ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 2
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Πως τα πήγατε παιδιά σήμερα πέρασε κόπηκε κάποιος?
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Για να σου πω την αλήθεια, δεν περιμένω σε 4 μερες να άλλαξε κάτι θεαματικά. Άντε ένα άτομο που κόπηκε με 4:25 στις 13/12, σήμερα να έκανε 4:19. Εάν πέρασαν από την πίσω πόρτα πάλι δεν θα λάβεις απάντηση από κανέναν.
Για όσους περάσαμε με την πρώτη προσπάθεια, περιμένουμε την άλλη βδομάδα αποτελέσματα. Λίγη υπομονή ακόμη, τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά μας έμεινε!
Για όσους περάσαμε με την πρώτη προσπάθεια, περιμένουμε την άλλη βδομάδα αποτελέσματα. Λίγη υπομονή ακόμη, τον φάγαμε τον γάιδαρο, η ουρά μας έμεινε!
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Υπάρχει περίπτωση να κόπηκαν αρκετά άτομα και να ζητήσουν και επιπλέον επιλαχόντες από εβδομάδα;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Δλδ τι εννοεις αυτοι που περασαν με την πρωτη την αλλη εβδομαδα αποτελεσματα; συγκεκριμενα ξερεις κατι σιγουρα;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όχι κάτι δεν κατάλαβες σωστά ή δεν το διατύπωσα εγώ σωστά...
Από την άλλη βδομάδα αναμένουμε νέα. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο Τάκης για τις 15/1, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αναφέρει η προκήρυξη. Πιστεύω από βδομάδα θα βγουν οριστικά αποτελέσματα.
Από την άλλη βδομάδα αναμένουμε νέα. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο Τάκης για τις 15/1, θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που αναφέρει η προκήρυξη. Πιστεύω από βδομάδα θα βγουν οριστικά αποτελέσματα.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Τι λεει για τις 15/1
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Οι 600 σε λίγους μήνες θα είναι μέσα.
- Loxias2κ21
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μέχρι το Πάσχα θα τους έχουν καλέσει πιστεύω. Καλό καλοκαίρι θα είναι κανονικά στα πόστα τους. Με τις θέσεις σε Α και Β δεν ξέρω πως θα κινηθεί η κατάσταση.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
4560 έγραψε:Τι λεει για τις 15/1
Είπε ότι ξεκινάνε στις 15/01 εκπαίδευση. Αλλά μην το παίρνεις και σαν όρκο. Αυτός μπορεί να λέει ότι θέλει. Υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες που πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα εάν θέλει στις 15/01 να ξεκινήσει εκπαίδευση η ΟΠΠΙ.
-
- Αρχιλοχίας
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Δεν λέει ό, τι θέλει. Στην Βουλή ειδικά. Σου έδωσε συγκεκριμένη ημερομηνία. Δεν μίλησε γενικά. Και σήμερα από το αρχηγείο μας είπαν ότι από Δευτέρα θα καλούν τους επιτυχόντες στα τμήματα. Είπαμε νοημοσύνη Ο εγκέφαλος μας ψάχνει κατευθείαν το αρνητικό αλλά όχι σε τέτοιο σημείο.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ρε συ με τόσα που έχουν γίνει σε αυτή την προκήρυξη όλα τα περιμένω. Στην βουλή έλεγαν ότι από φέτος τον Οκτώβρη η ΟΠΠΙ θα ήταν έτοιμη στα πανεπιστήμια αλλά...
Απλά είπα να μην παίρνει και όρκο γιατί έλεγε ο Τάκης ότι οι προσλήψεις θα έχουν τελειώσει μέχρι τέλη Νοεμβρίου και τελικά ίσως τελειώσουν τέλη Δεκεμβρίου.
Μακάρι να μπούμε όσο πιο νωρίς γίνεται αλλά δεν είναι στο χέρι μου.
Γενικά δύσκολο την Δευτέρα να μας πάρουν από το τμήμα. Συνήθως την επόμενη μέρα μετά τους πίνακες μας καλούν. Αλλά ας βγουν οι πίνακες και ας μας καλέσουν και την Τρίτη!
Απλά είπα να μην παίρνει και όρκο γιατί έλεγε ο Τάκης ότι οι προσλήψεις θα έχουν τελειώσει μέχρι τέλη Νοεμβρίου και τελικά ίσως τελειώσουν τέλη Δεκεμβρίου.
Μακάρι να μπούμε όσο πιο νωρίς γίνεται αλλά δεν είναι στο χέρι μου.
Γενικά δύσκολο την Δευτέρα να μας πάρουν από το τμήμα. Συνήθως την επόμενη μέρα μετά τους πίνακες μας καλούν. Αλλά ας βγουν οι πίνακες και ας μας καλέσουν και την Τρίτη!
-
- Αρχιλοχίας
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Πανε τα προσωρινά κ το κενό μέχρινα βγουν τα οριστικά με ενστάσεις.. Μέτα τα οριστικά η διαδικασία γκαζώνει. Τέλος πάντων. Μην αγχώνεσαι. Σε ούτε ένα μήνα τα λέμε Κομοτηνή. Κακή συνέχεια στα παιδιά εδώ δεν ξαναγράφω και εύχομαι μέσα από την καρδιά μου σύντομα και οι 600 Κομοτηνή!
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όσοι περάσατε από πκε γνωρίζεται εάν υπάρχει κάποιο όριο στην μυωπία και εάν επιτρέπεται η επέμβαση με λέιζερ ;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μια κοπέλα δίναμε μαζί είχε 5 μυωπία την έκοψαν. Έως 4,5 επιτρέπεται. Κ ο ιδιώτης γιατρός της έγραψε 4.2.Λέιζερ έχουν κάνει οοοολοι για να μπουν. Στο λέω εκ πείρας κάνε το η διαδικασία είναι μαξ 10 ημέρες για λέιζερ.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Και εγώ 5 μυωπία έχω και χθες ενημερώθηκα ότι υπάρχει όριο. Ευχαριστώ για την απάντηση θα αρχίσω να ψάχνω γιατρό για το λέιζερ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες