Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
Καλα χριστουγεννα σε ολους τους υποψηφιους της 9κ/2021 να περασετε καλα με υγεια !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Καλα σας Χριστουγεννα! Ευχηθειτε να περασουν οσοι το εχουν αναγκη, μην τρωγεστε και να ζησετε με αγαπη ολοι σας!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antrikos2308 την Παρ Δεκ 24, 2021 2:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Η 9κ βρίσκεται στο 6 στάδιο αυτό των ελέγχων αιτήσεων κ έκδοση προσωρινών.Μπήκα ΑΣΕΠ κ το δα
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Το είδα και εγώ μόλις μήπως τα παιδιά που έλεγαν για τελος Ιανουαρίου δεν τα έβγαζαν και τόσο από το μυαλό τους;geomp έγραψε:Η 9κ βρίσκεται στο 6 στάδιο αυτό των ελέγχων αιτήσεων κ έκδοση προσωρινών.Μπήκα ΑΣΕΠ κ το δα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
ale3andros12 έγραψε:Το είδα και εγώ μόλις μήπως τα παιδιά που έλεγαν για τελος Ιανουαρίου δεν τα έβγαζαν και τόσο από το μυαλό τους;geomp έγραψε:Η 9κ βρίσκεται στο 6 στάδιο αυτό των ελέγχων αιτήσεων κ έκδοση προσωρινών.Μπήκα ΑΣΕΠ κ το δα
Φίλε μου τι να σ πω, εμένα αν με ρωταγες, θα σου έλεγα Μάιο Ιούνιο.
Αν βγεί νωρίτερα καλύτερα για όλους, προβλέψεις κάνουμε οι περισσότεροι.
- ale3andros12
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Σίγουρα όλοι κάνουμε προβλέψεις εγώ πάντως το βλέπω για καλό ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα
μεχρι πασχα θα βγουν λογικα δεν νομιζω να παει παραπανωale3andros12 έγραψε:Σίγουρα όλοι κάνουμε προβλέψεις εγώ πάντως το βλέπω για καλό ας ελπίσουμε να βγουν νωρίτερα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλά Χριστούγεννα σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία με σύντομες ανακοινώσεις!
Χρόνια πολλά σε όλους με ευλογία και φώτιση! Σχετικά με τα αποτελέσματα πάντως το δικό μου παράβολο δεν έχει δεσμευθεί ακόμα λογικά πρέπει να παίζει ρόλο.
ουτε το δικο μου, ναι παιζει ρολο310LELE έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους με ευλογία και φώτιση! Σχετικά με τα αποτελέσματα πάντως το δικό μου παράβολο δεν έχει δεσμευθεί ακόμα λογικά πρέπει να παίζει ρόλο.
Fulakas έγραψε:ουτε το δικο μου, ναι παιζει ρολο310LELE έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους με ευλογία και φώτιση! Σχετικά με τα αποτελέσματα πάντως το δικό μου παράβολο δεν έχει δεσμευθεί ακόμα λογικά πρέπει να παίζει ρόλο.
Όχι δεν έχει δεσμευθεί ακόμη αλλά το πολύ σε 15-20 μέρες θα έχουμε προσωρινά να τα ξέρετε και να το έχετε στα υπόψην σας
Απο που πηγαζει η σιγουρια οτι θα βγουν προσωρινα σε 15-20 μερες?
Με αδέσμευτο παράβολο πως θα βγουνε προσωρινά ρε παιδιά ; Από τη δέσμευση θέλει ένα μήνα σίγουρα. Ωρες ωρες μου φαίνεται εχει δίκιο ο ΔΥΚ.
Player7 έγραψε:Απο που πηγαζει η σιγουρια οτι θα βγουν προσωρινα σε 15-20 μερες;
Από την στιγμή που έχει φτάσει στο 6ο στάδιο δηλαδή στον έλεγχο των δικαιολογητικών μην νομίζεις ότι θέλει και πολύ καιρό για να ελέγξουν τις αιτήσεις... Σε κανέναν μήνα θα την έχουνε ξεμπερδεψει
Πριν το Μάρτιο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγουν προσωρινά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες