Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Puros »

Walas έγραψε:Έτσι ακριβώς στον πίνακα χωρις εμπειρία θα συμμετέχει χωρίς τα μόρια της εμπειρίας.
Και αν σε περνα επειδη εχει μεγαλυτερο απολυτηριο απο σενα και ετσι εχει πιο πολλα μορια γιατι πολλοι με εμεπειρια ισωα δεν εχουν μεγαλα απολυτηρια πως γινετε να σε περασει επειση απλα εχει μεγαλυτερο απολυτηριο.επισης και ενδοποιοτητα σεν δινει πουθενα μορια ανλενε απλα πεοηγεισαι σειτε την 6κ κανεις δεν προηγηθηκε σε μορια αν ειχε κιγοτερα απο εναν αλλον.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 4:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Πολύ απλά άμα έχεις κάτω από 690 μόρια με εμπειρία που είναι το ταβάνι θεωρητικά για τους μη έχοντες εμπειρία εκτός αν ύπαρχει και δεύτερη γλώσσα, θα μπει αυτός αν δηλώσατε τα ιδια. Έτσι είναι ο ΑΣΕΠ. ΆμαΕίναι σε κατάστημα με εντοπιότητα ότι και να έχεις άμα αυτός έχει εντοπιότητα κ έσυ δεν έχεις ΙΕΚ θα σε φαει...

Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Puros »

Loxias89 έγραψε:Πολύ απλά άμα έχεις κάτω από 690 μόρια με εμπειρία που είναι το ταβάνι θεωρητικά για τους μη έχοντες εμπειρία εκτός αν ύπαρχει και δεύτερη γλώσσα, θα μπει αυτός αν δηλώσατε τα ιδια. Έτσι είναι ο ΑΣΕΠ. ΆμαΕίναι σε κατάστημα με εντοπιότητα ότι και να έχεις άμα αυτός έχει εντοπιότητα κ έσυ δεν έχεις ΙΕΚ θα σε φαει...

Δεν θα μπουνε δραμα με εντοποιοτητα πολυ λιγα θα ειναι με τα ιεκ θα μπουνε μετα λεω στην β επικ δεν γινετε αν εγω εχω ενδοποιοτητα και εχω πχ 700 μορια και εσυ χωρις ενδοποιοτητα εχεις 705 παλι εσυ μπαινεις αυτο λεω δεν μετρατε.το ειδα στην 6κ

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Loxias89 »

Puros έγραψε:Δεν θα μπουνε δραμα με εντοποιοτητα πολυ λιγα θα ειναι με τα ιεκ θα μπουνε μετα λεω στην β επικ δεν γινετε αν εγω εχω ενδοποιοτητα και εχω πχ 700 μορια και εσυ χωρις ενδοποιοτητα εχεις 705 παλι εσυ μπαινεις αυτο λεω δεν μετρατε.το ειδα στην 6κ

Δεν υπάρχει αυτό που λες... Άμα έχεις λιγότερα με εντοπιότητα θα μπεις εσυ όσα κ να έχω εγώ χωρίς εντοπιότητα...

Κάτι είδες λάθος

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 4:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Puros έγραψε:Δεν θα μπουνε δραμα με εντοποιοτητα πολυ λιγα θα ειναι με τα ιεκ θα μπουνε μετα λεω στην β επικ δεν γινετε αν εγω εχω ενδοποιοτητα και εχω πχ 700 μορια και εσυ χωρις ενδοποιοτητα εχεις 705 παλι εσυ μπαινεις αυτο λεω δεν μετρατε.το ειδα στην 6κ
Όταν είσαι στην ίδια κατηγορία πχ β επικουρία και διεκδικείτε θέσεις με εντοπιότητα προηγείται αυτός με την εντοπιότητα όχι αυτός με τα περισσότερα μόρια.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 6:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Player7 »

Τότε ποιο το νόημα που διαχωρίζουν τις θέσεις με εμπειρία και χωρίς εμπειρία; Αφού θεωρητικά οι θέσεις με εμπειρία μπορεί να καλυφτουν με υποψήφιους χωρίς εμπειρία, ειδικα στη περίπτωση των ιεκ.

Πχ στο Κορυδαλλο παίρνει 5 εξωτερικού με εμπειρια και 5 χωρίς.

Μπορεί να βρεθούν αρκετοί με βαθμό πιστοποίησης 17+ και προφισενσι και να μην έχουν εμπειρία και να περνάνε σε μόρια τους άλλους που έχουν εμπειρια. Οπότε να καλυφθούν και οι 10 θέσεις από άτομα χωρίς εμπειρία.

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Anavatis »

Κάπου χάθηκε η μπάλα παιδιά. Να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα για να μην λέμε άλλα ντι άλλων! Υπάρχουν οι θέσεις με εμπειρία και οι θέσεις χωρίς εμπειρία. Όσοι έχουν εμπειρία διεκδικούν τις θέσεις με εμπειρία και ταυτόχρονα τις θέσεις χωρίς εμπειρία με την ανάλογη μοριοδότηση ανά κατηγορία. Τα άτομα χωρίς εμπειρία διεκδικούν ΜΟΝΟ τις θέσεις ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! Είναι αυτονόητο ότι άτομο χωρίς εμπειρία ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να διεκδικεί θέσεις με εμπειρία. Ελπίζω να είναι κατανοητό σε όλους αυτό.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Είσαι σίγουρος Αναβάτη; Αλλά παιδιά εδώ μέσα που τα ξέρουν γενικά τα πράγματα, λένε ότι κανονικά διεκδικούν θέση με εμπειρία άτομα χωρίς εμπειρία.

Walas
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Walas »

Player7 έγραψε:Είσαι σίγουρος Αναβάτη;Αλλά παιδιά εδώ μέσα που τα ξέρουν γενικά τα πράγματα, λένε ότι κανονικά διεκδικούν θέση με εμπειρία άτομα χωρίς εμπειρία.

Μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος με εμπειρία να την καλύψει.

Ακριβώς γράφει ο ΑΣΕΠ ότι στις θέσεις αυτές λαμβάνεται υπόψιν η εμπειρία και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Walas την Σάβ Δεκ 04, 2021 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Δηλαδή εγώ άμα έχω 550 μόρια με ιεκ και προυπηρεσια και ένας έχει μόνο πιστοποίηση με 19 χωρίς προϋπηρεσία, θα μπω εγώ ή αυτός στη θέση με εμπειρία; Αυτός έχει περισσότερα μόρια από μένα με το ξερό 19.

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας

Player7 έγραψε: Είσαι σίγουρος Αναβάτη;Αλλά παιδιά εδώ μέσα που τα ξέρουν γενικά τα πράγματα, λένε ότι κανονικά διεκδικούν θέση με εμπειρία άτομα χωρίς εμπειρία.

Πώς γίνεται άτομο ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ να διεκδικήσει θέση που αφορά άτομα με εμπειρία; Το αντίστροφο γίνεται και έτσι είναι το σωστό γιατί ο έχων εμπειρία έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει και τις 2 θέσεις, γιατί μπορεί στα μόρια που θα συγκεντρώσει χωρίς να υπολογιστεί η εμπειρία να περνάει τα μόρια κάποιου χωρίς εμπειρία και να του πάρει την θέση. Όμως το άτομο χωρίς εμπειρία με τι σκεπτικό μπορεί να συμμετάσχει σε θέση που αφορά εμπειρία; Από πού προκύπτει αυτό; Για να ενταχθείς σε μία κατηγορία πρέπει να το αποδείξεις με κάποιο έγγραφο-τροπο. Το άτομο χωρίς εμπειρία δεν μπορεί να αποδείξει ΕΜΠΕΙΡΙΑ για να ενταχθεί και στις θέσεις με εμπειρία και να τις διεκδικήσει. Αν το πάμε έτσι τότε δεν θα υπήρχαν κατηγορίες. Θα μπορούσε και ένα άτομο με εμπειρία να διεκδικήσει θέσεις ειδικές (πχ τέκνο ΑΜΕΑ) χωρίς να έχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πρέπει το ΑΣΕΠ να τον τοποθετήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Αναβάτη εγώ συμφωνώ μαζί σου αυτό πίστευα, αλλά κάποιοι λένε ότι δε πάει έτσι.

Άβαταρ μέλους
Anavatis
Λοχίας
Λοχίας

Walas έγραψε:Μόνο σε περίπτωση που δεν υπάρχει κάποιος με εμπειρία να την καλύψει.Ακριβώς γράφει ο ΑΣΕΠ ότι στις θέσεις αυτές λαμβάνεται υπόψιν η εμπειρία και βαθμολογείται ως κριτήριο κατάταξης.
Α γεια σου! Τώρα τα λες καλά. Αν εξαντληθούν όλοι οι υποψήφιοι με εμπειρία (πράγμα που δεν θα συμβεί ποτέ) τότε μπορεί να διεκδικήσει κάποιος θέση από άλλη κατηγορία. Όπως και με τις ειδικές κατηγορίες ισχύει το ίδιο. Μόνο αν εξαντληθούν οι υποψήφιοι των ειδικών κατηγοριών μπορούν να διεκδικηθούν οι θέσεις από άτομα της γενικής σειράς. Τσάμπα παιδευόμαστε τόση ώρα και το αναλύουμε για το αν μπορούν τα άτομα χωρίς εμπειρία να διεκδικήσουν θέσεις με εμπειρία γιατί θεωρείται αυτονόητο ότι δεν θα εξαντληθούν οι υποψήφιοι των θέσεων με εμπειρία.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Δεκ 04, 2021 6:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Α μπράβο αυτό έχω καταλάβει και γω εξ αρχής.Αλλιώς γιατί να διαχωριζαν τις θέσεις σε εμπειρία και χωρίς εμπειρία, δε θα χε λογική.

Άβαταρ μέλους
Puros
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Puros »

Anavatis έγραψε:
Player7 έγραψε: Είσαι σίγουρος Αναβάτη;Αλλά παιδιά εδώ μέσα που τα ξέρουν γενικά τα πράγματα, λένε ότι κανονικά διεκδικούν θέση με εμπειρία άτομα χωρίς εμπειρία.

Πώς γίνεται άτομο ΧΩΡΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ να διεκδικήσει θέση που αφορά άτομα με εμπειρία; Το αντίστροφο γίνεται και έτσι είναι το σωστό γιατί ο έχων εμπειρία έχει το δικαίωμα να διεκδικήσει και τις 2 θέσεις, γιατί μπορεί στα μόρια που θα συγκεντρώσει χωρίς να υπολογιστεί η εμπειρία να περνάει τα μόρια κάποιου χωρίς εμπειρία και να του πάρει την θέση. Όμως το άτομο χωρίς εμπειρία με τι σκεπτικό μπορεί να συμμετάσχει σε θέση που αφορά εμπειρία; Από πού προκύπτει αυτό; Για να ενταχθείς σε μία κατηγορία πρέπει να το αποδείξεις με κάποιο έγγραφο-τροπο. Το άτομο χωρίς εμπειρία δεν μπορεί να αποδείξει ΕΜΠΕΙΡΙΑ για να ενταχθεί και στις θέσεις με εμπειρία και να τις διεκδικήσει. Αν το πάμε έτσι τότε δεν θα υπήρχαν κατηγορίες. Θα μπορούσε και ένα άτομο με εμπειρία να διεκδικήσει θέσεις ειδικές (πχ τέκνο ΑΜΕΑ) χωρίς να έχει κάποιο έγγραφο που να αποδεικνύει ότι πρέπει το ΑΣΕΠ να τον τοποθετήσει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
Αυτο λεω και εγω στα παιδια μονο αυτος με εμπειρια μπορει να παει και στις 2 κατηγοριες απλα δεν θα μετρανε τα μορια που χει απο εμεπειρια αν δεν μπει στις θεσεις χωρις εμπειρια.ετσι και η εντοποιοτητα συμμετεχεις μονο ατην κατηγορια σου εκει βοηθαει πχ αν εγω εχω εμπειρια και εντοποιοτητα κνο αλλος εχει εντοποιοτητα εγω θα παρω την θεση οχι αυτοα χωρις.αν ομως στην κατηγορια χωρις εμπειρια ζητα ατομα εκει παμε ιση μεταξυ μας και ποιος εχει βαθμο μεφαλυτερο.αν δεν μοριοδοτηται η εντοποιοτητα ειναι απατη οπως και αυτη η προκ π γινετε καθαρα για αυτους με τα ιεκ απλα δεν εχει ατομα ομως πολλα και μαυτα και δεν κοβει

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες