Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
Καλά τι γίνεται; Διαβάζω τώρα ότι θα βγάλει 2600 θέσεις ΕΠΟΠ και οβα το 2022. Οι 1600 θέσεις θα είναι ΕΠΟΠ και οι υπόλοιπες για ΟΒΑ... Για εκλογές πάμε?
Φίλε ο σχεδιασμός των εποπ και οβα όπως και αύξηση εισακτέων από σχολές έγινε στα τέλη του 20 με σχεδιασμό τα 15.000 στελέχη σε βάθος 5 ετιας. Κάθε χρόνο θα βγάζει μέχρι τότε λογικά.
Θα βοηθήσει πολύ αυτούς που θέλουν να παραμείνουν στην 9κ, καθώς θα απορροφηθεί κόσμος από την 9κ για εποπ
Ναι αλλά έβγαλε το καλοκαίρι και μέσα σε 6 μήνες ξαναβγαζεις; Άμα είναι να βγαίνουν έτσι οι προκηρύξεις εγώ πολύ φοβάμαι πως θα γίνει μπαχαλο στην δικιά μας γιατί θε μεταπηδάνε σε άλλες... Γενικά μιλάω πως θα γίνεται αυτό αλλά θα επηρεάσει και εμάς
Κάθε χρόνο λογικά θα βγάζει ο στρατός τον Μάρτιο περίπου και ναι συμφωνώ ότι θα επειρεασει και την δική μας προκηρυξη. Έχει πολύ δρόμο η δικιά μας προκηρυξη από τα προσωρινά μέχρι τα οριστικά.
Καλά ότι έχει δρόμο έχει. Εγω πιστεύω πάντως σε αυτα που ξέρω ότι προσωρινά θα έχουμε αρχές Φεβρουαρίου. Τωρα εάν βγάλει για στρατό εννοείται πως θα επηρεάσει και την δικιά μας αλλά και πολλές άλλες προκηρύξεις καθώς δεν είναι όλοι πρόθυμοι να πάνε σωφρονιστικοί γιατί σε σύγκριση πχ με στρατό είναι λίγο πιο δυσκολη δουλειά. Θα κοιτάξουν όλοι να δούνε που θα είναι καλύτερα εργασιακά
Θα επειρεασει κάποια ψηλά μόρια από την β επικουρικά πιστεύω. Τα παιδεία από τα ιεκ δεν νομίζω να θέλουν να πάνε εποπ, ίσως κάποιο λίγοι μόνο.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Άρα παιδιά με αυτά που λέτε θα πάει και η δική μας 3 χρόνια μεχρι να έχουμε οριστικά και προσλήψεις; Μέχρι τότε υπογράφουμε 8μηνα?
Εγώ πιστεύω πως κάποιοι θα πάνε γιατί αλλιώς είναι σαν σωφρονιστικός αλλιώς σαν ΕΠΟΠ. Καμια σχέση η μία δουλειά με την άλλη. Η μια έχει να κάνει με εγκληματίες και σωφρονισμό η άλλη έχει να κάνει με φαντάρους, υπηρεσίες και πιο πολύ καθισιο παρά δουλειά με εγκληματίες... Πιστεύω θα επηρεάσει και πολλά ΙΕΚ που θα είναι σε μικρή ηλικία βέβαια. Εννοω 20-26...
εισαι καλα; Μεχρι τελος του 2022 το αργοτερο οριστικα. Ακομη και σε 6-7 μηνες να βγουν προσωρινα, μετα θα παει ρουκεταAntrikos2308 έγραψε:Άρα παιδιά με αυτά που λέτε θα πάει και η δική μας 3 χρόνια μεχρι να έχουμε οριστικά και προσλήψεις; Μέχρι τότε υπογράφουμε 8μηνα;
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Σίγουρα η προκήρυξη των εποπ θα βοηθήσει πιστεύω και τα άτομα με ιεκ να πάνε όσο πιο κοντά στην πρώτη τους επιλογή όσο και τα άτομα με β επικουρία με λιγότερα μόρια να μπουν. Το θέμα είναι να βγουν τα προσωρινά πρώτα αν και δεν πιστεύω να αργήσει πολύ γιατί όπως βλέπουμε απο το σαιτ του ασεπ την επεξεργάζονται... Για το θέμα των παραβόλων κοίταξα το νήμα της 6κ και είδα πως όταν βγήκαν τα προσωρινά τους δεν τους είχαν δεσμέυσει τα παράβολα η δέσμευση έγινε αργότερα. Λογικά δεν παίζει ρόλο που λένε ότι τα προσωρινά θα βγουν 1 μήνα μετά την δέσμευση.PetG έγραψε:Εγώ πιστεύω πως κάποιοι θα πάνε γιατί αλλιώς είναι σαν σωφρονιστικός αλλιώς σαν ΕΠΟΠ. Καμια σχέση η μία δουλειά με την άλλη. Η μια έχει να κάνει με εγκληματίες και σωφρονισμό η άλλη έχει να κάνει με φαντάρους, υπηρεσίες και πιο πολύ καθισιο παρά δουλειά με εγκληματίες... Πιστεύω θα επηρεάσει και πολλά ΙΕΚ που θα είναι σε μικρή ηλικία βέβαια. Εννοω 20-26...
Έτσι και αλλιώς ηλικιακά πιο μικρά άτομα σε ηλικία θα κάνουν για εποπ, εγώ που είμαι 27 δεν μπορώ. Σαν υπηρεσία αν μου έλεγες να διαλέξω χίλιες φορές σωφρονιστικός θα έλεγα πάρα εποπ και ας είναι πιο επικίνδυνο.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Γέρασες φίλε μου χαχαχα και εγώ τελευταία χρονιά μπορώ να κάνω για εποπ θα τα κάνω μόνο και μόνο μήπως δεν περάσω στην 9κ αλλα ανάμεσα σε αυτά τα 2 διαλέγω σοφρωνιστικός.Milp94 έγραψε:Έτσι και αλλιώς ηλικιακά πιο μικρά άτομα σε ηλικία θα κάνουν για εποπ, εγώ που είμαι 27 δεν μπορώ. Σαν υπηρεσία αν μου έλεγες να διαλέξω χίλιες φορές σωφρονιστικός θα έλεγα πάρα εποπ και ας είναι πιο επικίνδυνο.
Ναι όντως γεράσαμε, αν είσαι το 95 έχεις άλλη μια ευκαιρια
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
Ναι του 95 ειμαι.Milp94 έγραψε:Ναι όντως γεράσαμε, αν είσαι το 95 έχεις άλλη μια ευκαιρια
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες