ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Ypopsifios2021_OPPI »

ΕΦ21 Εμφανίσου να μας ενημερώσεις. Μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή μας είπαν να έχουμε περάσει από τους Γιατρούς που αναφέρονται στην καρτέλα.
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 93

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Νοημοσύνη »

GPAPI έγραψε:
Νοημοσύνη έγραψε:Το 2019 ποτέ πήρατε καρτέλες και πότε δίνατε ΠΚΕ;
Έχω ακούσει ότι το 2019 έδωσαν από Δευτέρα ως Παρασκευή σε 3 γκρουπ πκε και την άλλη βδομάδα μπήκαν στη σχολή δεν ξέρω αν ισχύει

Αυτό που ήθελα να πω είναι πόσο χρόνο είχαν το 2019 να συμπληρώσουν καρτέλες...

Εμένα στο τοπικό νοσοκομείο μου είπαν άκυρο στις περισσότερες εξετάσεις. Σαν να μου είπαν να το βάλω στον κόλο μου το παραπεμπτικό.

Θα τρέξω σε γειτονικό νομό να κάνω τις περισσότερες εξετάσεις και τις υπόλοιπες σε ιδιώτη. Όσες λιγότερες σε ιδιώτη τόσο το καλύτερο.

Απλά χρειάζομαι έστω 5 μέρες προθεσμία. Είναι άθλιες οι καταστάσεις στα νοσοκομεία. Δεν έγιναν και 8μηνες προσλήψεις και είναι άστα να πάνε.

eleftheria92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από eleftheria92 »

Δηλαδη θες να μου πεις πως θα μας δωσουν περιθωριο μια βδομαδα μονο?
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δεν είναι σίγουρο αλλά δεν είναι και απίθανο. Έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις.
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από karavanaki »

Ρε παιδιά στους γιατρούς γράφει χειρουργικό τ θέλουν από έναν χειρουργό να γράψει 😅😅😅 με τα αθλήματα πς τα πάτε;
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Κάτω από τις ειδικότητες των ιατρών αναγράφει "Βεβαιώνεται το ιδιόχειρο της υπογραφής των γνωματευόντων Ιατρών Η γραμματεια του Νοσοκομείου". Εκεί ποιος υπογράφει; Ας απαντήσει κάποιος που έχει περάσει τη διαδικασία.
karavanaki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από karavanaki »

Θα σου πω εγώ που δουλεύω σε νοσοκομείο η κεντρική γραμματεία τ κάθε νοσοκομείου
Ypopsifios2021_OPPI
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

karavanaki έγραψε:Θα σου πω εγώ που δουλεύω σε νοσοκομείο η κεντρική γραμματεία τ κάθε νοσοκομείου

Άρα αν πάω σε 2 νοσοκομεία για τις εξετάσεις μου θα έχει υπογραφή από 2 νοσοκομεία;

Βμκδ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Βμκδ »

Παιδιά επειδή τα έχω ξανά περάσει να σας πω .Λοιπόν είδε σε 1 είτε σε 2 είτε σε 3 νοσοκομεία δημόσια να πάτε πρέπει να πάρετε υπογραφή από τον προϊστάμενο, εγώ πέρσι πήγα σε 2 διαφορετικά νοσοκομεία γιατί δεν ειχε όλους τους γιατρούς και πήρα υπογράφει και από τα δυο νοσοκομεία. Πολύ ανοργάνωτη η κατάσταση όπως μ είπαν από το Μέγαρο της αστυνομίας ούτε αυτή ξέρουν ποτέ θα γίνουν απλά μ είπαν να βιαστούμε να τελειώνουμε με τους γιατρούς !

eleftheria92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από eleftheria92 »

Ναι να βιαστουμε συμφωνω αλλα πρεπει να ξερουμε και ποτε γιατι εμενα μου κλεισανε ραντεβου μεχρι και την αλλη βδομαδα...
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Ίσως εάν δεν τα καταφέρετε με Όλες τις εξετάσεις, πηγαιντε σε κάνα ιδιώτη. Εμένα και τα 2 νοσοκομεία που κοίταξα δεν είχαν ραντεβού ψυχιάτρου ανοικτό ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2021!

Τις εξετάσεις τις βάζουμε όλες μαζί σε ένα φάκελο πλην την ακτινογραφία; Πώς γίνεται ακριβώς γιατί κάτι τέτοιο λέει η προκήρυξη...

p-george
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από p-george »

nik123 έγραψε:Μάγκες γνωρίζει κανεις έγκυρα χωρίς να βάζει τη δίκη του λογική αλλά με βάση ενημέρωση που έχει από πηγή στο σώμα,Για το που μπορούμε να κάνουμε τις εξετάσεις ;

Δηλαδή μπορείς να πας σε οποιοδήποτε νοσοκομείο δημόσιο ή ιδιωτικό ;

Ή σου λένε σε συγκεκριμένο ;

Διαβασε την προκυρηξη δεν χρειαζεται να ρωτας απλα γιατι εσυ θα παρεις το ρισκο.

Μπορεις ομως και σε δημοσιο και σε ιδιωτικο. Υπαρχουν ομως περιπτωσεις που αν κατι δεν τους αρεσει σε εξεταση του ιδιωτικου σε στελνουν σε δημοσιο.

Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Τα αποτελέσματα από τους γιατρούς, όλα μέσα σε έναν κλειστό φάκελο όπως λέει η προκήρυξη?
Tsoni
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Δημοσίευση από Tsoni »

Και αν ολες οι εξετασεις ειναι απο ιδιωτικους γιατρους, στο τελος που γραφει για την υπογραφη της γραμματειας τι κανουμε το αφηνουμε κενο;
Νοημοσύνη
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

ΠΚΕ για ΟΠΠΙ (2021)

Άμα μάθει κανένας ποτέ θα γίνουν Πκε, ας ρίξει ένα σφύριγμα.

Πιστεύω θα μας έρθουν τελευταία στιγμή έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα.

Υποθέτω μέχρι 20 Νοέμβρη θα έχουν τελειώσει όλα. Και υποθέτω με τις αναβολές μαζί.

Πρέπει μέχρι τέλη του μήνα να έχουμε υπογράψει σύμβαση σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του Τάκη.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: xristoss1996 και 8 επισκέπτες