ntinos99 έγραψε:Καλησπέρα κ Καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι. Για β επικουρια πόσο αναμένεται η βάση ρε παιδιά; Με 948 μόρια είναι πιθανή κάποια θέση κυρίως γ Αθήνα; Αλλά κ για αλλού;
Πιστεύω η Αθήνα θα τραβήξει πολλούς απο ιεκ σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς. Αυτό βολεύει εμάς της β'επικουριας μπας και πιάσουμε καμια θέση εξωτερικών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το μακριά απο το σπίτι σου είναι μεγάλο θέμα. Προτιμάς να ζοριστείς μια 5ετια και να πάρεις μια μετάθεση κοντά στο σπίτι σου ή προτιμάς την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα;
Sam_wise έγραψε:Πιστεύω η Αθήνα θα τραβήξει πολλούς απο ιεκ σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς. Αυτό βολεύει εμάς της β'επικουριας μπας και πιάσουμε καμια θέση εξωτερικών στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το μακριά απο το σπίτι σου είναι μεγάλο θέμα. Προτιμάς να ζοριστείς μια 5ετια και να πάρεις μια μετάθεση κοντά στο σπίτι σου ή προτιμάς την αβεβαιότητα του ιδιωτικού τομέα;
Παιδιά μη ρωτάτε έχω, δεν έχω ελπίδες. Όλοι θα κάνετε τα χαρτιά σας ακόμη και με 400 μόρια. Ποτέ δεν ξέρετε πως θα γυρίσει το παιχνίδι. Θα δώσετε ένα πενηντάρικο μαζί με τα παράβολα και τελειώνει η υπόθεση. Κανείς δεν ξέρει Εάν έχετε ελπίδες ή όχι. Εδώ στο φόρουμ μιλάνε καμιά κατοστάρια και οι αιτήσεις θα ξεπεράσουν τις 10.000. Υπομονή και κάντε όλοι τα χαρτιά σας.
Παιδιά καλησπέρα. Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει, αν κάποιος βάλει μια πρώτη επιλογή με λιγότερα μόρια από κάποιον άλλον της ίδιας θέσης που το έχει βάλει σαν δεύτερη η τρίτη επιλογή ποιος προηγείται; Αυτός με τα λιγότερα μόρια της πρώτης επιλογής η αυτός με τα περισσότερα μόρια της δευτερης-τριτης κλπ επιλογής;
Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. Γιατί ενώ στη βεβαίωση προϋπηρεσίας έχω 2547 μέρες ασφαλισμένος σα φύλακας σε εταιρία σεκιουριτυ στο μητρώο μου βγάζει μόνο 62 μήνες εμπειρία;
Να κανω μια ερώτηση όσο αφορά την εξωτερική φύλαξη υπάρχουν θέσεις χωρίς προϋπηρεσία; Αν ναι πόσες (ενδιαφέρει έναν γνωστό μου) [/QUOTEMakisD Μήπως είσαι από Κρητη;