Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
Χαίρομαι που υπάρχουν παιδιά που νιώθουν σιγουριά και μακάρι να σας πανε όλα καλα. Ενας που εχει εντοπιότητα σε καποια θεση δε προηγείται ομως; Ρωτησα και πιο μπροστα κατι παρόμοιο αλλα δε πηρα απάντηση. Καλη επιτυχία σε ολους.
Ρε φιλε μου το πες ξανα οτι ποναω και στο λεω δεν ποναω, αν κατσει εκατσε, δεν θα κατσω ν σκασω... Και γω εχω τελειωσει ιεκ χωρις να προλαβω να παρω πιστοποιηση εχω μαθει καποια πραγματα αλλα νταξει χαλαρα, δεν ειναι και κατι τοσο τρομερο να βγαλεις ενα ιεκ, μην κοιτας που ετυχε και δινει προβαδισμα στην προκυρηξη.Player7 έγραψε:1Ον ναι τον έχω πιάσει, διότι το ιεκ μου εξασφαλίζει σίγουρη θέση στη προκήρυξη και 2ον ο άλλος υποβαθμίζει μια σχολή που έχει άμεση συνάφεια με το αντικείμενο και λέει μόνο Στρατόνομια.Αντί να κράξεις αυτόν, λες σε μένα. Μη πονατε που το ιεκ μας εξασφαλίζει θέση.
Μα δεν είπε κανείς ότι είμαστε επιστήμονες, μιλάμε για τη συγκεκριμένη ειδικότητα για το συγκεκριμένο επάγγελμα.Εδώ ο άλλος λέει είναι κατάλληλοτερος επειδή ήταν στρατόνομια το ιεκ σε πείραξε; !
Ότι να ναι λέτε για αυτό εδώ μέσα είστε 2,3 κομμένοι στα ψυχοτεχνικα της 6κ.
Εχετε τρικυμία εν κρανίο!
Ότι να ναι λέτε για αυτό εδώ μέσα είστε 2,3 κομμένοι στα ψυχοτεχνικα της 6κ.
Εχετε τρικυμία εν κρανίο!
Επειδή στην στρατομια υπηρέτησα περισσότερο τα καθήκοντα είναι στεκ δηλαδή μπλόκο και έλεγχο κυκλοφορίας και συνοδεία βαρέων οχημάτων και πυρομαχικών, βέβαια ότι γνώση παίρνει ο καθένας καλό είναι. Θα συμφωνήσω ότι τα παιδεία με ιεκ έχουν παραπάνω γνώσεις πάνω στο αντικείμενο. Πάντως ότι γνώση και να έχει κάποιος αυτό που χρειάζεται αρχικά είναι χαρακτήρα και σοβαρότητα σε αυτό που κανει
Ρε μαγκες τα πραγματα ειναι απλα καθεστε και ασχολειστε με ανουσια πραγματα και μπαινετε σε αντιπαραθεση χωρις λογο.
οσοι εχουν ιεκ εχουν προτεραιοτητα και το πτυχιο τους ειναι απολυτο φυσιολογικο που μπηκε σαν κυριο προσον τωρα εμεις οι υπολοιποι θα μεινουν αρκετες θεσεις και θα διεκδικησουμε εκεινες και οποιος μπει μπηκε σιγα μην πεθανουμε κιολας.
οσοι εχουν ιεκ εχουν προτεραιοτητα και το πτυχιο τους ειναι απολυτο φυσιολογικο που μπηκε σαν κυριο προσον τωρα εμεις οι υπολοιποι θα μεινουν αρκετες θεσεις και θα διεκδικησουμε εκεινες και οποιος μπει μπηκε σιγα μην πεθανουμε κιολας.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Προηγείται στην κατηγορία του. Π. Χ. Αν είναι Β επικουρικό προηγείται στην Β επικουρια. Αν όμως ένας είναι με ΙΕΚ τον περνάει...Velos4 έγραψε:Χαίρομαι που υπάρχουν παιδιά που νιώθουν σιγουριά και μακάρι να σας πανε όλα καλα. Ενας που εχει εντοπιότητα σε καποια θεση δε προηγείται ομως; Ρωτησα και πιο μπροστα κατι παρόμοιο αλλα δε πηρα απάντηση. Καλη επιτυχία σε ολους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Η προκήρυξη μας είναι στο 4 στάδιο αυτό των ελέγχων δικαιολογητικών, εφόσον έχουμε επισυνάψει τα αρχεία αυτομάτως δε πρέπει να πάμε στο 6 στάδιο δηλαδή της έκδοσης προσωρινών, η θα μας ζητήσουν δικαιολογητικά σε αυτούς που πάμε στη β φάση; Υποτίθεται ότι για αυτό κάναμε επισυναψη για να παει πιο γρήγορα η διαδικασία.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 9
Θα ζητήσουν φάκελο με δικαιολογητικά.Η 7κ/2021 τώρα θα στείλει φάκελο,5 μήνες μετά την λήξη της προκήρυξης και με το 1/3 των θέσεων σε σχέση με την 9κ. Αυτό για όσους περιμένουν αποτελέσματα τον Ιανουάριο.
αφου εμεις τα στειλαμε μεσα τα δικαιολογητικα δεν θα βγουν κατευεθειαν προσωρινα οπως παλια?Διασωστης31 έγραψε:Θα ζητήσουν φάκελο με δικαιολογητικά.Η 7κ/2021 τώρα θα στείλει φάκελο,5 μήνες μετά την λήξη της προκήρυξης και με το 1/3 των θέσεων σε σχέση με την 9κ. Αυτό για όσους περιμένουν αποτελέσματα τον Ιανουάριο.
Θα βγούνε προσωρινά και θα ζητάνε φάκελο από 416 επιτυχόντες και άλλους τόσους επιλαχοντες.
γιατι να βγουν προσωρινα πρωτα και μετα φακελο;Η θα ζητησουν φακελο πριν τα προσωρινα για να στειλουμε δικαιολογητικα ή θα βγουν προσωρινα και θα παμε για ενστασεις και μετα πκεPlayer7 έγραψε:Θα βγούνε προσωρινά και θα ζητάνε φάκελο από 416 επιτυχόντες και άλλους τόσους επιλαχοντες.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 9
Λάθος μου. Στην 7κ ζήτησαν τώρα ηλεκτρονικό "φάκελο", ώστε να βγάλουν τα προσωρινά. Άρα δε τα στέλνεις πια, τα ξανά ανεβάζεις.Για 144 θέσεις τους πήρε 5 μήνες όμως, άρα η 9κ πάει για 6+ λογικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Πίστευα ότι όλο αυτό με την επισυναψη θα έκανε τις διαδικασίες πιο γρήγορες, αλλά όμως στις 144 θέσεις έγιναν πάρα πολλές αιτήσεις σε σχέση με τη δική μας που δεν ήταν πολλές, αυτό δε παίζει ρόλο όσον αφορά την έκδοση των προσωρινών; Τεσπά εγώ πιστεύω Απρίλιο-Μαιο αν βγουνΔιασωστης31 έγραψε:Λάθος μου. Στην 7κ ζήτησαν τώρα ηλεκτρονικό "φάκελο", ώστε να βγάλουν τα προσωρινά. Άρα δε τα στέλνεις πια, τα ξανά ανεβάζεις.Για 144 θέσεις τους πήρε 5 μήνες όμως, άρα η 9κ πάει για 6+ λογικά.
Sam_wise έγραψε:Δε κατάλαβες το νόημα του ποστ μου έτσι κιαλλιως. Μόνο αστυνομία στρατού όπως είπες υποτιμητικά. Ωραία μάθε την εκπαίδευση και τα καθήκοντα στην αστυνομία στρατού. Μάθε ότι ρίχνουν βολές ακόμα και με smith and wesson που χρεώνονται απο την υπηρεσία τους η εξωτερικοί σωφρονιστικοι. Γενικά εδώ μέσα μάθετε τα βασικά και βγάλτε τις παρωπίδες του ΙΕΚ. Δε το λεω για να ανοίξω καβγά. Αλλά ακούμε για αστυνομική εκπαίδευση των ΙΕΚ εμείς που τρέχαμε απο πρωί μέχρι βράδυ σε ασκήσεις, αυτοαμυνες και μαθήματα σε αίθουσες και γελάμε.
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες... Κάναμε μαθήματα ακριβώς ίδια με την αστυφυλάκων... Κάναμε αυτοάμυνα, κάναμε σενάρια χρηματαποστολων, φύλαξη προσώπων, συνοδεία προσώπων μέχρι και σε σκοπευτικό όμιλο γραφτηκαμε για να ρίξουμε με πραγματικά όπλα και πυρά... Κάποιοι δεν είχανε καν πιάσει όπλο στα χέρια... Εγώ προσωπικά έριξα με Beretta,glock και Cz τα οποία ήτανε και όπλα αστυνομικών + κάποια άλλα τα οποία τα έφερε ο εκπαιδευτής του σκοπευτικού... Για να μην σε βάλω και τα όπλα που έριξα στον στρατό τα οποία είναι 6 σύνολο... Οπότε τρέχαμε στα ΙΕΚ για να μάθουμε κάποια στοιχειώδη πράγματα στα οποία το κράτος απλά δεν δίνει το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουμε στην δουλειά μας... Μόνο σε κάποιες περιπτώσεις
Άρα μην υποτιμάς το τι μάθαμε στο ΙΕΚ και ξεχαστε λίγο αυτό το θέμα γιατί βγαίνουμε εκτός ροής του φόρουμ... Το θέμα είναι πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα... Εγώ πιστεύω τέλη Ιανουαρίου με μέσα Φεβρουαρίου και όχι 6μηνο με βάση τώρα αυτά που βλέπω από τον ΑΣΕΠ
Πάντως παιδιά βλέπω ότι το παραβολο είναι Πληρωμένο και όχι Δεσμευμένο... Άμα το Δεσμεύσουν λογικά μετα από 15-20 μέρες θα έχουμε προσωρινά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες