ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Αν κ δεν είμαι της άποψης ότι θα καλέσουν όλους τους επιλαχόντες ... Μακάρι όμως να γίνει.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 34

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

thomaskdal έγραψε:Αν κ δεν είμαι της άποψης ότι θα καλέσουν όλους τους επιλαχόντες ... Μακάρι όμως να γίνει.

Σαν πρώτη φάση δεν θα τους καλέσουν όλους αλλά όσους χρειαστεί αν τυχόν κάποιοι κοπούν ή δεν παρουσιαστούν...

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Εγώ μιλάω και για τη δεύτερη φάση.
ANWNYMOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ANWNYMOS »

Καλησπέρα παιδιά, τα αθλήματα δεν είναι τόσο εύκολα όσο αναφερθηκε παραπάνω. Ειδικά το 1000αρι θέλει προπόνηση ανεξαρτήτου φύλου! Για τις γυναίκες χρειάζεται αρκετή προετοιμασία σε όλα σχεδόν τα αθλήματα! Καλή επιτυχία σε όλους!
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

thomaskdal έγραψε:Εγώ μιλάω και για τη δεύτερη φάση.

Όχι φίλε δεν γίνεται με 400 άτομα.

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 19

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Εμένα πάντως δεν μου αρέσει η τόση μυστικοπάθεια και από προπο και από τα ΑΕΙ.Ούτε αν είναι έτοιμα τα ΑΕΙ ούτε ποτέ και που θα γίνει η εκπαίδευση. Γενικα η υπόθεση

Βρωμάει

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Η εκπαίδευση θα γίνει στην σχολή της Κομοτηνής. Έχουν βγει αυτές οι πληροφορίες. Το πότε θα γίνει δεν ξέρουμε γιατί πρέπει να τελειώσουν τα Πκε καταρχάς.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Όσο για τα ΑΕΙ, δεν θέλουν την ΟΠΠΙ γιατί παίρνουν μερίδια πρυτάνεις και λοιποί από το λαθρεμπόριο που γίνεται εντός λόγω ασύλου.

Θέλουν ιδιωτική ασφάλεια για να βάλουν παιδιά και ανιψάκια τους όπως έχουν κάνει σε άλλες διοικητικές θέσεις όπως γραμματείες βιβλιοθήκες κτλπ. Επίσης θέλουν άτομα να κάνουν τα στραβά μάτια σε βρωμοδουλιες τους.

Δεν αναρωτήθηκες άλλωστε γιατί στους ΕΠΟΠ έκαναν αίτηση 50.000 άτομα ενώ στους ΟΠΠΙ έκαναν.6.000; Λίγες μέρες η μία με την άλλη είχαν διάφορα ενώ τα ηλικιακά κριτήρια και αθλήματα ήταν ίδια. Βασικά στους ΕΠΟΠ ζηταγαν και συγκεκριμένα πτυχία και ειδικότητες ενώ στους ΟΠΠΙ από όλα τα ΑΕΙ ΤΕΙ...

Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

Λίγους μήνες διαφορά θέλεις να πεις.
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Ρε τι κάθεστε και συζητάτε τώρα... Εδώ στους ΕΠΟΠ ζητούσαν να τρέξεις 1600αρι και στην αστυνομία 1000αρι... Βγάλε άκρη τώρα λογική λες και ο ΕΠΟΠ θα σηκωθεί ποτέ από την καρέκλα...

EAM ELAS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από EAM ELAS »

Μάγκες για έναν που γυμνάζεται αθλήματα είναι πανεύκολα σας το λέω εγώ που είμαι αθλητικός τύπος είχα αγχωθεί και τελικά όλα ήταν γελοία. Στο χιλιάρι αναμενόμενο να κουραστείς αλλά θα το βγάλεις, οι κοπέλες θέλουν προετοιμασία χιλιάρι και σφαίρα τα κατά ψέματα.Έως το Δεκέμβρη πρόσληψη των 400 και Ιανουάριο σχολή. Οι υπόλοιποι επιλαχόντες δεν έχει υπάρξει τίποτα επίσημο οπότε μην κάνετε όνειρα κακήν κακώς. Αυτό που έχω να πω ότι άτομα που είχαν τελειώσει μία τριτοβάθμια ξεχώριζαν από τις Β ομάδα σε θέμα χαρακτήρα νοημοσύνη και νοοτροπίας από αυτά τα λίγα λεπτά που συναναστράφηκα με μερικούς. Ελπίζω όσοι Μπούμε να είμαστε στο πλάι του φοιτητή για το καλό των σχολών και μακριά από οποιαδήποτε ακρότητα!

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Μά στα περισσότερα αθλήματα δεν είχαμε καν χρόνο για ξεκούραση. Από το 1000αρι στο ύψος πήγαμε σε 10 λεπτά και ούτω καθεξής. Οστωσο είναι αυτό που λέω. Δεν χρειάζεται να είσαι αθλητής στίβου. Εάν έχεις κανονικό βάρος και κουνάς τα πόδια σου για διάφορες δουλειές καθημερινά (και δεν είσαι γραφειο-κρεβατι και σουπερμάρκετ με το Αμάξι) τότε είναι πολύ βάτα τα ορια. Άμα τα αυξήσουν και άλλο τα ορια τότε θα κάναμε περπάτημα το 1000αρι.

Μην ξεχνάτε ότι όλη μέρα θα είμαστε όρθιοι Στο δρόμο και θα είναι Απαραίτητο να έχουμε φυσική κατάσταση.

Άβαταρ μέλους
Nikoskriti4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikoskriti4 »

Η γνώμη μου είναι πως και τους 1000 να μην πάρει θα πάρει σίγουρα μερικούς ακόμα, δεν φτάνουν 400 άτομα εκτός αν δεν πάνε τελικά εκεί
Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Nikoskriti4 έγραψε:Η γνώμη μου είναι πως και τους 1000 να μην πάρει θα πάρει σίγουρα μερικούς ακόμα, δεν φτάνουν 400 άτομα εκτός αν δεν πάνε τελικά εκεί

για σκεψου τι μπορει να κανουν μονο 400 ''μαχιμοι'' αστυνομικοι ;

Μου κανετε πλακα ετσι;

Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

Nikoskriti4 έγραψε:Η γνώμη μου είναι πως και τους 1000 να μην πάρει θα πάρει σίγουρα μερικούς ακόμα, δεν φτάνουν 400 άτομα εκτός αν δεν πάνε τελικά εκεί

ΕΦ21 εμφανίσου να ενημερώσεις...

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες