Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Τούς ταλαιπώρησαν καιρό, έκαναν τεράστια υπομονή τα παιδιά, έκλεισε πάντως, να δούμε τώρα στην 9κ πόσα ΙΕΚ θα βρεθούν.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Αλλο να σκεφτεστε τωρα, τι θα γινουν οι 256 νεες θεσεις που λενε.Αν τους παρει απο επιλαχοντες της δικιας μας 9κ, σημαινει οτι αργοτερα θα μπουν 256 ατομα με λιγοτερα μορια απο μας, στις επιλογες που ειχαμε εμεις ως πρωτες.

Για παραδειγμα εγω εχω ΙΕΚ και θελω 1η επιλογη Κορυδαλλο εξωτερικος, μπορει να μη μπω Κορυδαλλο εν τελη και μετα απο μηνες να μπει καποιος επιλαχοντας με β επικουρια Κορυδαλλο ενω εγω με ιεκ θα εχω μπει σε πιο κατω επιλογες και θα εχω μεινει εκτος Κορυδαλλου.

Αυτο μπορει να συμβει σε ολους και θα ειναι αδικια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Τρί Δεκ 28, 2021 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Θεωρώ ο, τι δε θα πάρει επιλαχόντες, θα περάσουν άτομα με 200 μόρια χεχεΠιστεύω θα βγεί κανονικά νέα προκήρυξη για αυτές τις θέσεις.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Δε μου φαινεται ευκολο και λογικο να βγει κι αλλη για τις φυλακες μεσω ασεπ ενω δε θα χει τελειωσει η δικια μας ακομα. Επισης απο το ξερω δε θελουν να τη βαλουν στο γραπτο διαγωνισμο τη προκηρυξη των φυλακων, οποτε ισως παρουν τους 256 απο την 9κ ως επιλαχοντες.Αυτο θα ειναι καταφορη αδικια για ολους μας, διοτι θα μπουν με λιγοτερα μορια στις πρωτες επιλογες μας ενω εμεις θα εχουμε μεινει εκτος της 1ης επιλογης μας.

Δηλαδη ενα ιεκ θα χει μεινει εκτος της 1ης επιλογης του και μετα απο καιρο θα μπει επιλαχοντας με β επικουρια σε αυτη την επιλογη που το ιεκ εμεινε εξω!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Δε μου φαινεται ευκολο και λογικο να βγει κι αλλη για τις φυλακες μεσω ασεπ ενω δε θα χει τελειωσει η δικια μας ακομα. Επισης απο το ξερω δε θελουν να τη βαλουν στο γραπτο διαγωνισμο τη προκηρυξη των φυλακων, οποτε ισως παρουν τους 256 απο την 9κ ως επιλαχοντες.Αυτο θα ειναι καταφορη αδικια για ολους μας, διοτι θα μπουν με λιγοτερα μορια στις πρωτες επιλογες μας ενω εμεις θα εχουμε μεινει εκτος της 1ης επιλογης μας.

Δηλαδη ενα ιεκ θα χει μεινει εκτος της 1ης επιλογης του και μετα απο καιρο θα μπει επιλαχοντας με β επικουρια σε αυτη την επιλογη που το ιεκ εμεινε εξω!

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου και συμφωνώ απολύτως μαζί σου, απλά ο γραπτός θα γίνει τον Σεπτέμβριο και πιο μετά, οπότε αν βγεί πρίν λογικά θα ναι σαν την 9κ με αυτή τη διαδικασία πρόσληψης έτσι θεωρώ εγώ

Αν γίνει αυτό που λες που μακάρι να μη γίνει θα ευνοηθούν τα χαμηλά μόρια της 6κ.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Νεα προκυρηξη θα βγει τι να παρει απο 9κ, οπως ειναι 9κ θα παρει αλλους 256 συν κατι θεσεις τε εκτος γραπτου διαγωνισμου
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Για να ειναι εκτος γραπτου διαγωνισμου θα πρεπει η προκηρυξη να βγει πριν το Σεπτεμβριο.Ακομα δε θα χουμε μπει εμεις και θα βγαλει κι αλλη να γινει μπαχαλο οπως τωρα που εχουν κανει αιτηση οι της 6κ στην 9κ; !

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Για να ειναι εκτος γραπτου διαγωνισμου θα πρεπει η προκηρυξη να βγει πριν το Σεπτεμβριο.Ακομα δε θα χουμε μπει εμεις και θα βγαλει κι αλλη να γινει μπαχαλο οπως τωρα που εχουν κανει αιτηση οι της 6κ στην 9κ;

ε μπαχαλο θα γινει!
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Για να ειναι εκτος γραπτου διαγωνισμου θα πρεπει η προκηρυξη να βγει πριν το Σεπτεμβριο.Ακομα δε θα χουμε μπει εμεις και θα βγαλει κι αλλη να γινει μπαχαλο οπως τωρα που εχουν κανει αιτηση οι της 6κ στην 9κ;

Δεν έχουν καλό σχεδιασμό αυτό φαίνεται μίας κ ενέκριναν τις νέες θέσεις για το 2022

Θα ναι διαφορετική προκήρυξη, και κάποτε έλεγαν ότι για την 9κ θα πάρουν επιλαχόντες απ' την 6κ.

Απλά θα κάνεις κ συ κανονικά τα χαρτιά σου για τη νέα προκήρυξη.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

geomp έγραψε:

Δεν έχουν καλό σχεδιασμό αυτό φαίνεται μίας κ ενέκριναν τις νέες θέσεις για το 2022

Θα ναι διαφορετική προκήρυξη, και κάποτε έλεγαν ότι για την 9κ θα πάρουν επιλαχόντες απ' την 6κ.

Απλά θα κάνεις κ συ κανονικά τα χαρτιά σου για τη νέα προκήρυξη.

ακριβως αν σε ενδειαφερει κανε τα χαρτια σου!
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Παιδιά το καλοκαίρι θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία να κάνουμε και εμείς ότι έκαναν αυτοί της 6Κ. Τι ανχωνεστε; Ας δούμε προσωρινά μέχρι το Πάσχα (Εγώ πιστεύω Αρχές Φεβρουαρίου θα έχουμε) και βλέπουμε τι θα κάνουμε μετά
Milp94
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Milp94 »

Είναι πολύ μακριά ακόμα να ξέρει κάποιος τι θα γίνε με τα 256 άτομα σίγουρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα προλάβει να βγει μέχρι το καλοκαίρι.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Milp94 έγραψε:Είναι πολύ μακριά ακόμα να ξέρει κάποιος τι θα γίνε με τα 256 άτομα σίγουρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα προλάβει να βγει μέχρι το καλοκαίρι.
θα βγει φετος οπως και να χει
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Fulakas έγραψε:
Milp94 έγραψε:Είναι πολύ μακριά ακόμα να ξέρει κάποιος τι θα γίνε με τα 256 άτομα σίγουρα. Εγώ δεν πιστεύω ότι θα προλάβει να βγει μέχρι το καλοκαίρι.
θα βγει φετος οπως και να χει

Καλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους.

Αν μπορεί καποιος να μου πει τι ειναι τα 256 άτομα και από που θα τα πάρει (αν κατάλαβα σωστά)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τρί Δεκ 28, 2021 7:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Διοριστέος Εξωτερικός 9K/2021
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το φεκ για τον γραπτό του 2022 θα βγει τον Φεβρουάριο. Τα γραπτά θα είναι τον Σεπτέμβριο. Αν δεν είναι μέσα εκεί οι 256 θέσεις, θα τους τραβήξει απ την 9κ. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες