Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,

Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...

geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 72
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:
geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,

Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...

Είμαστε 1700 συμβασιούχοι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, αλλά παρά πολλοί λίγοι έως 32 χρονών.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από D.Y.K »

FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...

Πιτσιρικάδες ελάχιστοι.

Επίσης, το τμήμα έχει πολύ περισσότερες πιστοποιημένες γυναίκες (άνω των 32 φυσικά), συγκριτικά με το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών.

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Παιδιά 605 μόρια για τις γυναίκες β επικουρικό είναι καλά πιστεύετε;
FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Maria papadaki έγραψε:Παιδιά 605 μόρια για τις γυναίκες β επικουρικό είναι καλά πιστεύετε;
Πιστεύω οι θέσεις των γυναικών θα καλυφθούν οι περισσότερες με ΙΕΚ σε αντίθεση με την 6κ.

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MakisD »

D.Y.K έγραψε:

Πιτσιρικάδες ελάχιστοι.

Επίσης, το τμήμα έχει πολύ περισσότερες πιστοποιημένες γυναίκες (άνω των 32 φυσικά), συγκριτικά με το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών.

Αυτό είχα πει κ εγω γιατί ήμουν σε ιεκ. Έχεις δίκαιο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Δεκ 15, 2021 9:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Valiakos91
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Valiakos91 »

Καλημέρα σάς, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ γνωρίζετε εάν πάρουν και β επικουρικούς; Εγώ έχω 823 μόρια με απολυτηρίο λυκείου και προϋπηρεσία,
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Προφανώς και θα πάρουν β επικουρικό, εφόσον δεν υπάρχουν 416 ιεκ να καλύψουν όλες τις θέσεις.
Valiakos91
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Valiakos91 »

Player7 έγραψε:Προφανώς και θα πάρουν β επικουρικό, εφόσον δεν υπάρχουν 416 ιεκ να καλύψουν όλες τις θέσεις.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω ελπίδες εγώ με αυτά τα μόρια;

Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει
(1) πτυχίο ΕΠΑΣ 14,33 (2) Απολυτήριο γεν. Λυκείου 10,6 (3) Lebel 2 C1 και (4) προϋπηρεσία στην ειδικότητα 116 μήνες (νομιζω ότι μοριοδοτούνται μόνο οι 84 μήνες)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τετ Δεκ 15, 2021 1:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Του 90
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Του 90 »

Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει
(1) πτυχίο ΕΠΑΣ 14,33 (2) Απολυτήριο γεν. Λυκείου 10,6 (3) Lebel 2 C1 και (4) προϋπηρεσία στην ειδικότητα 116 μήνες (νομιζω ότι μοριοδοτούνται μόνο οι 84 μήνες)

Το επας είναι διετούς φοίτησης;

Velos4
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Velos4 »

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Πρώτοι δεν θα μπουν αυτοί που εχουν εντοπιότητα; Το έγραφε ξεκάθαρα νομίζω. Οπότε ένας με εντοπιότητα εχει να συναγωνιστεί κάποιον παλι με εντοπιότητα και με καλύτερα μορια απο τον ίδιο μονο, ετσι δεν ειναι;
Mak Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Mak Marine »

Του 90 έγραψε:Το επας είναι διετούς φοίτησης;
διετούς οταν πήγα εγώ Αλλά ειναι ισότιμο του απολυτήριου από του λυκείου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 15, 2021 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει

1077,9
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες