 114 ήταν 41-50 και οι 22 ήταν 55+. Αυτά όμως έχουν ειπωθεί εδώ και καιρό.

Οι 31-40 θα παίξουν διότι το όριο ειναι μέχρι τα 32 Οι υπόλοιποι 32 + νομιζω ότι ειναι εκτός λόγο ηλικίας + τους απορριπτέους από ελλιπή στοιχεία

Nikolakis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nikolakis95 »

Πρωτον οι 30-32 θα ειναι αρκετοι γιατι τα περισσοτερα απο τα παιδια αυτα, βλεπουν την 9/Κ σαν μια απο τις τελευταιες τους ευκαιριες για να μπουν στα ενοπλα σωματα. Δευτερον μπορει τα παραβολα να δεσμευονται αναλογα με την περιοχη προτιμησης, αν αυτη ειναι σε περιοχες εντοπιοτητας τοτε θα δεσμευτουν πρωτα αυτοι. Μια υποθεση κανω, δεν γνωριζω! Δεν χρειαζονται παντως να πανικοβαλλομαστε απο τωρα.
Nikvag
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Nikvag »

Player7 έγραψε:Δε το πάνε αλφαβητικά διότι το όνομα του ξεκινάει από Λ.Εμένα ξεκινάει από γράμμα πολυ πριν το Λ και έχω και κύριο προσόν και δε δεσμευθηκε.

Μάγκα μου επειδή κατάλαβα για ποιον λες από τη σελίδα. Επειδή τον ξέρω προσωπικά μην το πολύ ψάχνεις. Καλή επιτυχία

Άβαταρ μέλους
Vlastos
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Vlastos »

Player7 έγραψε:Δε το πάνε αλφαβητικά διότι το όνομα του ξεκινάει από Λ.Εμένα ξεκινάει από γράμμα πολυ πριν το Λ και έχω και κύριο προσόν και δε δεσμευθηκε.

Φιλαράκο μου τον ξέρω προσωπικά ξέρω για ποιον λες από την σελίδα του facebook, παίζει αλλού αυτός μην πολύ ασχολείσαι για καλό στο λέω, και μην αναφέρεις αρχικά γράμματα. Καλά αποτελέσματα.

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Nikolakis95 έγραψε:Πρωτον οι 30-32 θα ειναι αρκετοι γιατι τα περισσοτερα απο τα παιδια αυτα, βλεπουν την 9/Κ σαν μια απο τις τελευταιες τους ευκαιριες για να μπουν στα ενοπλα σωματα. Δευτερον μπορει τα παραβολα να δεσμευονται αναλογα με την περιοχη προτιμησης, αν αυτη ειναι σε περιοχες εντοπιοτητας τοτε θα δεσμευτουν πρωτα αυτοι. Μια υποθεση κανω, δεν γνωριζω! Δεν χρειαζονται παντως να πανικοβαλλομαστε απο τωρα.

Εγώ ειμαι σε περιοχή εντοπιότητας αλλά Το παράβολο μου φαίνεται ακόμα πληρωμένο

Υποθέσεις κάνουμε για να παρηγορούμε την αγωνιά μας

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Stavris92 »

Vlastos έγραψε:Φιλαράκο μου τον ξέρω προσωπικά ξέρω για ποιον λες από την σελίδα του facebook, παίζει αλλού αυτός μην πολύ ασχολείσαι για καλό στο λέω, και μην αναφέρεις αρχικά γράμματα. Καλά αποτελέσματα.

Player ρωτά εμένα στη σελίδα μη γράφεις αρχικά ονόματα Τι κομπλεξικά πράγματα είναι αυτά; Και ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να το κάνεις θέμα συζήτησης; Δεύτερον εσύ Βλάστε πού με ξέρεις προσωπικά στείλε μου να μάθω και εγώ ποιος είσαι;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Ιαν 12, 2022 9:10 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Έχει δεσμευτεί σε κάποιον παράβολο; Για να επαληθεύσουμε τα όσα λέγονται ; Ας απαντήσει μόνο αυτός που του δεσμεύτηκε αν υπάρχει δλδ...
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Πρώτον δεν έγραψα στοιχεία,2ον δε σε ξέρω προσωπικά 3ον ποια κομπλεξικα; Κάνουμε συζήτηση για το παράβολο επειδή ακούστηκε ότι δεσμεύτηκε σε κάποιον και ψάχνουμε να δούμε με ποια σειρά δεσμεύουν τα παράβολα. Βάση μορίων ή βάση αλφαβητική σειράς; Δευτερον εγώ δεν είμαι στην ομάδα, απλά μου είπαν ότι δεσμεύτηκε παραβολο κάποιου με Β επικουρια και ρώτησα από τι γραμμα ξεκινάει το όνομα του για να δω αν πηγαίνει αλφαβητικά η δέσμευση παραβολων.

Οπότε τζάμπα νευρίασες, δε σε γνωρίζω ούτε χρειάζεται να πάρω άδεια για να κάνω θέμα περί παραβόλου.

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Player7 έγραψε:Πρώτον δεν έγραψα στοιχεία,2ον δε σε ξέρω προσωπικά 3ον ποια κομπλεξικα; Κάνουμε συζήτηση για το παράβολο επειδή ακούστηκε ότι δεσμεύτηκε σε κάποιον και ψάχνουμε να δούμε με ποια σειρά δεσμεύουν τα παράβολα. Βάση μορίων ή βάση αλφαβητική σειράς;Δευτερον εγώ δεν είμαι στην ομάδα, απλά μου είπαν ότι δεσμεύτηκε παραβολο κάποιου με Β επικουρια και ρώτησα από τι γραμμα ξεκινάει το όνομα του για να δω αν πηγαίνει αλφαβητικά η δέσμευση παραβολων.

Οπότε τζάμπα νευρίασες, δε σε γνωρίζω ούτε χρειάζεται να πάρω άδεια για να κάνω θέμα περί παραβόλου.

Εντάξει τελείωσες το παραμύθι σου;

Αφού ξέρω ποιος είσαι στο είσαι στο fb τι ***** μου λες ότι στο είπε ένας φίλος σου... Προσγειωθείτε παιδιά! Το βλέπετε και εσείς ότι δεν πάει καλά το πράγμα με αυτά που κάνετε! Αντε καλημέρες!

Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Στην σελίδα**
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ

Loxias89 έγραψε:Έχει δεσμευτεί σε κάποιον παράβολο; Για να επαληθεύσουμε τα όσα λέγονται ; Ας απαντήσει μόνο αυτός που του δεσμεύτηκε αν υπάρχει δλδ...

Περίμενε εσύ να πάρεις σοβαρή απάντηση στο forum!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες