ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikosgs »

Ypopsifios2021_OPPI έγραψε:Όλα γίνονται. Από μια υπηρεσία που δεν σε χρειάζονται σε στέλνουν σε μία άλλη χωρίς να σε απολύσουν. Όλοι χαρούμενοι.

Αυτό σου εξηγώ. Η δημοτική αστυνομία δεν είναι υπηρεσία της αστυνομίας. Είναι του δήμου. Αν σε στείλουν εκεί λέγεται μετάταξη. Να σε στείλουν σε άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας γίνεται. Η δημοτική δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία! Το σενάριο αυτό είναι απίθανο.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 02, 2021 8:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

Nikosgs έγραψε:
Ypopsifios2021_OPPI έγραψε:Όλα γίνονται. Από μια υπηρεσία που δεν σε χρειάζονται σε στέλνουν σε μία άλλη χωρίς να σε απολύσουν. Όλοι χαρούμενοι.

Αυτό σου εξηγώ. Η δημοτική αστυνομία δεν είναι υπηρεσία της αστυνομίας. Είναι του δήμου. Αν σε στείλουν εκεί λέγεται μετάταξη. Να σε στείλουν σε άλλες υπηρεσίες της αστυνομίας γίνεται. Η δημοτική δεν έχει καμία σχέση με την αστυνομία! Το σενάριο αυτό είναι απίθανο.

Σωστά το είπες λάθος διατύπωση από εμένα. Μετάταξη μπορεί να γίνει.

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Βμκδ »

Νοημοσύνη έγραψε:
ΕΦ21@officials έγραψε:Σύντομα θα υπάρχουν νέοτερα. Πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου μου είπαν για πκε.

Ωστόσο, εάν γίνουν αρχές Δεκεμβρίου, θα μας πάρουν σχολές από Ιανουαρίο. Δεν γίνεται να μπούμε Χριστούγεννα σχολή.

Αδερφέ καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζεις να μην λες πράγματα πέρσι 11/12 μπήκαν οι αστυφύλακες μαζί με τους επιλαχόντες σφ για εκπαίδευση. Φιλικά στο λεω

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Βμκδ »

Πάλι αρχίσατε τις ***** βλέπω άντε γεια τα λέμε πκε δεν ξανά ασχολουμε μαζί σας δημοτική αστυνομία λένε χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αρεεεεεε γέλιο π έχει να πέσει
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Βμκδ έγραψε:

Αδερφέ καλό θα ήταν αν δεν γνωρίζεις να μην λες πράγματα πέρσι 11/12 μπήκαν οι αστυφύλακες μαζί με τους επιλαχόντες σφ για εκπαίδευση. Φιλικά στο λεω

Εάν γίνουν αρχές Δεκεμβρίου οι Πκε, οι διαδικασίες θα πάρουν 2 βδομάδες μαζί με τις αναβολές. Βάλε και μια βδομάδα για αποτελέσματα και φτάσαμε 20 Δεκεμβρίου. Άλλο 11 και άλλο 20. Δεν θα μπούνε παραμονές Χριστουγέννων.

Πρωσοπικη μου άποψη είναι ότι μέχρι τέλη Νοεμβρίου θα έχουν γίνει τα Πκε. Εάν μπούμε Δεκεμβρη, θα μπούμε 1η εβδομάδα. Για να κάνουμε 3μηνη εκπαίδευση και να είμαστε έτοιμοι μέχρι το Μάρτιο που έχουν πει ότι θα δράσει η ΟΠΠΙ.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος D.Y.K την Τρί Νοέμ 02, 2021 11:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πώς πάτε με καρτέλες; Λίγο χαμό βλέπω στα δημόσια νοσοκομεία...

Συμβουλή, επειδή πάτε με παραπεμπτικό, μην νομίζετε ότι θα σας εξυπηρετήσουν. Τουλάχιστον εμένα ήταν οι γιατροί εκεί και μου έλεγαν ότι μόνο με ραντεβού ενώ τους έλεγα έχω παραπεμπτικό από την αστυνομία. Χαχα τραγελαφικες καταστάσεις.

ANWNYMOS
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ANWNYMOS »

Δεν ξέρω στα νοσοκομεία ποιας πόλης αναφέρεσαι αλλά για Αθήνα άκουσα ότι στο ΝΙΜΤΣ και στο ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ εξυπηρετούν και χωρίς ραντεβού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ANWNYMOS την Τρί Νοέμ 02, 2021 4:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Βμκδ »

Πότε λέτε να περάσουμε πκε ;
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Περιμένουμε ανακοίνωση. Εγώ πιστεύω ότι την άλλη εβδομάδα θα βγει η ανακοίνωση. Στη αστυνομικη διεύθυνση μου είχαν πει εντός Νοεμβρίου.
Vogdanos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Vogdanos »

Καλησπέρα μάγκες εγώ που είμαι στην 241 θέση στην β κατηγορία υπάρχει περίπτωση να μα καλέσουν σαν επιλαχών ;
Άβαταρ μέλους
Bliss
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Bliss »

Μόνο στην περίπτωση που πάρουν τους 600
Vogdanos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Vogdanos »

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μπλιςΓια το αν και ποτέ δεν ξέρουμε έτσι ;

Kostasdim
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 34

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Kostasdim »

Vogdanos έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση μπλιςΓια το αν και ποτέ δεν ξέρουμε έτσι ;

υπομονη φιλε να κανεις και ολα θα γινουν!

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Και τους 600 να πάρουν, θα πρέπει να κοπούν 41 άτομα από την β κατηγορία για να είσαι επιτυχών.

Θα σε καλέσουν αλλά ως επιλαχών.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες