Player7 έγραψε:1Ον ναι τον έχω πιάσει, διότι το ιεκ μου εξασφαλίζει σίγουρη θέση στη προκήρυξη και 2ον ο άλλος υποβαθμίζει μια σχολή που έχει άμεση συνάφεια με το αντικείμενο και λέει μόνο Στρατόνομια.Αντί να κράξεις αυτόν, λες σε μένα. Μη πονατε που το ιεκ μας εξασφαλίζει θέση.
Ασε το βραβείο λαλακιας που λες για κάποιον πιτσιρικά και όχι για μένα. Διάβασε όλα τα μνματα μου και μη βγαζεις βιαστικά συμπεράσματα γιατί εσύ θα κερδίσεις το βραβείο στο τέλος. Είμαι στο φόρουμ απο τα προηγούμενα νήματα και βαρέθηκα τα ΙΕΚ να το παίζουν κοκόρια λες και αφορά μόνο αυτούς η προκύρηξη. Μήπως θες να σου στείλω ακριβή αριθμό απο επιτυχόντες στη σχολή σου που δε πέρασαν ουτε απεξω; Ελα σε παρακαλώ που έχετε μάθει να τους τσουβαλιαζετε όλους. Θα κάτσεις εσύ και οι υπόλοιποι να κρίνεται τα προσόντα των άλλων. Έχουμε τον ΑΣΕΠ γιαυτη τη δουλειά. Κάνε ένα κόπο και διάβασε τα νήματα και θα καταλάβεις τι εννοώ. Η καραμέλα ότι ποναμε κατάντησε αηδία. Έχουμε συγκεκριμένα προσόντα και διεκδικούμε μια θέση εργασίας. Εγώ δε ξερω αν θα είμαι μέσα αλλά μη μπείτε εσείς στις φυλακές με υφάκι πολλών καρδιναλιων. Η αίτηση αφορά και άλλους εκτός απο τη φούσκα που ζείτε. Και πριν αρχίσετε για την έκρηξη μου. Δε πολύ έγραφα τόσο καιρό και απλά παρακολουθουσα. Εβλεπα παλικαρακια να κάνουν μια ερώτηση και απο κάτω δεκαδες μνματα απο ΙΕΚ να τον αποκαλούν τρολ και στο τέλος έμεναν με την απορία. Τεσπα καλή επιτυχία εύχομαι σε όλους ανεξάρτητα τα όσα γράφονται εδώ μέσα.
Sam wise πες τα σε κάναν τυχαίο αυτά, σε έχω για πασατεμπο εκεί που δουλεύω εγω τώρα, το έχεις δει μόνο σε ταινίες ο Όλυμπος Επεσε κλπ κλπ.Μήπως έχεις τίποτα γαλόνια από τη στρατόνομια να βαρέσουμε προσοχη;
Player7 έγραψε:Sam wise πες τα σε κάναν τυχαίο αυτά, σε έχω για πασατεμπο εκεί που δουλεύω εγω τώρα, το έχεις δει μόνο σε ταινίες ο Όλυμπος Επεσε κλπ κλπ.Μήπως έχεις τίποτα γαλόνια από τη στρατόνομια να βαρέσουμε προσοχη;
Γιωτομπαλο!
Τέτοια κομάντο να χαραμίζονται σε ΙΕΚ και φυλακές; Κατευθείαν για λευκό οίκο θα σε πάμε. Κάτσε τώρα στο πληκτρολόγιο σου γράψε τις παπατζες σου και βγάλε κόμπλεξ. Μεχρι εκεί είσαι. Ασε εμάς τα γιωτόμπαλα να λέμε αλήθειες και να σας πονάμε.
Υ. Γ Άλλαξε τις Π@πες που γράφεις το έχω διαβάσει και σε προηγούμενο ποστ σου. Κομάντο από τα λιντλ.
Όχι ότι θα με ακούσετε αλλά λέω μήπως... Να σταματήσετε να τρώγεστε σαν τα κοκόρια; Οκ ο καθένας λέει την γνώμη του εδώ, αλλά οι τσακωμοί δεν ωφελούν πουθενά. Θα θέλει να μάθει κάποιος/α οτιδήποτε και το μόνο που θα βλέπει είναι τσακωμοί.
Οκ είπε ο Σαμ τα δικά του, λένε και άλλοι τα δικά τους, αλλά είναι ανώφελο να μιλάτε έτσι. Επίσης Πλέιερ, χωρίς παρεξήγηση και φιλικά μιλώντας, αν σε ενοχλεί ο οποιοσδήποτε δεν χρειάζεται να δίνεις τόση σημασία. Γιατί όταν μιλάς σαν να είσαι ο Ράμπο ή ο Τζ. Μπάτλερ στον Όλυμπο, δίνεις το πάτημα σε οποιονδήποτε να σου μιλήσει και αυτός αναλόγως.
Οπότε σταματήστε τους τσακωμούς που δεν οδηγούν πουθενά, αφού ότι και να λέμε εδώ, αυτοί που έχουν τα μόρια θα περάσουν.
Απλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που λένε για μοριοδοτησεις κτλ, ότι αυτοί επέλεξαν να κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη που αφορά πρωτίστως εμάς που είμαστε ΙΕΚ και μετά οι υπόλοιποι, αν ήθελαν μπορούσαν να κάνω χαρτιά στις προηγούμενες που δεν απευθύνονται σε ΙΕΚΚαι στη τελική εμείς περασμένοι είμαστε από τώρα.
geomp έγραψε:Απλά πρέπει να καταλάβουν κάποιοι που λένε για μοριοδοτησεις κτλ, ότι αυτοί επέλεξαν να κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη που αφορά πρωτίστως εμάς που είμαστε ΙΕΚ και μετά οι υπόλοιποι, αν ήθελαν μπορούσαν να κάνω χαρτιά στις προηγούμενες που δεν απευθύνονται σε ΙΕΚΚαι στη τελική εμείς περασμένοι είμαστε από τώρα.
Περασμένος δεν είναι κανένας παντως μέχρι να βγουν οριστικά (βλέπε τι έγινε 6κ)
παρακολουθω τοσο καιρο, εχω να πω κατι. αυτοι που τελειωσαν τα ιεκ εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους νομιζουν οτι ειναι χρηματαποστοκη η δουλευουν στα λιντλ. πρωτον θα περασετε 50 ατομα ολο κ ολο δευτερον δεν εχετε ιδεα πως ειναι εκει η φυλαξη, δεν ειναι σωματικη δυναμη αλλα ψυχικη, θα κλαιτε οσοι μπειτε το πρωτο ⁶μηνο τουλ/στον, παιδαρενια το παιζετε και μαγκες, θα κοπει η μαγκια εκει οσοι περασετε. μετα απο αυτο το μνμα μην ξεσπατε σε μενα στον ευατο σας να το κανετε. ψυχοτεχνικα θα κοπειτε
Psagmenos έγραψε: παρακολουθω τοσο καιρο, εχω να πω κατι. Αυτοι που τελειωσαν τα ιεκ εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους νομιζουν οτι ειναι χρηματαποστοκη η δουλευουν στα λιντλ. Πρωτον θα περασετε 50 ατομα ολο κ ολο δευτερον δεν εχετε ιδεα πως ειναι εκει η φυλαξη, δεν ειναι σωματικη δυναμη αλλα ψυχικη, θα κλαιτε οσοι μπειτε το πρωτο ⁶μηνο τουλ/στον, παιδαρενια το παιζετε και μαγκες, θα κοπει η μαγκια εκει οσοι περασετε. Μετα απο αυτο το μνμα μην ξεσπατε σε μενα στον ευατο σας να το κανετε. Ψυχοτεχνικα θα κοπειτε
Λέγε όσο θες, τα ΙΕΚ είναι μέσα στη προκήρυξη αυτό μετράει, όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε.
Psagmenos έχεις δίκιο σε αυτό που λες για τη ψυχική δύναμη.Δε μίλησε κάνει για σωματική δύναμη, λέμε απλά ότι όποιος έβγαλε το ιεκ έχει μάθει τα βασικά που χρειάζονται για το επάγγελμα του αστυνομικού ή γενικα σε επάγγελμα με θέμα την ασφάλεια. Ειδικά από θεωρητικης άποψης, ποινικό δίκαιο, δικονομια κλπ.
Το ποσό κόμμαντο είναι ο καθένας θα φανεί όταν "ηχήσουν οι σειρήνες"!
Δεν υπάρχει λόγος άλλος για τη προκήρυξη που αφορά τα προσόντα, ρίξαμε τις αιτήσεις, το θέμα είναι με το καλό πότε θα βγούνε και ότι ακούει ο καθένας αν θέλει να το μοιράζεται εδώ.
Psagmenos έγραψε: παρακολουθω τοσο καιρο, εχω να πω κατι. Αυτοι που τελειωσαν τα ιεκ εχουν μεγαλη ιδεα για τον εαυτο τους νομιζουν οτι ειναι χρηματαποστοκη η δουλευουν στα λιντλ. Πρωτον θα περασετε 50 ατομα ολο κ ολο δευτερον δεν εχετε ιδεα πως ειναι εκει η φυλαξη, δεν ειναι σωματικη δυναμη αλλα ψυχικη, θα κλαιτε οσοι μπειτε το πρωτο ⁶μηνο τουλ/στον, παιδαρενια το παιζετε και μαγκες, θα κοπει η μαγκια εκει οσοι περασετε. Μετα απο αυτο το μνμα μην ξεσπατε σε μενα στον ευατο σας να το κανετε. Ψυχοτεχνικα θα κοπειτε
Λέγε όσο θες, τα ΙΕΚ είναι μέσα στη προκήρυξη αυτό μετράει, όλα τα άλλα να χαμε να λέγαμε.
Εσύ αν ειχες κάνει τα χαρτιά σ στην 6κ θα ήσουν σίγουρα κομμενος στα ψυχοτεχνικα...
Θέλω να προτείνω σε ατομα που βλέπουν από την Συνομιλία να αρχίσουν την σχολή του ιεκ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Έχει αποκατάσταση 100%στον ιδιωτικό σαν αρχηφυλακας και 100% στο δημόσιο... Και είναι δωρεάν με όλες τις γνώσεις πάνω στο κλάδο της δουλειάς ...
MakisD έγραψε:Θέλω να προτείνω σε ατομα που βλέπουν από την Συνομιλία να αρχίσουν την σχολή του ιεκ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Έχει αποκατάσταση 100%στον ιδιωτικό σαν αρχηφυλακας και 100% στο δημόσιο... Και είναι δωρεάν με όλες τις γνώσεις πάνω στο κλάδο της δουλειάς ...
αρχιφυλακας ειμαι και γω χωρις ιεκ! Αμα ειναι να χω ιεκ και να το πηγαινω για δουλεια σε εταιρια σεκιουριτι χεστα! Παω και ετσι οπως παω τοσα χρονια! Για δημοσιο ναι συμφωνω
MakisD έγραψε:Θέλω να προτείνω σε ατομα που βλέπουν από την Συνομιλία να αρχίσουν την σχολή του ιεκ στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Έχει αποκατάσταση 100%στον ιδιωτικό σαν αρχηφυλακας και 100% στο δημόσιο... Και είναι δωρεάν με όλες τις γνώσεις πάνω στο κλάδο της δουλειάς ...
αρχιφυλακας ειμαι και γω χωρις ιεκ! Αμα ειναι να χω ιεκ και να το πηγαινω για δουλεια σε εταιρια σεκιουριτι χεστα! Παω και ετσι οπως παω τοσα χρονια! Για δημοσιο ναι συμφωνω
Ε τοτε δικε μου δεν θέλεις να μπεις στο δημόσιο οι πόρτες ανοίγουν ορθάνοιχτα με το ιεκ!
Ε τοτε δικε μου δεν θέλεις να μπεις στο δημόσιο οι πόρτες ανοίγουν ορθάνοιχτα με το ιεκ!
Πάντως σε θέσεις φύλαξης, αρχαιοφυλακες προκηρύσσονται κάθε χρόνο 1500+άτομα για συμβάσεις, προσωπικά κάθε χρόνο δουλεύω