Διαδικασία υποβολής αιτήσεων (9Κ/2021)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Εκεί που Λέει να δηλώσεις την θέση θέλεις όταν θες μόνο Κορυδαλλό βάζεις και τους τέσσερις κωδικούς ξέρει κανείς;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Vasilis331 έγραψε:Εκεί που Λέει να δηλώσεις την θέση θέλεις όταν θες μόνο Κορυδαλλό βάζεις και τους τέσσερις κωδικούς ξέρει κανείς;
Ναι φίλε κανονικά τα πάντα όλα μπορείς να δηλώσεις
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 106
Υπάρχει κανένας εδώ μέσα με κύριο προσόν και πολύτεκνος για Κορυδαλλο πρώτη επιλογή; Ελπίζω όχι 😅
ναι και βγαινει 53Tiktoker5 έγραψε:Fulakas έγραψε:ρε φιλε δεν ειναι να παντρεψεις κατι οτι γραφει η βεβαιωση προυπηρεσιας αν εχει 51 μηνες εργασιας βαζεις 51 δεν βαζεις 53 και μετα στους μηνες ασφαλισης βαζεις 53,807 μορια εχεις
1331 δια 25 δεν πάει;
γρεβενα, δραμα, χιος, κερκυρα, σερρες, ροδοπηGeorge13G έγραψε:Καλημέρα εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω την εντοπιότητα... Τελικά ποια μέρη έχουν εντοπιότητα;
και με πτυχιοshootmann έγραψε:Καλημέρα παιδιά! Και με πτυχίο από ΕΠΑΛ μπορούμε να δηλώσουμε η μόνο απολυτήριο;
αν κανει με ιεκ ναι μονο το ιεκ ζηταει, που κολαει το απολυτηριο?geomp έγραψε:Με πηρε τηλ ένα φιλαράκι μου που είναι Α επικουρία και μου ότι εκεί που θα του κάνουν την αίτηση του ζητασανε και το απολυτήριο, εγώ του είπα ο, τι δε καταθέτεις απολυτήριο παρά μόνο το ΙΕΚ τη πιστοποίηση, αυτό δεν ισχύει ρε παιδισρ που του είπα; Να ξέρω μη του είπα καμιά βλακεία.
μονο ιεκ φιλε ακριβως!Guardian1 έγραψε:Όσοι συμμετέχουμε με κωδικό 101 κύριο προσόν, δε χρειάζεται να βάλουμε και το απολυτήριο λυκειου έτσι δεν είναι;Για να έχουμε ιεκ είναι δεδομένο ότι έχουμε και απολυτήριο λυκειου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 129
- Επάγγελμα: Αρχαιοφύλακας
αν κανει με ιεκ ναι μονο το ιεκ ζηταει, που κολαει το απολυτηριο; [/QUOTEgeomp έγραψε:Με πηρε τηλ ένα φιλαράκι μου που είναι Α επικουρία και μου ότι εκεί που θα του κάνουν την αίτηση του ζητασανε και το απολυτήριο, εγώ του είπα ο, τι δε καταθέτεις απολυτήριο παρά μόνο το ΙΕΚ τη πιστοποίηση, αυτό δεν ισχύει ρε παιδισρ που του είπα; Να ξέρω μη του είπα καμιά βλακεία.
Μου είπε ότι το ζήτησαν απ'. Το γραφείο για καλό και για κακό, του πα μη κάνει καμία βλακεία, και να βάλει μόνο το ΙΕΚ.
Lina94 έγραψε:Φύλακα,Είσαι αστέρι! Ευχαριστώ για την βοήθεια, ήσουν κατατοπιστικότατος.

Με 16 απολυτήριο και proficiency . ποσα περίπου έχω; Συν ότι άλλο ζητήσει δεν τ έχω ψάξει ακόμα
για κορυδαλο ειναι 4 μερη1) φυλακες κορυδαλου εξωτερικοςVasilis331 έγραψε:Εκεί που Λέει να δηλώσεις την θέση θέλεις όταν θες μόνο Κορυδαλλό βάζεις και τους τέσσερις κωδικούς ξέρει κανείς;
2) φυλακες κορυδαλου εσωτερικος
3) ψυχιατριο
4) κεντρο υγειας
(για αντρες μιλαμε) οποτε σαν περιοχη βαζεις αυτα τα 4
καλα του ειπεςFulakas έγραψε:αν κανει με ιεκ ναι μονο το ιεκ ζηταει, που κολαει το απολυτηριο;[/QUOTEgeomp έγραψε:Με πηρε τηλ ένα φιλαράκι μου που είναι Α επικουρία και μου ότι εκεί που θα του κάνουν την αίτηση του ζητασανε και το απολυτήριο, εγώ του είπα ο, τι δε καταθέτεις απολυτήριο παρά μόνο το ΙΕΚ τη πιστοποίηση, αυτό δεν ισχύει ρε παιδισρ που του είπα; Να ξέρω μη του είπα καμιά βλακεία.
Μου είπε ότι το ζήτησαν απ'. Το γραφείο για καλό και για κακό, του πα μη κάνει καμία βλακεία, και να βάλει μόνο το ΙΕΚ.
570Predator έγραψε:Με 16 απολυτήριο και proficiency . ποσα περίπου έχω; Συν ότι άλλο ζητήσει δεν τ έχω ψάξει ακόμα
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Βεβαίωση ύψους χρειάζεται;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες