Εκτιμήσεις βάσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ »

Τα πτυχία με 15 και πάνω και αγγλικά χωρίς προϋπηρεσία είναι μέσα... Τα πτυχία με 10-14 και πάνω από 20-30 μήνες είναι μέσα... Πτυχία με 10-11-12 χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς αγγλικά αν δεν έχουν δηλώσει όλες τις θέσεις και έχουν δηλώσει 3-4 θέσεις μόνο (εξαρτάται βέβαια την περιοχή) υπάρχει μεγάλη περίπτωση κατά 30% των ΙΕΚ αυτών να είναι έξω... Αν όλα τα ΙΕΚ έχουν δηλώσει όλες της θέσεις τότε θα είναι όλη μέσα με λίγα λόγια. Αν για παράδειγμα 100 ΙΕΚ έχουν δηλώσει μόνο Πάτρα Αυλώνα Κορυδαλλό μέσα έξω τότε το 50% μένει έξω διότι δεν δήλωσαν άλλες θέσεις... Σας λέω έρχεται κλάμα. Κάποια ΙΕΚ θα την πατήσουν...
ARMY1964
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ARMY1964 »

ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΤΡΟΛ έγραψε:Τα πτυχία με 15 και πάνω και αγγλικά χωρίς προϋπηρεσία είναι μέσα... Τα πτυχία με 10-14 και πάνω από 20-30 μήνες είναι μέσα...

Πτυχία με 10-11-12 χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς αγγλικά αν δεν έχουν δηλώσει όλες τις θέσεις και έχουν δηλώσει 3-4 θέσεις μόνο (εξαρτάται βέβαια την περιοχή) υπάρχει μεγάλη περίπτωση κατά 30% των ΙΕΚ αυτών να είναι έξω...

Αν όλα τα ΙΕΚ έχουν δηλώσει όλες της θέσεις τότε θα είναι όλη μέσα με λίγα λόγια. Αν για παράδειγμα 100 ΙΕΚ έχουν δηλώσει μόνο Πάτρα Αυλώνα Κορυδαλλό μέσα έξω τότε το 50% μένει έξω διότι δεν δήλωσαν άλλες θέσεις... Σας λέω έρχεται κλάμα. Κάποια ΙΕΚ θα την πατήσουν...

φιλε εσυ με τι επικουρια εισαι και τι περιοχες δηλωσες ;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Player7 »

Δε λέγεται "θα τη πατήσουν" αυτό.Κάποιοι με ιεκ έχουν επιλέξει μόνο τη πόλη τους και δε τους ενδιαφέρει άλλη περιοχή, όπως εγώ.

Άμα ήθελα να παω παντού θα έβαζα όλες τις φυλακές, εις γνώση μου το έκανα κι έβαλα μόνο τη πόλη μου, συν άλλη μια περιοχή δίπλα.

MakisD
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από MakisD »

Αυτό που λέει το παλικάρι πάνω μερικοί με ιεκ έχουν δήλωση Μεσα εξω στις κοντινές περιοχές που ζουν. Εγω που έχω ιεκ ξερω 15 ατομα με ιεκ που έκαναν χαρτιά από την σχολή μου μισοί δήλωσαν μονο εξω και σε κοντινές περιοχές που ζουμε και άλλοι μεσα εξω εναλλάξ
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lamdar92 »

Καλά εντάξει επιλογή σου είναι player όταν ξεπεράσεις τα 32 και δεν έχει επιλογές θα δεις πως θα το μετανιώσεις αν δεν περάσεις... Σας δίνουν απλόχερα μια θέση και θέλετε να είστε μόνο στο σπίτι σας σεβαστώ. Αλλά μην ξεχνάτε ότι στα 5 χρόνια μπορείτε να πάρετε μετάθεση... Μετά τα 2 χρόνια κάποιες περιπτώσεις.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Από που δε θα χω επιλογές; Στον ιδιωτικό τομέα παίρνω περισσότερα λεφτά, δεν είμαι junky δημοσίου. Άμα κάτσει η θέση στη πόλη μου έχει καλώς, αλλιώς δε θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει.

Επίσης εσύ δεν είσαι που δε δέχτηκες τη θέση που είχες περάσει στην 6κ;

Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Στα 2 χρόνια είναι η μετάθεση; Και με τι προϋποθέσεις; Γίνετε κάποιος να πάρει αποσπάση μέχρι να γίνει μετάθεση;
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από lamdar92 »

Player7 έγραψε:Από που δε θα χω επιλογές; Στον ιδιωτικό τομέα παίρνω περισσότερα λεφτά, δεν είμαι junky δημοσίου. Άμα κάτσει η θέση στη πόλη μου έχει καλώς, αλλιώς δε θα βάλω τη γάτα μου να κλάψει.

Επίσης εσύ δεν είσαι που δε δέχτηκες τη θέση που είχες περάσει στην 6κ;

Γι'αυτό στο γράφω επειδή εγώ έκανα μ@@@ και δεν πήγα το μετάνιωσα εν τέλει. Όμως ήρθε η 9Κ για να μην κάνω το ίδιο λάθος. Εμπειρικά στο λέω. Δουλεύω από ποιο πριν χωρίς να έχω σταματήσει μια μέρα στο κλάδο μας. Πλέον είμαι ποιο έτοιμος από ποτέ να διεκδικήσω στα ίσια θέση εξωτερικού με τα μόρια μου.

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Είμαι άκρως συνειδητοποιημενη και ζυγισμενη η επιλογή μου, κανένα λάθος δε κάνω.Ο καθείς πράττει ανάλογα με τα δεδομένα του.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Miron »

Εφτιαξα αυτό το poll με την 1 επιλογή

Παρακαλώ πολύ να ψηφίσουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι των ΙΕΚ (προφανώς όχι υποχρεωτικά!) για να υπάρξει μια σαφέστερη εικόνα !

https://www.ferendum.com/en/PID886220PSD984300210

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Μετά πατάτε see results για να δούμε τα μέχρι τότε αποτέλεσματα!
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

ΠΡΟΣΟΧΗ

Μόνο μια φορά γίνεται και θέλει επιβεβαίωση Μάιλ για να μην γεμίσουν με τρολ ψήφους.

Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Για την επιβεβαίωση google, πατάτε το εικονίδιο G (της google) για να κάνετε την επιβεβαίωση Μάιλ. Και μετά ψηφίζετε
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 89

Δημοσίευση από Fulakas »

Υπαρχει κανεις με ιεκ και πρωτη επιλογη ναυπλιο με εμπειρια?
Άβαταρ μέλους
Miron
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Miron »

Εγώ φίλε, εμπειρία δεν έχω πολύ διότι το έβγαλα το 19 το ΙΕΚ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες