ale3andros12 έγραψε:Ναι προηγέιται το ιεκ γιατί είναι στο κύριο προσον μετά είναι τα παιδιά που είναι στον α επικουρικό πίνακα και τις θέσεις που μένουν μετά από αυτούς τις διεκδικούμε εμείς του β επικουρικού πίνακα.
Φίλε αυτό που λες το έχεις διαβάσει κάπου; Γιατί εγώ προσωπικά σε οχτάμηνα μέσο ΑΣΕΠ β' εντοπιότητα και έχω φάει κόσμο με περισσότερα μόρια λόγο εντοπιότητας (αυτούς δλδ που είχαν γ' εντ και περισσότερα μόρια από μένα) και εμένα με έτρωγαν χωρίς καθόλου μόρια και τίτλο αυτοί που ήταν Α' εντ...
Καλησπέρα παιδια. Μπήκα πριν λίγο στο e taxis paravolo και δίπλα στο παράβολο που πλήρωσα για τη προκήρυξη λέει "δεσμευμένο".Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι είτε επιτυχών είτε επιλαχών; Ξέρει κάποιος;
Guardian1 έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μπήκα πριν λίγο στο e taxis paravolo και δίπλα στο παράβολο που πλήρωσα για τη προκήρυξη λέει "δεσμευμένο".Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι είτε επιτυχών είτε επιλαχών; Ξέρει κάποιος;
310LELE έγραψε:Καλησπέρα χρόνια πολλά καλή φώτιση σε όλους εύχομαι, από τη στιγμή που θα βγουν τα προσωρινά σε πόσο καιρό περίπου θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες;
Guardian1 έγραψε:Καλησπέρα παιδια. Μπήκα πριν λίγο στο e taxis paravolo και δίπλα στο παράβολο που πλήρωσα για τη προκήρυξη λέει "δεσμευμένο".Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαι είτε επιτυχών είτε επιλαχών; Ξέρει κάποιος;