ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ21@officials
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από ΕΦ21@officials »

Σύντομα θα υπάρχουν νέοτερα. Πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου μου είπαν για πκε.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

Δεν νομίζω τόσο αργά Πκε. Λέγανε άμεσα.

Θα δείξει, δεν ξέρω τίποτα αλλά από ότι είχε πει ο Τάκης, μέσα στον Νοέμβριο θα ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Τουλάχιστον ο υφυπουργός είχε πει εντός Οκτώβριου αποτελέσματα και έγινε. Ας δούμε εάν θα γίνουν προσλήψεις εντός Νοεμβρίου. Πιστεύω Δεκεμβρίο σχολή για να είμαστε έτοιμοι μέχρι τον Μάρτιο που έλεγαν ότι θα δράσει η ΟΠΠΙ.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

ΕΦ21@officials έγραψε:Σύντομα θα υπάρχουν νέοτερα. Πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου μου είπαν για πκε.

Ωστόσο, εάν γίνουν αρχές Δεκεμβρίου, θα μας πάρουν σχολές από Ιανουαρίο. Δεν γίνεται να μπούμε Χριστούγεννα σχολή.

Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

ΕΦ21@officials έγραψε:Σύντομα θα υπάρχουν νέοτερα. Πρώτη εβδομάδα Δεκεμβρίου μου είπαν για πκε.

ΕΦ21 Άκουσα ότι αν δεν πετύχει η ΟΠΠΙ έχει πέσει στο τραπέζι και η δημοτική αστυνομία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Ypopsifios2021_OPPI έγραψε:

ΕΦ21 Άκουσα ότι αν δεν πετύχει η ΟΠΠΙ έχει πέσει στο τραπέζι και η δημοτική αστυνομία. Ισχύει κάτι τέτοιο;

Ε έτσι όπως πάμε σίγουρα δεν θα πέτυχει με 400 άτομα και απ' αυτά 150 γυναίκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ καραδοκεί ο σπριτζης τα χώνει και κάνεις δεν απαντα.

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

thomaskdal
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από thomaskdal »

Άσε τον σπιρτζη να λέει. Τους σκέφτεται σαν 4500 ψήφους της νδ.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

thomaskdal έγραψε:Άσε τον σπιρτζη να λέει. Τους σκέφτεται σαν 4500 ψήφους της νδ.
Ο άνθρωπος είναι άκυρος έχουν τόσα χρόνια υπηρεσίας στο πεζοδρόμιο και θα μπουν να κάνουν θεωρία ημαρτον δεν πάει καλα

Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

GPAPI έγραψε:Ε έτσι όπως πάμε σίγουρα δεν θα πέτυχει με 400 άτομα και απ' αυτά 150 γυναίκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ καραδοκεί ο σπριτζης τα χώνει και κάνεις δεν απαντα.

Το πιο πιθανό σενάριο, αφού και οι δημοτική αστυνομία εκπαιδεύεται στην αστυφυλάκων. Αν δεν τους είμαστε χρήσιμοι πολύ πιθανόν να μας στείλουν εκεί. Μπορούν να το κάνουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Νοέμ 01, 2021 11:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

GPAPI έγραψε:Ε έτσι όπως πάμε σίγουρα δεν θα πέτυχει με 400 άτομα και απ' αυτά 150 γυναίκες. Ο ΣΥΡΙΖΑ καραδοκεί ο σπριτζης τα χώνει και κάνεις δεν απαντα.

Το πιο πιθανό σενάριο, αφού και οι δημοτική αστυνομία εκπαιδεύεται στην αστυφυλάκων. Αν δεν τους είμαστε χρήσιμοι πολύ πιθανόν να μας στείλουν εκεί. Μπορούν να το κάνουν.

Εσύ που άκουσες για δημοτική αστυνομία

Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikosgs »

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό! Άλλο είναι η δημοτική αστυνομία και άλλο η αστυνομία. Γιατί για το προ. Πο είναι η προκήρυξη.

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Nikosgs έγραψε:

Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό! Άλλο είναι η δημοτική αστυνομία και άλλο η αστυνομία. Γιατί για το προ. Πο είναι η προκήρυξη.

Όλα γίνονται ο Σαμαράς πήγε αστυνομικούς στις φυλακές και ο Τσίπρας τους πήγε πάλι δημοτική αστυνομία.

Άβαταρ μέλους
Nikosgs
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Nikosgs »

GPAPI έγραψε:
Nikosgs έγραψε:

Όλα γίνονται ο Σαμαράς πήγε αστυνομικούς στις φυλακές και ο Τσίπρας τους πήγε πάλι δημοτική αστυνομία.

Δεν πήγε αστυνομικούς στις φυλακές! Διέλυσαν την δημοτική αστυνομία και κάποιοι πήγαν στην αστυνομία και κάποιοι στις φυλακές! Δεν έχει καμία σχέση το τι συνέβη τότε με τώρα!

GPAPI
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από GPAPI »

Όχι Γιάννη Γιαννάκη. Περιμενε εσύ να είσαι στην οππι και να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να σε αφήσει εκεί. Οσο για αστυνομία δεν νομίζω είδες τι λέει ο σπριτζης
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Nikosgs έγραψε:Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αυτό! Άλλο είναι η δημοτική αστυνομία και άλλο η αστυνομία. Γιατί για το προ. Πο είναι η προκήρυξη.
Όλα γίνονται. Από μια υπηρεσία που δεν σε χρειάζονται σε στέλνουν σε μία άλλη χωρίς να σε απολύσουν. Όλοι χαρούμενοι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Νοέμ 02, 2021 8:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες