Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Ναι θα παρει η επιτροπη ψυχοτεχνικων την ευθυνη να βαλει καποιον παλαβο μεσα. Καταρχας αμα το γραφημα του τεστ σε βγαλει ακαταλληλο δε μπορεις να το αλλαξεις.Μονο στα αθληματα θα περασει το βυσμα!

Βυσμα στα ψυχοτεχνικα ποιος θα βαλει; Αμα βαλει σημαινει οτι ξερει οτι ειναι παλαβος και θα κοπει.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Πέμ Δεκ 23, 2021 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Billpapa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Billpapa »

Θεωρώ ότι τζάμπα αναλωνουμε τον χρόνο μας για το θέμα βυσμάτων. Με τα βύσματα τι γίνεται. Αν ζητάει κάπου 50 θέσεις και ο Χ έχει βυσμα αλλά δεν έχει μόρια και ξέρει ότι δεν είναι στους 50 ο "δικός του" θα κόψει άλλους 10 πριν από αυτόν ώστε να μπει ο Χ. Άτομα χωρίς μόρια μην περιμένουν από το βύσμα τους. Εμείς οι υπόλοιποι που είμαστε εδώ μέσα τόσο καιρό και ξέρουμε τι έχουμε και ότι λογικά θα περάσουμε ας κάνουμε υπομονή και θα δείξει η φάση. Αν την ώρα που περνάμε ή ψυχοτεχνικα ή αθλήματα καταλάβουμε κάτι περίεργο, δίκαιο θα ήταν να αντιδράσουν όσοι είναι εκεί παρόντες εάν γίνεται. Τόσο καιρό είχαμε να αναμένουμε την προκήρυξη. Τώρα που βγήκε και τελειώσαμε με τις αιτήσεις ας ηρεμήσουμε και ας προετοιμαστούμε.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Ναι θα παρει η επιτροπη ψυχοτεχνικων την ευθυνη να βαλει καποιον παλαβο μεσα. Καταρχας αμα το γραφημα του τεστ σε βγαλει ακαταλληλο δε μπορεις να το αλλαξεις.Μονο στα αθληματα θα περασει το βυσμα!

Βυσμα στα ψυχοτεχνικα ποιος θα βαλει; Αμα βαλει σημαινει οτι ξερει οτι ειναι παλαβος και θα κοπει.

Όπως πήραν με τον Ποτσεπη... Άσε ρε Player... Έχω φίλους, έχω συγγενείς μην κάνετε πως δεν τα βλέπετε ή δεν τα ξέρετε... Δεν μπα να έχει γράφημα δεν μπα να έχει ζωγραφιές και πεταλούδες. Τα ξέρω και από Ε. Φ πάρα πολύ καλά αλλά και από άλλες προκηρυξεις

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Ο Ποτς αν και ειχε βυσμα, κοπηκε στα ψυχοτχνικα των ΕΦ το 19. Στους Συνοριοφυλακες τον περασαν ωστε να μπει ΣΦ και να μη δικαιουται αναδρομικα απο το δικαστηριο που ''θα κερδιζε'' για τους ΕΦ του 19.Αμα εχεις ονοματα υποψηφιων βυσματων δωστα εδω να τους ξεβρακωσουμε αλλιως μη λετε τιποτα!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:
Player7 έγραψε:Ναι θα παρει η επιτροπη ψυχοτεχνικων την ευθυνη να βαλει καποιον παλαβο μεσα. Καταρχας αμα το γραφημα του τεστ σε βγαλει ακαταλληλο δε μπορεις να το αλλαξεις.Μονο στα αθληματα θα περασει το βυσμα!

Όπως πήραν με τον Ποτσεπη... Άσε ρε Player... Έχω φίλους, έχω συγγενείς μην κάνετε πως δεν τα βλέπετε ή δεν τα ξέρετε... Δεν μπα να έχει γράφημα δεν μπα να έχει ζωγραφιές και πεταλούδες. Τα ξέρω και από Ε. Φ πάρα πολύ καλά αλλά και από άλλες προκηρυξεις

Έχω την εντύπωση και διορθωστε με ότι επειδή ήταν έφεδρος ανθυπολοχαγός εκεί περνάνε ψυχολόγο και εκεί τον είχαν περάσει ενώ στους ΕΦ τον έκοψαν και εκεί πάτησε.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβω ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπλήρωση του πολυδιάστατου ερωτηματολογίου της Μινεσότα για την εγγραφή ενός νέου μέλους στο φόρουμ και να στέλνω απευθείας τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ ή το εκάστοτε υπουργείο, ώστε να τους βγάζω από τη δύσκολη θέση. Ο μέσος όρος αξιολόγησης της αντιλήψεως και της ψυχοπαθολογίας των συμμετεχόντων στο νήμα κρίνεται ως απογοητευτικά χαμηλή.
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Fulakas έγραψε:6μηνο περίπου ξέρω κγω... Απλά κάποιοι λένε έχω υπουργό ή έχω άτομο σε γραφείο υπουργού και ξέρω και πότε θα βγει κλπ κλπ... Άλλοι λένε Γενάρη θα βγούνε άλλοι λένε εξάμηνο, άλλοι λένε όπως αυτός ότι θα είναι μέσα σίγουρα, άλλος ότι έχει φίλο κλπ κλπ... Κγω όπως και όλοι σας ξέρουμε ότι το πολύ σε 5-6 μήνες θα βγούνε... Τώρα για βύσματα που λέω ξέρω τι λέω... Έχω ακούσει πολλούς πως επηδη δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ θα βάλουν βύσμα για τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα γιατί δεν είναι με τσιπακι... Άμα ήτανε με τσιπακι τα αθλήματα δεν θα έβαζαν καν... Τώρα στα ψυχοτεχνικα ξέρω πως παίρνει βύσμα εκεί άσχετα από το τεστ
αν εχει τεστ, γιατι ειναι μεσω υπουργειου, και το υπουργειο εχει ζωγραφιες για τεστ προσωπικοτητας γιατι και στους οππι η προκυρηξη ελεγε τεστ προσωπικοτητας και κανανε ζωγραφιες. Οποτε κλαιν οσοι πανε θα περασουν αντε να κοπει καποια σοβαρη περιπτωση
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Δεκ 23, 2021 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ARMY1964 »

D.Y.K έγραψε:Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβω ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπλήρωση του πολυδιάστατου ερωτηματολογίου της Μινεσότα για την εγγραφή ενός νέου μέλους στο φόρουμ και να στέλνω απευθείας τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ ή το εκάστοτε υπουργείο, ώστε να τους βγάζω από τη δύσκολη θέση. Ο μέσος όρος αξιολόγησης της αντιλήψεως και της ψυχοπαθολογίας των συμμετεχόντων στο νήμα κρίνεται ως απογοητευτικά χαμηλή.

Συμφωνω απολυταα.

Asep90
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Asep90 »

Έχει κανένας καμία ενημέρωση για τα αποτελέσματα; Εγώ άκουσα ότι θα αργήσουν μακάρι να μην επιβεβαιωθεί η πληροφορία μου.
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

PetG έγραψε:Εάν υπάρχει στην επιτροπή των ψυχνοτεχνικων μέλος του Υπουργείο θα πέσει βύσμα... Αυτά τα ξέρουμε και από παλαιότερες προκηρύξεις πχ Ε. Φ που όσοι είχανε βύσμα καθοντουσαν μέσα 5 λεπτά και όποιος δεν είχε 15+ βάλε λεπτά... Τώρα εάν νομίζετε πως δεν θα πέσει τι να σας πω; Εγώ ξέρω πολλά άτομα που στα ψυχοτεχνικα και στα αθλήματα εφόσον είναι μέσο του Υπουργείου θα βάλουν
Ισχύει τα έχουμε δει αυτά χρόνια κ χρόνια...

Γι'αυτό είπα πιο πριν σε έναν που την είδες την προκυρηξη Ασεπ;

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

D.Y.K έγραψε:Σκέφτομαι πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να συμπεριλάβω ως απαραίτητη προϋπόθεση τη συμπλήρωση του πολυδιάστατου ερωτηματολογίου της Μινεσότα για την εγγραφή ενός νέου μέλους στο φόρουμ και να στέλνω απευθείας τα αποτελέσματα στον ΑΣΕΠ ή το εκάστοτε υπουργείο, ώστε να τους βγάζω από τη δύσκολη θέση. Ο μέσος όρος αξιολόγησης της αντιλήψεως και της ψυχοπαθολογίας των συμμετεχόντων στο νήμα κρίνεται ως απογοητευτικά χαμηλή.
Δεν έχεις άδικο...

Ο καθένας ότι τ καπνίσει...

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

PetG έγραψε:Όπως πήραν με τον Ποτσεπη... Άσε ρε Player... Έχω φίλους, έχω συγγενείς μην κάνετε πως δεν τα βλέπετε ή δεν τα ξέρετε... Δεν μπα να έχει γράφημα δεν μπα να έχει ζωγραφιές και πεταλούδες. Τα ξέρω και από Ε. Φ πάρα πολύ καλά αλλά και από άλλες προκηρυξεις
Το βύσμα στα αθλήματα λίγο το θεωρειτε;

Δείτε πόσοι κόπηκαν στην 6κ...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 24, 2021 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Συμφωνώ αλλά όχι απόλυτα... Εάν θέλεις πες στα ίσια για ποιον θέλεις να δώσεις αυτό το τεστακι και να μην το πετάς σαν γενικό έτσι ώστε να βγεις από την δύσκολη θέση και να ξέρουμε όλοι ποιος είναι... Ο ΑΣΕΠ θα το κρίνει αργότερα

Lina94
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Lina94 »

Διαβάζω πολλά σχόλια και δεν μιλάω γιατί πολλοί αρπάζεστε. Ωστόσο βρε παιδιά, όποιος έχει τρελά μόρια δεν έχει να φοβάται κάτι.

Από κει και έπειτα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης όπως είπε κάποιος (ωστόσο σε άλλη άσχετη προκήρυξη, όντως παίζει ρόλο η σειρά προτίμησης και όχι τα μόρια).

Επιπλέον, σχετικά με τα βύσματα... Όσο και να μην μας αρέσει υπάρχουν. Εδώ μέσω ΑΣΕΠ σε θέσεις ΠΕ και έχουν μπει με βύσμα. Σωστό δεν είναι, αλλά νομίζω ότι 9/10 αν είχαμε θα το χρησιμοποιούσαμε. Τώρα αν θεωρείτε ότι είναι πάντα αξιοκρατικά... Τί να πω.

Ωστόσο, για να μπει κάποιος χωρίς μόρια, πρέπει να έχει πολύ γερό βύσμα. Αλλά αυτό που κάνουν συνήθως είναι να σε κόψουν από ψυχοτεχνικά ή αθλήματα μέχρι να φτάσουν στην σειρά του βύσματος.

Όπως και να έχει, με τους τσακωμούς δεν οδηγεί κάπου. Ηρεμήστε, κάντε την προσπάθειά σας και ότι είναι να γίνει ας γίνει.

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Πολύ εύστοχη ιδέα. Θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο εάν μπορούσε να υλοποιηθεί.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης