Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 150

Δημοσίευση από Fulakas »

PetG έγραψε:Τι πεστα πουθενά αλλού ρε φίλε; Ξέρω 10 άτομα που εργάζονται χωρίς άδεια εργασίας και παίρνουνε κανονικά και τα ένσημα τους και όλα... Επισεις έχω φίλο σε εταιρεία ο οποίος είναι υπεύθυνος προσωπικού σε όλη την Αθήνα με 200 άτομα προσωπικό και κάποιους τους έχει έτσι (10-15 άτομα) ... Δεν ξέρεις το τι γίνεται στο επάγγελμα μου φαίνεται
εννοειται φιλε σε μικρες εταιριες περνουν και χωρις αδεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 8:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 129
Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας

Δημοσίευση από geomp »

Puros έγραψε:Δεν ισχυει αυτο που λες φυλακες μουσειων και αρχαιολογικων χωρων δουλευαν χωρια αδεια και μετρανε κανονικα σαν πρυπηρεσια για β επικουρεια.στα ενσηκα τ εφκα γραφει φυλακας οποτε μετρανε κανονικα
Εμένα πάντως εταιρεία μου είχε πει αν έχω την άδεια διότι η άδεια χρειάζεται για τον ιδιωτικό τομέα παρά το ότι ήμουν αρχαιοφύλακας.

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε: Εγώ ξέρω για να δουλέψεις ως φύλακας βγάζεις άδεια, κάτι που έβγαλα κ γω ασχέτως ΙΕΚ, μόνο έτσι μπορείς να δουλέψεις ως φύλακας, αλλιώς μπορεί ο άλλος να σε δηλώσει ως θυρωρό αν δεν έχει άδεια, τώρα πως παίρνουν ένσημα φύλαξης χωρίς την άδεια δε μπορώ να καταλάβω.

Κανονικα σου κολλάνε ένσημα φύλακα... Είναι καθαρά του λογιστή αυτό... Κάπου έχουνε βρει Παραθυρακια... Έχω προσωπικά ξέρω πολλά άτομα χωρίς άδεια να δουλεύουν φύλακες με όλα τα νόμιμα και τα ακριβή ένσημα του φύλακα. Στην προηγούμενη εταιρεία που ήμουνα έφυγα γι'αυτό ακριβώς τον λόγο. Γτ είχανε φύλακες χωρίς άδεια χωρίς πιστοποίηση χωρίς σεμινάρια και τα ένσημα ήτανε τα ίδια. Συνήθως οι μικρές εταιρείες τα κάνουν αυτά.

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

Puros έγραψε:
Player7 έγραψε:Δε παίρνουν ένσημα σώματοφύλακα, ιδιωτικού αστυνομικού, φύλακα.Είναι ένσημα θυρωρου, οδηγού κλπ.

Καληνύχτα!

Και φύλακα εσύ καληνύχτα είσαι.

θα δειξει
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Καλά Ελλάδα είμαστε δε μου φαίνεται τπτ περίεργο όσον αφορά περί λαμογιες, άντε αλάνια σε λίγες μέρες θα κλείσει και η προκήρυξη και μετά μετράμε αντίστροφα.
PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:Καλά Ελλάδα είμαστε δε μου φαίνεται τπτ περίεργο όσον αφορά περί λαμογιες, άντε αλάνια σε λίγες μέρες θα κλείσει και η προκήρυξη και μετά μετράμε αντίστροφα.

Οι μεγάλες και οι καλές εταιρείες ζητάνε κανονικά άδεια κλπ... Οι μικρές που έχουνε 40-50 άτομα προσωπικό κάποιους τους έχει χωρίς άδεια με ένσημα κανονικά ιδιωτικών αστυνομικών γτ όπως λένε δεν βρίσκουν άτομα... Επισεις πολλές σου βγάζουνε την πιστοποίηση ΚΕΜΕΑ χωρίς να έχεις κάνει ούτε 1 ώρα σεμινάριο σου λένε θα σου κάνω πρόσληψη θα δουλευεις κανονικά και κάθε μήνα θα σε κρατάμε ένα ποσό για το σεμινάριο και μετά από λίγο καιρό θα έχεις την άδεια στα χέρια σου. Μθαβσου την δωσουμε εμείς σαν εταιρεία... Δλδ από το παράθυρο... Είναι γνωστά αυτά στον χώρο εδώ και πολλα χρόνια. Μονο στην Κύπρο δεν γίνονται αυτά γτ έχουνε σωματείο κάτι που εδώ δεν έχεις...

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Fulakas »

geomp έγραψε:Καλά Ελλάδα είμαστε δε μου φαίνεται τπτ περίεργο όσον αφορά περί λαμογιες, άντε αλάνια σε λίγες μέρες θα κλείσει και η προκήρυξη και μετά μετράμε αντίστροφα.
300 μερες για προσωριν;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

Fulakas έγραψε:
300 μερες για προσωρινα
10 μήνες δε νομίζω, εδώ 6κ έκανε ένα εννιαμηνο, ευελπιστώ 5-7 μήνες να κάνουν.

FILAKES_KASSANDRAS
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από FILAKES_KASSANDRAS »

Fulakas έγραψε:
300 μερες για προσωρινα
Κάτι σαν τα Χριστούγεννα δλδ θα μετράμε χα χα

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:10 μήνες δε νομίζω, εδώ 6κ έκανε ένα εννιαμηνο, ευελπιστώ 5-7 μήνες να κάνουν.

Περίπου στο Πάσχα θα έχουμε πιστεύω

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Νοέμ 28, 2021 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
geomp
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από geomp »

PetG έγραψε:
geomp έγραψε:10 μήνες δε νομίζω, εδώ 6κ έκανε ένα εννιαμηνο, ευελπιστώ 5-7 μήνες να κάνουν.

Άμα. Βγουνε τότε θα σ ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου, από το στόμα και και στου ΑΣΕΠ του αυτί!

PetG
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από PetG »

geomp έγραψε:
PetG έγραψε:

Άμα. Βγουνε τότε θα σ ανάψω μια λαμπάδα ίσα με το μπόι σου, από το στόμα και και στου ΑΣΕΠ του αυτί!

Δεν θέλω λαμπάδα... Ένα ποτάκι και είμαστε εντάξει

Vasilis331
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Vasilis331 »

Μια ερώτηση στο αρχείο αλλο του μητρώου βάζω και το παράβολο και την ταυτότητα και του ορθοπεδικού;
Stavris92
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Stavris92 »

Vasilis331 έγραψε:Μια ερώτηση στο αρχείο αλλο του μητρώου βάζω και το παράβολο και την ταυτότητα και του ορθοπεδικού;

Πες μας πρώτα τι μόρια έχεις και μετά σου απαντάμε 😂😂 πλάκα κάνω ναιι όπως το πες!

Vasilis331
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Vasilis331 »

Χαχα σε ευχαριστώ ! Και κάτι άλλο εκεί που λέει μήνες ασφαλίσης και εμπειρίας βάζω τους μήνες στις ημέρες όμως βάζω τετραψήφιο αριθμό και μου γράφει μέχρι 29 γιατί;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες