Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:
nikos521 έγραψε:Έχεις δίκιο, αυτό το παρελειψα.

Εκεί θα πέσει το βύσμα. Όχι στα μόρια του ΑΣΕΠ και από όσο ξέρω αρκετοί έχουνε βύσμα για τα υγειονομικα, ψυχοτεχνικα και αθλήματα. Πολλοί έχουνε καρφωθεί από μόνοι τους που λένε με σιγουριά ότι τα αποτελέσματα θα βγούνε τον Ιανουάριο-Φεβρουαριο άλλοι λένε με σιγουριά 6μηνο εκείνο το άλλο κλπ. Δεν θα καθίσω να τα πω όλα. Ανεφερα 2-3 τρανταχτά. Τωρα για να λέει αυτός ότι θα είναι μέσα άσχετα με τα μόρια που έχει φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βύσμα εφόσον κιόλας ο πατέρας του δουλεύει ήδη σε φυλακή και λογικά θα έχει βάλει κανέναν συνδικαλιστή. Χαζος δεν είναι απλά ελπίζει στο τι του έχει πει το βύσμα

λεμε 6 μηνο οχι απο σιγουρια απλα περιπου τοσο κανει ο ασεπ να βγαλει αποτελεσματα,6μηνο λεω και γω Χοντρικα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

psagmene ξερεις ποσοι εκαναν αιτηση με κωδικο 101 κυριο προσον?
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Fulakas έγραψε:
PetG έγραψε:

Εκεί θα πέσει το βύσμα. Όχι στα μόρια του ΑΣΕΠ και από όσο ξέρω αρκετοί έχουνε βύσμα για τα υγειονομικα, ψυχοτεχνικα και αθλήματα. Πολλοί έχουνε καρφωθεί από μόνοι τους που λένε με σιγουριά ότι τα αποτελέσματα θα βγούνε τον Ιανουάριο-Φεβρουαριο άλλοι λένε με σιγουριά 6μηνο εκείνο το άλλο κλπ. Δεν θα καθίσω να τα πω όλα. Ανεφερα 2-3 τρανταχτά. Τωρα για να λέει αυτός ότι θα είναι μέσα άσχετα με τα μόρια που έχει φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βύσμα εφόσον κιόλας ο πατέρας του δουλεύει ήδη σε φυλακή και λογικά θα έχει βάλει κανέναν συνδικαλιστή. Χαζος δεν είναι απλά ελπίζει στο τι του έχει πει το βύσμα

λεμε 6 μηνο οχι απο σιγουρια απλα περιπου τοσο κανει ο ασεπ να βγαλει αποτελεσματα,6μηνο λεω και γω Χοντρικα

6μηνο περίπου ξέρω κγω... Απλά κάποιοι λένε έχω υπουργό ή έχω άτομο σε γραφείο υπουργού και ξέρω και πότε θα βγει κλπ κλπ... Άλλοι λένε Γενάρη θα βγούνε άλλοι λένε εξάμηνο, άλλοι λένε όπως αυτός ότι θα είναι μέσα σίγουρα, άλλος ότι έχει φίλο κλπ κλπ... Κγω όπως και όλοι σας ξέρουμε ότι το πολύ σε 5-6 μήνες θα βγούνε... Τώρα για βύσματα που λέω ξέρω τι λέω... Έχω ακούσει πολλούς πως επηδη δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ θα βάλουν βύσμα για τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα γιατί δεν είναι με τσιπακι... Άμα ήτανε με τσιπακι τα αθλήματα δεν θα έβαζαν καν... Τώρα στα ψυχοτεχνικα ξέρω πως παίρνει βύσμα εκεί άσχετα από το τεστ

Psagmenos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Psagmenos »

Με 101κυριο προσόν απ' ότι βλέπω και ψάχνω δεν είναι πάνω από 50 άτομα σίγουρα. Θα το δω και θα ενημερώσω σε αυτό. Αυτό που ξέρω σίγουρα μέχρι τώρα είναι ότι βύσμα δεν περνάει πουθενά, οποίος βάλει θα είναι σταμπαρισμενος για να κοπεί και ότι οι αιτήσεις θα μειωθούν πάρα πολύ από ηλικιακά που δεν τους πιάνει, παράβολο που δεν πληρώθηκε παράβολο που δεν το σύναψαν, χαρτί ορθοπαιδικου που δεν συμπλήρωσαν για να το βάλουν στην αιτήσεις και το πιο σημαντικό η επιλογή του καθενός πως την έχει δήλωσει. Υπάρχει εκδοχή να μπαίνουν σε επιλογή 1 ανδηλωσε χαμηλά μόρια και ο άλλος με παραπάνω μόριο το είχε 3επιλογη να μπαίνει με χαμηλά μόρια που έκανε την 1 επιλογή β ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ μιλάω σε αυτό. Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν θα έχει εκπλήξεις αυτοί η προκήρυξη.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:
Fulakas έγραψε:
PetG έγραψε:

6μηνο περίπου ξέρω κγω... Απλά κάποιοι λένε έχω υπουργό ή έχω άτομο σε γραφείο υπουργού και ξέρω και πότε θα βγει κλπ κλπ... Άλλοι λένε Γενάρη θα βγούνε άλλοι λένε εξάμηνο, άλλοι λένε όπως αυτός ότι θα είναι μέσα σίγουρα, άλλος ότι έχει φίλο κλπ κλπ... Κγω όπως και όλοι σας ξέρουμε ότι το πολύ σε 5-6 μήνες θα βγούνε... Τώρα για βύσματα που λέω ξέρω τι λέω... Έχω ακούσει πολλούς πως επηδη δεν είναι μέσο ΑΣΕΠ θα βάλουν βύσμα για τα ψυχοτεχνικα και τα αθλήματα γιατί δεν είναι με τσιπακι... Άμα ήτανε με τσιπακι τα αθλήματα δεν θα έβαζαν καν... Τώρα στα ψυχοτεχνικα ξέρω πως παίρνει βύσμα εκεί άσχετα από το τεστ

αν εχει τεστ, γιατι ειναι μεσω υπουργειου, και το υπουργειο εχει ζωγραφιες για τεστ προσωπικοτητας γιατι και στους οππι η προκυρηξη ελεγε τεστ προσωπικοτητας και κανανε ζωγραφιες. Οποτε κλαιν οσοι πανε θα περασουν αντε να κοπει καποια σοβαρη περιπτωση
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Οι ψυχοτεχνικές δοκιμασίες διενεργούνται από τριμελή ή πενταμελή επιτροπή ή επιτροπές, του Α. Σ. Ε. Π. Για την διερεύνηση των ψυχικών ικανοτήτων διενεργείται ψυχομετρικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ προσωπικότητας) και συνέντευξη ενώπιον της/των ανωτέρω Επιτροπής/ών.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Psagmenos έγραψε:Με 101κυριο προσόν απ' ότι βλέπω και ψάχνω δεν είναι πάνω από 50 άτομα σίγουρα. Θα το δω και θα ενημερώσω σε αυτό. Αυτό που ξέρω σίγουρα μέχρι τώρα είναι ότι βύσμα δεν περνάει πουθενά, οποίος βάλει θα είναι σταμπαρισμενος για να κοπεί και ότι οι αιτήσεις θα μειωθούν πάρα πολύ από ηλικιακά που δεν τους πιάνει, παράβολο που δεν πληρώθηκε παράβολο που δεν το σύναψαν, χαρτί ορθοπαιδικου που δεν συμπλήρωσαν για να το βάλουν στην αιτήσεις και το πιο σημαντικό η επιλογή του καθενός πως την έχει δήλωσει. Υπάρχει εκδοχή να μπαίνουν σε επιλογή 1 ανδηλωσε χαμηλά μόρια και ο άλλος με παραπάνω μόριο το είχε 3επιλογη να μπαίνει με χαμηλά μόρια που έκανε την 1 επιλογή β ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ μιλάω σε αυτό. Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν θα έχει εκπλήξεις αυτοί η προκήρυξη.

Δε γίνεται αυτό που λες, το να μπει ένας σε θέση με λιγότερα μόρια από άλλον που τη δήλωσε με περισσότερα δε λέγεται έκπληξη αλλά πάτημα για δικηγόρο. Δε γίνεται να βάλεις εσυ Διαβατά 1η επιλογή με 800 μόρια και εγώ με 1100 να την έχω 3η και εφόσον δε περνάω στις αλλες δυο να μπεις εσυ.

50 ΙΕΚ δήλωσαν Μόνο από την 6κ... Τουλάχιστον 130 ΙΕΚ θα υπάρχουν. Τα υπόλοιπα που λες για τα δικαιολογητικά ισχύουν

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τα μόρια προηγούνται απ την θέση προτίμησης.
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ARMY1964 »

Loxias89 έγραψε:
Psagmenos έγραψε:Με 101κυριο προσόν απ' ότι βλέπω και ψάχνω δεν είναι πάνω από 50 άτομα σίγουρα. Θα το δω και θα ενημερώσω σε αυτό. Αυτό που ξέρω σίγουρα μέχρι τώρα είναι ότι βύσμα δεν περνάει πουθενά, οποίος βάλει θα είναι σταμπαρισμενος για να κοπεί και ότι οι αιτήσεις θα μειωθούν πάρα πολύ από ηλικιακά που δεν τους πιάνει, παράβολο που δεν πληρώθηκε παράβολο που δεν το σύναψαν, χαρτί ορθοπαιδικου που δεν συμπλήρωσαν για να το βάλουν στην αιτήσεις και το πιο σημαντικό η επιλογή του καθενός πως την έχει δήλωσει. Υπάρχει εκδοχή να μπαίνουν σε επιλογή 1 ανδηλωσε χαμηλά μόρια και ο άλλος με παραπάνω μόριο το είχε 3επιλογη να μπαίνει με χαμηλά μόρια που έκανε την 1 επιλογή β ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ μιλάω σε αυτό. Τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν θα έχει εκπλήξεις αυτοί η προκήρυξη.

Δε γίνεται αυτό που λες, το να μπει ένας σε θέση με λιγότερα μόρια από άλλον που τη δήλωσε με περισσότερα δε λέγεται έκπληξη αλλά πάτημα για δικηγόρο. Δε γίνεται να βάλεις εσυ Διαβατά 1η επιλογή με 800 μόρια και εγώ με 1100 να την έχω 3η και εφόσον δε περνάω στις αλλες δυο να μπεις εσυ.

50 ΙΕΚ δήλωσαν Μόνο από την 6κ... Τουλάχιστον 130 ΙΕΚ θα υπάρχουν. Τα υπόλοιπα που λες για τα δικαιολογητικά ισχύουν

φιλε λοχια απο που πηγαζει η πληροφορια σου για 130 ιεκ η ειναι δικη σου εκτιμηση ;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αποκλειεται μονο 50 ιεκ να εκαναν αιτηση. Αν δεν υπηρχαν αυτοι της 6κ θα ελεγα ναι μπορει να ειναι μονο 50 τα ιεκ κυριο προσον. Αλλα εφοσον εκαναν αιτηση και τα ιεκ απο 6κ, ειναι σιγουρα 100 τα ιεκ με κωδικο 101!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Player7 την Πέμ Δεκ 23, 2021 1:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Billpapa
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Billpapa »

Λίγο περίεργο ακούγεται μόνο 50 ΙΕΚ. Ξέρουμε σίγουρα για 30με 50ατομα τις 6κ που θα ξανακάνουν. Και μετά καινούργιοι θα είναι σίγουρα κάνα 70αρι.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Loxias89 έγραψε:Οι ψυχοτεχνικές δοκιμασίες διενεργούνται από τριμελή ή πενταμελή επιτροπή ή επιτροπές, του Α. Σ. Ε. Π. Για την διερεύνηση των ψυχικών ικανοτήτων διενεργείται ψυχομετρικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ προσωπικότητας) και συνέντευξη ενώπιον της/των ανωτέρω Επιτροπής/ών.
Οι ψυχοτεχνικές δοκιμασίες διενεργούνται από τριμελή ή πενταμελή επιτροπή ή επιτροπές, αποτελούμενη/
ές από ένα τουλάχιστον μέλος του Α. Σ. Ε. Π. το οποίο ορίζεται Πρόεδρος της επιτροπής και από προσωπικό του
Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τις κατάλληλες επιστημονικές γνώσεις. Για την διερεύνηση των ψυχικών
ικανοτήτων διενεργείται ψυχομετρικός έλεγχος, ο οποίος περιλαμβάνει ψυχοτεχνικές δοκιμασίες (τεστ προσωπικότητας)
και συνέντευξη ενώπιον της/των ανωτέρω Επιτροπής/ών.
Με τις εξετάσεις αυτές ερευνάται κυρίως η κρίση, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και
απαιτήσεις, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, η σκέψη, η αντίληψη και η εν γένει προσωπικότητα
του υποψηφίου.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Με τις εξετάσεις αυτές ερευνάται κυρίως η κρίση, η προσαρμοστικότητα στις μεταβαλλόμενες καταστάσεις και
απαιτήσεις, η αυτοκυριαρχία, η συναισθηματική σταθερότητα, η σκέψη, η αντίληψη και η εν γένει προσωπικότητα
του υποψηφίου.

Αυτες οι μεταβαλλομενες καταστασεις φαινονται μεσω των 557 ερωτησεων του ΤΕΣΤ της Μιννεσοτα!

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Player7 έγραψε:Αποκλειεται μονο 50 ιεκ να εκαναν αιτηση. Αν δεν υπηρχαν αυτοι της 6κ θα ελεγα ναι μπορει να ειναι μονο 50 τα ιεκ κυριο προσον. Αλλα εφοσον εκαναν αιτηση και τα ιεκ απο 6κ, ειναι σιγουρα 100 τα ιεκ με κωδικο 101!

Άρα άμα βάλουμε και την Α επικουρία, συνολικά ΙΕΚ μπορεί να βρεθούν και 200 μαξ.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Εάν υπάρχει στην επιτροπή των ψυχνοτεχνικων μέλος του Υπουργείο θα πέσει βύσμα... Αυτά τα ξέρουμε και από παλαιότερες προκηρύξεις πχ Ε. Φ που όσοι είχανε βύσμα καθοντουσαν μέσα 5 λεπτά και όποιος δεν είχε 15+ βάλε λεπτά... Τώρα εάν νομίζετε πως δεν θα πέσει τι να σας πω; Εγώ ξέρω πολλά άτομα που στα ψυχοτεχνικα και στα αθλήματα εφόσον είναι μέσο του Υπουργείου θα βάλουν
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες