Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
Εμφανιζοσουν
Αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει. Δηλ αν κάποιος έχει δηλώσει μια θέση σαν πρώτη επιλογή με λιγότερα μόρια με κάποιον άλλο που έχει δηλώσει την ίδια θέση αλλά 3η η 4η πχ με περισσότερα μόρια προηγείται ποιος για την ίδια θέση;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 21
Τα μόρια προηγούνται, οχι η θέση προτίμησης.
Ακομα δν εκλεισε η προκυρηξη και ξεκινησαν τα τρολ εδω μεσα.Ελ αραμπι εγω ειμαι ο μακεντα ρεε χαχα
ARMY1964 έγραψε:Ακομα δν εκλεισε η προκυρηξη και ξεκινησαν τα τρολ εδω μεσα.Ελ αραμπι εγω ειμαι ο μακεντα ρεε χαχα

Jack21 έγραψε:El arabi για Κορυδαλλό και Αυλώνα χωρίς εμπειρία εξωτερικοί με πιστοποίηση πόσα μόρια αν μπορείς πες μου σε ευχαριστώ πολύ αδερφέ μου
Φίλε μου αν μπορεις στείλε μου πμ για να το ρωτήσω αύριο
Για να βγουνε μόρια πρέπει να βγει από το σύστημα πόσες αιτήσεις έγιναν λάθος κ ότι μείνει να βγει πιθανή βάση προσωρινών βάση όσων έχουν δηλώσει αληθή στοιχεία... Κοινώς πρέπει να είσαι γιος του διευθυντή του ΑΣΕΠ και να κάθεσαι στον κεντρικό server των αιτήσεων! Πιο πιθανό να πιάσεις 5+1 στο τζόκερ και να ανοίξεις δικές σου φυλακές! Λιγο επίπεδο παιδιά...
Απολύτως σωστό σε βρισκω Loxias89.Loxias89 έγραψε:Για να βγουνε μόρια πρέπει να βγει από το σύστημα πόσες αιτήσεις έγιναν λάθος κ ότι μείνει να βγει πιθανή βάση προσωρινών βάση όσων έχουν δηλώσει αληθή στοιχεία... Κοινώς πρέπει να είσαι γιος του διευθυντή του ΑΣΕΠ και να κάθεσαι στον κεντρικό server των αιτήσεων! Πιο πιθανό να πιάσεις 5+1 στο τζόκερ και να ανοίξεις δικές σου φυλακές! Λιγο επίπεδο παιδιά...
Βρε παιδιά είναι δυνατόν να μην έχει δείκτη μάζας σώματος; Η αλήθεια είναι πως δεν πρόσεξα να το λέει πουθενά στην προκήρυξη. Αλλά με αυτό το σκεπτικό τί δηλαδή... Ένας μπορεί να είναι 1,70 και 120 κιλά; ! Μου φαίνεται αδιανόητο.
Παιδιά για να μην παρεξηγουμαι ή λέτε για τρολ. Αυτές οι βάσεις που έγραψα πιο πάνω είναι ένα δείγμα περίπου 100 γραφείων πανελλαδικά που έχουν αναλάβει αιτήσεις για 9κ.
Εγώ εδώ θα είμαι δεν θα χαθώ και σε έναν μήνα
Στο δικό μου γραφείο οι πιο πολλοί από ΙΕΚ θέλουν Αττική το πολύ μέχρι Λαμία Θήβα και από β επικουρία προτιμούν Δράμα για σίγουρη θέση.
Αύριο και όσο περνάνε οι μέρες θα έχω νεότερα και για άλλες πόλεις και βάσεις από άλλα γραφεία.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Εγώ εδώ θα είμαι δεν θα χαθώ και σε έναν μήνα
Στο δικό μου γραφείο οι πιο πολλοί από ΙΕΚ θέλουν Αττική το πολύ μέχρι Λαμία Θήβα και από β επικουρία προτιμούν Δράμα για σίγουρη θέση.
Αύριο και όσο περνάνε οι μέρες θα έχω νεότερα και για άλλες πόλεις και βάσεις από άλλα γραφεία.
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Άμα είναι 1.70 και 120 Κιλά και κάνει 4:30 το χιλιόμετρο μάγκας...
Fulakas έγραψε:συμφωνω μαζι σου αλλα και στις προηγγουμενες προκυρηξεις παλι επισυναπτεις τα δικαιλογητικα και μετα απο 4 μηνες καλουν δικαιολογητικα ηλεκτρονικα εγω αυτο ξερω
Σε όποια προκυρηξη και να κάνεις κάποια στιγμή στους επιτυχών στα προσωρινά και σε κάποιους επιλαχών θα ζητηθεί να στείλουμε τα δικαιολογητικά έτσι ώστε να εξακριβώσουν εάν είναι τα γνήσια... Πχ β επικουρία που έχει απολυτήρια θα γίνει... Πολλοί δεν έχουνε κάνει ποτέ τα χαρτιά τους σε προκήρυξη και δεν υπάρχουν στα αρχεία του ΑΣΕΠ... Μόνο και μόνο για αυτό τον λόγο λογικά θα ζητηθεί να στείλεις τα δικαιολογητικά και ας τα έβαλες ηλεκτρονικά... Και παλιότερα έμπαιναν ηλεκτρονικά αλλά τα ζητούσαν μετά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 9:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
Άμα. Κανει το χιλιόμετρο και το 100αρι άνετα, μάγκα θα τον πω, εγώ πχ είμαι 93 κιλά (ύψος 1.90) κ βαράω το χιλιόμετρο 3:55, ο άλλος μπορεί να ναι λιγότερα και να μη το βγάζειLina94 έγραψε:Βρε παιδιά είναι δυνατόν να μην έχει δείκτη μάζας σώματος; Η αλήθεια είναι πως δεν πρόσεξα να το λέει πουθενά στην προκήρυξη. Αλλά με αυτό το σκεπτικό τί δηλαδή... Ένας μπορεί να είναι 1,70 και 120 κιλά; Μου φαίνεται αδιανόητο.
Loxias89 έγραψε:Για να βγουνε μόρια πρέπει να βγει από το σύστημα πόσες αιτήσεις έγιναν λάθος κ ότι μείνει να βγει πιθανή βάση προσωρινών βάση όσων έχουν δηλώσει αληθή στοιχεία... Κοινώς πρέπει να είσαι γιος του διευθυντή του ΑΣΕΠ και να κάθεσαι στον κεντρικό server των αιτήσεων! Πιο πιθανό να πιάσεις 5+1 στο τζόκερ και να ανοίξεις δικές σου φυλακές! Λιγο επίπεδο παιδιά...
Στήν 6κ οι λάθος αιτήσεις ήταν περίπου 4000 😂😂 και +++
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 11
Καλημέρα σε όλους
Θέλω να κάνω μια υποθετική ερώτηση. Εάν δυο άτομα διοριστούν στο ίδιο κατάστημα (και στην ίδια θέση) Ο ένας με την 6Κ και ο άλλος με την 9Κ είναι κάποιος από του δυο σε πλεονεκτικότερη θέση;
Θέλω να κάνω μια υποθετική ερώτηση. Εάν δυο άτομα διοριστούν στο ίδιο κατάστημα (και στην ίδια θέση) Ο ένας με την 6Κ και ο άλλος με την 9Κ είναι κάποιος από του δυο σε πλεονεκτικότερη θέση;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες