Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 72
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Είμαστε 1700 συμβασιούχοι σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, αλλά παρά πολλοί λίγοι έως 32 χρονών.FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...geomp έγραψε:Το θέμα είναι ο, τι δικαιώθηκαν τα ΙΕΚ και κυρίως το στέλεχος ασφαλείας, αγώνα έκανε και το σωματείο ο Οδυσσέας για να καθιερωθεί το προσοντολογιο για τα καταστήματα κράτησης, κύριο προσόν τα στελέχη κ Α επικουρία εμείς οι αρχαιοφυλακες, οι δύο αυτές ειδικότητες θεωρούνται ΔΕ φύλαξης, απλώς η της β επικουριας κάνουν τα χαρτιά σε μια προκήρυξη για τα ΙΕΚ και οχι το αντίστροφο, φυσικά όλοι έχουν ελπίδες δεν είμαστε πολλοί αλλά στο μέλλον θα αλλάξει αυτό.Απλά όπως το είπε και ο προηγούμενος είναι αυτοπεποίθηση,
FILAKES_KASSANDRAS έγραψε:Αρχαιοφυλακες είναι πολλοί απλά δεν τα κάνουν τα χαρτιά τους...
Πιτσιρικάδες ελάχιστοι.
Επίσης, το τμήμα έχει πολύ περισσότερες πιστοποιημένες γυναίκες (άνω των 32 φυσικά), συγκριτικά με το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Παιδιά 605 μόρια για τις γυναίκες β επικουρικό είναι καλά πιστεύετε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 18
Πιστεύω οι θέσεις των γυναικών θα καλυφθούν οι περισσότερες με ΙΕΚ σε αντίθεση με την 6κ.Maria papadaki έγραψε:Παιδιά 605 μόρια για τις γυναίκες β επικουρικό είναι καλά πιστεύετε;
D.Y.K έγραψε:
Πιτσιρικάδες ελάχιστοι.
Επίσης, το τμήμα έχει πολύ περισσότερες πιστοποιημένες γυναίκες (άνω των 32 φυσικά), συγκριτικά με το στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών.
Αυτό είχα πει κ εγω γιατί ήμουν σε ιεκ. Έχεις δίκαιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τετ Δεκ 15, 2021 9:44 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Καλημέρα σάς, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ γνωρίζετε εάν πάρουν και β επικουρικούς; Εγώ έχω 823 μόρια με απολυτηρίο λυκείου και προϋπηρεσία,
Προφανώς και θα πάρουν β επικουρικό, εφόσον δεν υπάρχουν 416 ιεκ να καλύψουν όλες τις θέσεις.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Player7 έγραψε:Προφανώς και θα πάρουν β επικουρικό, εφόσον δεν υπάρχουν 416 ιεκ να καλύψουν όλες τις θέσεις.
Ευχαριστώ για την απάντηση! Έχω ελπίδες εγώ με αυτά τα μόρια;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 76
Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει
(1) πτυχίο ΕΠΑΣ 14,33 (2) Απολυτήριο γεν. Λυκείου 10,6 (3) Lebel 2 C1 και (4) προϋπηρεσία στην ειδικότητα 116 μήνες (νομιζω ότι μοριοδοτούνται μόνο οι 84 μήνες)
(1) πτυχίο ΕΠΑΣ 14,33 (2) Απολυτήριο γεν. Λυκείου 10,6 (3) Lebel 2 C1 και (4) προϋπηρεσία στην ειδικότητα 116 μήνες (νομιζω ότι μοριοδοτούνται μόνο οι 84 μήνες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mak Marine την Τετ Δεκ 15, 2021 1:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει
Το επας είναι διετούς φοίτησης;
Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Πρώτοι δεν θα μπουν αυτοί που εχουν εντοπιότητα; Το έγραφε ξεκάθαρα νομίζω. Οπότε ένας με εντοπιότητα εχει να συναγωνιστεί κάποιον παλι με εντοπιότητα και με καλύτερα μορια απο τον ίδιο μονο, ετσι δεν ειναι;
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 76
διετούς οταν πήγα εγώ Αλλά ειναι ισότιμο του απολυτήριου από του λυκείουΤου 90 έγραψε:Το επας είναι διετούς φοίτησης;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Δεκ 15, 2021 5:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1077,9Mak Marine έγραψε:Να ρωτήσω και εγώ κάτι ρε παιδιά;πόσα μόρια βγάζω γιατι έχω πελαγώσει και αν καποιος φίλος μπορεί να μου τα υπολογίσει. Β επικουρίας και έχω δηλώσει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες