Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Εντ μεταξύ σήμερα σε κοινή παρέα γνώρισα έναν και πέσαμε στη προκήρυξη και μου λέει είμαι σίγουρα μέσα Αθήνα, ο τύπος έχει 630 μόρια β επικουρία, πολύτεκνος και μου λέει ο πατέρας του που ναι εξωτερικός του πε θα μπει επειδή θα κόψουν πολλούς στα ψυχομετρικαΑπλά γέλασα κ δεν είπα τπτ.

Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik0s10 »

Loxias89 έγραψε:
nik0s10 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:
nik0s10 έγραψε:Μάλλον λοχίας θα μείνεις μια Ζωή και σήμερα εσύ δικε. Μου, γιατί το βύσμα σου σε άφησε σε κανένα νησί ξεχασμένο από το θεό

Μίλας εσυ που έκανες τα πολλ και έβγαλες τα ότι να ναι αποτελέσματα... Τραβά για ύπνο και ξυπνά το Μάρτιο που θα βγουν τα αποτελέσματα. Τα μόρια μου θες άλλες 10 προκηρύξεις κομμένος για να τα μαζέψεις

Άμα ψήφισαν κάτι άτομα σαν εσένα λογικό να βγήκαν ότι να'ναι, δεν το ξερα να να είμαι μια ζωή σεκιούριτι στα λιντλ για να μαζέψω μόρια, χωρίς προϋπηρεσία Που είμαι πάλι δε με φτάνεις.

Όχι απλά κάτι τρολλ σαν εσένα με 800- Ψήφισαν ότι να ναι στο πολλ που έκανες εσυ ο ίδιος για να δεις που πατάς. Και ενώ έβγαλες βάση 900+ μπαίνεις και γράφεις ενώ είσαι αυτοματα εκτός. Και άσε τις μπλόφες περι κατηγορίας χωρίς εμπειρία. Ξέρεις ότι πονταρεις στην εμπειρία... Το χεις γράψει. Και δε με νοιάζει κιόλας, δεν ανέφερα ονόματα στο ποστ μου. Εσυ τσίμπησες. Και το σύνολο ξέρει ότι δε θα βγουν Ιανουάριο. Τώρα άμα σε ενοχλεί που σε δουλεύει ο βουλευτής η ο ΥΕ απ τον ΑΣΕΠ δε φταιω εγώ.

Καλά εσύ είσαι πέτρες πετώ του φεγγαριού και εκείνο της πετάει πίσω, εγώ δεν έχω καν Προϋπηρεσία, και εάν θέλεις στείλε μου σε μνμ το προφίλ σου να σου δείξω και τα ένσημα μου, τέλος πάντων τσάμπα σπαταλώ το χρόνο μου.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MakisD »

Έχει μια λογική αυτό γιατί από Φεβρουάριο ξεκινάνε πρότζεκτ για το νέο ασεπ αν πιάσουν όλοι οι υπάλληλοι του ασεπ μια μια αίτηση θα βγουν σύντομα μπορεί μέχρι τέλος Φεβρουαρίου ας πούμε ... Για τα προσωρινά 4.500 αιτήσεις 100 την μερα να κάνουν είναι 45 μέρες το ελάχιστο. Αλλα και πάλι υπάρχουν και άλλες προκηρύξεις ανοιχτές που δεν έχουν ούτε προσωρινά αποτελέσματα μην μας μπερδεύετε παιδιά
Άβαταρ μέλους
nik0s10
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nik0s10 »

nik0s10 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:
nik0s10 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:
nik0s10 έγραψε:Μάλλον λοχίας θα μείνεις μια Ζωή και σήμερα εσύ δικε. Μου, γιατί το βύσμα σου σε άφησε σε κανένα νησί ξεχασμένο από το θεό

Μίλας εσυ που έκανες τα πολλ και έβγαλες τα ότι να ναι αποτελέσματα... Τραβά για ύπνο και ξυπνά το Μάρτιο που θα βγουν τα αποτελέσματα. Τα μόρια μου θες άλλες 10 προκηρύξεις κομμένος για να τα μαζέψεις

Άμα ψήφισαν κάτι άτομα σαν εσένα λογικό να βγήκαν ότι να'ναι, δεν το ξερα να να είμαι μια ζωή σεκιούριτι στα λιντλ για να μαζέψω μόρια, χωρίς προϋπηρεσία Που είμαι πάλι δε με φτάνεις.

Όχι απλά κάτι τρολλ σαν εσένα με 800- Ψήφισαν ότι να ναι στο πολλ που έκανες εσυ ο ίδιος για να δεις που πατάς. Και ενώ έβγαλες βάση 900+ μπαίνεις και γράφεις ενώ είσαι αυτοματα εκτός. Και άσε τις μπλόφες περι κατηγορίας χωρίς εμπειρία. Ξέρεις ότι πονταρεις στην εμπειρία... Το χεις γράψει. Και δε με νοιάζει κιόλας, δεν ανέφερα ονόματα στο ποστ μου. Εσυ τσίμπησες. Και το σύνολο ξέρει ότι δε θα βγουν Ιανουάριο. Τώρα άμα σε ενοχλεί που σε δουλεύει ο βουλευτής η ο ΥΕ απ τον ΑΣΕΠ δε φταιω εγώ.

Καλά εσύ είσαι πέτρες πετώ του φεγγαριού και εκείνο της πετάει πίσω, εγώ δεν έχω καν Προϋπηρεσία, και εάν θέλεις στείλε μου σε μνμ το προφίλ σου να σου δείξω και τα ένσημα μου, τέλος πάντων τσάμπα σπαταλώ το χρόνο μου.

Και κάτι άλλο με κανένα βουλευτή μπορεί να μιλάς εσύ ;)

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΊΣΩ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΘΑ ΧΑΣΩ
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Loxias89 »

Δε κάνω παράθεση γιατί θα φτάσει στη Κόρινθο...nik0s10 δεν ασχολούμαι άλλο μαζί σου. Αν μιλάω με βουλευτή σίγουρα ξερω να κρίνω ποτε αυτο που ακουω ειναι σωστό η λαθος γιατί όπως βλέπεις δεν συμφωνεί κάποιος για Ιανουάριο... Μακαρι να έβγαιναν αύριο το πρωί αλλά με τα παράβολα αδέσμευτα δε βγαίνουν προσωρινά τόσο γρήγορα... Από εκει και πέρα οποίος αξίζει να μπει θα μπει.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Δε χρειάζονται τέτοιες κόντρες, ότι υπάρχουν άτομα που τους γεμίζουν τα μυαλά βουλευτές κτλπ υπάρχουν δεν αναφέρομαι ούτε για τον Νίκο ούτε για το λοχία, και όπως έγραψα πιο πάνω ο άλλος με 630 μόρια β επικουρία επειδή του πε ο πατέρας του που ναι εξωτερικός Αθήνα ότι θα μπει, το παιδί με ρωταγε και πόσο θα κοστίσουν τα πράγματα μετά, δλδ έλεος.
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από ale3andros12 »

geo να φανταστω 630 χωρις εμπειρια σωστα; Καλα για αθηνα δυσκλα τον κοβω τον φιλο χαχαχα
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

ale3andros12 έγραψε:geo να φανταστω 630 χωρις εμπειρια σωστα; Καλα για αθηνα δυσκλα τον κοβω τον φιλο χαχαχα

Χωρίς εμπειρία, απλά είναι πολύτεκνος, αλλά τέτοια σιγουριά ρε παιδι μου, δεν έχω ξαναδεί

Εκεί του λέω είναι ΙΕΚ και μου πε, είπε ο πατέρας μου θα μπω έχω μόρια, δε συνέχισα άλλο.

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οι πολυτεκνοι ειναι και στις θεσεις πολυτεκνων και στις γενικης σωστα?
MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MakisD »

ale3andros12 έγραψε:Οι πολυτεκνοι ειναι και στις θεσεις πολυτεκνων και στις γενικης σωστα;

Ναι αλλά τα μόρια για πολύτεκνους μετράνε μονο στην ιδική κατηγορία πολυτέκνων

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Εδω δε ξερουμε αν θα μπουμε Κορυδαλλο εξωτερικοι εμεις που εχουμε ιεκ και ο αλλος λεει ειμαι σιγουρα μεσα με β επικουρια!Μιλαμε για μεγαλα κουτορνηθια, χαζος με πτυχιο!

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

MakisD έγραψε:
ale3andros12 έγραψε:Οι πολυτεκνοι ειναι και στις θεσεις πολυτεκνων και στις γενικης σωστα;

Ναι αλλά τα μόρια για πολύτεκνους μετράνε μονο στην ιδική κατηγορία πολυτέκνων

ποσα μορια δινει η πολυτεκνια; Γιατι στα κριτηρια δεν γραφει κατι

Nikolakis95
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Nikolakis95 »

ale3andros12 έγραψε:ποσα μορια δινει η πολυτεκνια; Γιατι στα κριτηρια δεν γραφει κατι
Δεν δινει μορια. Απλα σου επιτρεπει να διεκδικησεις μια θεση μεσω της ειδικης κατηγοριας πολυτεκνων στην οποια συνηθως υπαρχει μικροτερος ανταγωνισμος. Εχει ομως συγκεκριμενες θεσεις πολυτεκνων διαθεσιμες σε καθε πολη.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 22, 2021 4:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από PetG »

Player7 έγραψε:Εδω δε ξερουμε αν θα μπουμε Κορυδαλλο εξωτερικοι εμεις που εχουμε ιεκ και ο αλλος λεει ειμαι σιγουρα μεσα με β επικουρια!Μιλαμε για μεγαλα κουτορνηθια, χαζος με πτυχιο!

Ρε παιδιά... Έχει τον πατέρα του μέσα... Με λίγο βύσμα κλπ λέει με σιγουριά ότι θα είναι μέσα και εξωτερικός κιόλας... Αυτός θέλει κανονικά εάν είναι όντως μέσα με βύσμα καταγγελία κατευθείαν να τον πετάξουν έξω...

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Ας τον να περιμενει να μπει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 2 επισκέπτες