ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Παλικάρια μ θα το εκτιμούσα λίγο να μου πει κάποιος εμα ξέρεις πόση κόπηκαν στην β ομάδα ευχαριστω εκ τον προτέρων !
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
BilD έγραψε:Από 121 έως 140 Στη Β κατηγορία... Εχουν αναρτηθεί στο διαύγεια λογικά θα ανέβουν και στο σάιτ της Ελ. Ας κάποια στιγμή
Μηπως μπορεις να στειλεις το λινκ φιλε;
Ευχαριστω
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 1
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Μέχρι αύριο θα τα έχουν βγάλει και επίσημα στο σάιτ. Πάντως πρέπει να περιμένετε τηλέφωνο για καρτέλες. Δεν τις παιρνούν όλοι την ίδια μέρα.
- Brabus
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 2
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ευχαριστώ πολύ
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Παιδιά στις επιτροπές ζητάνε πιστοποιητικό εμβολιασμού; Δεν τους κάνει το Ράπιντ?
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Καλησπέρα και με ραπίντ καλυμμένος είσαι δεν σε υποχρεώνουν να έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού !
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Jim64 έγραψε:Καλησπέρα και με ραπίντ καλυμμένος είσαι δεν σε υποχρεώνουν να έχεις πιστοποιητικό εμβολιασμού !
Δηλαδή ούτε σας είπαν ότι πρέπει να κάνετε εμβόλιο στο μέλλον... ;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όχι δεν μας είπαν απολύτως τπτ σχετικά με αυτό
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Το υψος και τα κιλα ποσες φορες σαν τα μέτρησαν Σας μετρησαν και στα αθλήματα και στις υγειονομικές;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Ύψος μια φορά θα σας μετρήσουν την ημέρα τν αθλημάτων ... Κιλά δεν θα σας μετρήσουν καθόλου.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Εγιν φιλε να εισαι καλα
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όσο για τα κιλά, από ότι ξέρω, εάν φαίνεσαι παχυσαρκος ίσως σου τα μετρήσουν. Όχι ότι έχει σημασία, γιατί εάν έχεις πολλά κιλά δεν βγάζεις τα αθλήματα (ιδιαίτερα το 1000αρι και το σκάμα).
Το ύψος το μετράνε πάντα στα αθλήματα.
Το ύψος το μετράνε πάντα στα αθλήματα.
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Με το 1000αρι παιδια τι ισχυει; Ακουσα οτι ατομα που δεν το εβγαλαν με την πρωτη τους εδωσαν 2η ευκαιρια;
ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)
Όσο υπάρχουν ημερομηνίες για αναβολες, θα δίνουν αναβολές απο οτι έχω καταλάβει. Στους καινούργιους επιλαχών τες έχει στις 17/12 μόνο επαναληπτικές Αθλητικες εξετάσεις
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες