Γεια σε όλους,
Η θητεία μου ξεκινά στις 17 Νοέμβρη στο Στρδο "Υπλγου (ΠΖ) Μακρή Μιχαήλ" στα Βρουλίδια Λέσβου, αλλά στο χάρτη δε μπορώ να βρω ούτε το στρατόπεδο ούτε και τα Βρουλίδια. Σε ένα παλαιότερο forum είδα πως βρίσκεται σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια από το αεροδρόμιο.
Υποθέτω για όποιον μεταβεί με ταξί από το λιμάνι δε θα υπάρχει θέμα, αλλά είναι εύκολο για κάποιον να βρει το στρατόπεδο από το αεροδρόμιο;
Ευχαριστώ
ΥΓ. Εάν υπήρχε κάποια σελίδα του στρατού γι' αυτή τη πληροφορία συγνώμη για την ενόχληση
Πού βρίσκεται ακριβώς το στρατόπεδο μου στο χάρτη;
Μπές στο Google Maps, βρες το Αεροδρόμιο Λέσβου, και θα δεις στη νότιοδυτική πλευρά του διαδρόμου ένα σημείο καλυμένο με pixel. Εκεί βρίσκεται η μονάδα.
Πριν χρόνια η σελίδα μας είχε χάρτη με τις μονάδες του ΣΞ, αλλά το καταργήσαμε ύστερα από απαίτηση του ΓΕΣ για λόγους εθνικής ασφάλειας.
Πριν καμια δεκαετία έβλεπες όλες τις μονάδες πεντακάθαρα στο Google Maps, μετά μπήκαν pixels σε όλες τις Στρατιωτικές υποδομές.
Πριν καμια δεκαετία έβλεπες όλες τις μονάδες πεντακάθαρα στο Google Maps, μετά μπήκαν pixels σε όλες τις Στρατιωτικές υποδομές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες