Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
- alexmpss
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 34
Τι πρέπει να έχω ξέρεις ;
Αφού είναι έξω στην πύλη, πως σε πήρε τηλέφωνο και πως ξέρει ότι παίρνουν τα κινητά; Ήρεμα ρωτάω
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
alexmpss έγραψε:Τι πρέπει να έχω ξέρεις ;
Ταυτότητα μόνο. Δεν θέλει κάτι άλλο και θα στο δώσουν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
Εγώ σας το πα για τα κινητά ! Σιγά μη τα άφηναν έχω περάσει από ποσα στρατόπεδα μόνο στη μόνιμη δύναμη του στρατοπέδου επιτρέπονται εμείς θεωρουμαστε εξωτερικοί ... Δηλαδή θα φύγουμε μέσα σε μια 2μισι βδομάδα
Αυτη θελουν να τους δωσεις κινητο... Εγω αυτο καταλαβα απ'αυτα που μου ειπε. Τον εκαναν λεει ψαχτηρι αλλα της πλακας... Απλα θελουν να τους δωσεις κινητο... Εε αμα τους δωσουμε κανα nokia και κρυψουμε το iphone 15 δεν θα εχουμε θεμα μαλλον... Απλα και εκεινο που θα εχουμε πρεπει να το χρεισημοποιουμε κρυφα... Εεε ρε μπελας... Κοιτα να δεις... Λες και κουβαλαμε χασισια και κοκες... Ημαρτον
-
- Αρχιλοχίας
Όχι κάνεις λάθος δεν κάνουν ψαχτηρι της πλάκας από τη στιγμή που παίρνουν κινητά Θα το βρουν μετά αν δεν το δωσεις γτ βάζουν αριθμούς σε κάθε κινητό που παίρνουν με ονόματα και τα βάζουν όλα σε ένα κουτί μεταλλικό απλά πρέπει να δώσεις κινητό αν έχεις με κάμερα αν δεν έχει στο αφήνουν και σε σημειώνουν ότι έχεις χωρίς στη κατάσταση
-
- Αρχιλοχίας
Αυτό το κάνουν για να τα δίνουν μια φορά τη μέρα θα φωνάζουν αριθμούς και θα έχεις χαρτάκι με τον αριθμό που σ δωσαν για το κινητό δίνεις χαρτάκι παίρνεις κινητό κάθεσε δύο ώρες μετά ξανά φωνάζουν αριθμούς το επιστρέψεις πίσω σου ξανά δίνουν το χαρτάκι. Φίλε ειμουν εξ αναβολής πέρσι έχω μπει 2 φορές στο στρατό ξέρω τι λέω δεν τα βγαλα από το μυαλό μου
Όσον αφορά τα κινητά δεν μου φαίνεται περίεργο αν κάνουν ψαχτηρι της πλάκας. Τα ίδια μου έλεγαν και για Τρίπολη ότι θα έχει μηχανήματα, ότι σε ξεβρακωνουν κλπ και πήγα εκεί, απλά έβγαλα τα ρούχα μου από τον σάκο και τα ξαναέβαλα μέσα... Σας είπα, πάρτε ένα κινητό παλιό χωρίς κάμερα, δώστε αυτό και το άλλο κρύψτε το κάπου αλλού.
Εδώ πέρασε στο κεεδ ένας φίλος μου πριν λίγες βδομάδες που μπήκε κινητό με. Κάμερα, στο κετθ δεν θα μπορούμε; Σιγά τα ωά. Προσοχή θέλει απλά.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 43
Όσο για τα χαρτιά εγώ και ΑΜΚΑ και ΑΦΜ και ΔΟΥ έβγαλα από τον λογιστή μου, όχι για πρώτη φορά, επανεκτύπωση τα έκανε, στη φορολογική επάνω αναγράφεται ο ΔΟΥ, δε χρειάζεται να τρέχετε σε εφορίες και τα σχετικά εάν τα έχετε εκδόσεις ήδη μια φορά, μόλις τα έβγαλα.
Ενημερωτικά απλά μήπως σας διευκολύνει τη ζωή ίσως, αξίζει μια επίσκεψη από τον λογιστή σας, ρωτήστε τον, δέκα λεπτά έξτρα είναι, από το να περιμένεις ώρες έξω από την ουρά της εφορίας αξίζει.
Ενημερωτικά απλά μήπως σας διευκολύνει τη ζωή ίσως, αξίζει μια επίσκεψη από τον λογιστή σας, ρωτήστε τον, δέκα λεπτά έξτρα είναι, από το να περιμένεις ώρες έξω από την ουρά της εφορίας αξίζει.
Μπήκε κάποιος άλλος μέσα να μας πει περαιτέρω πληροφορίες;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Μην ακούω μλκες, εδώ νεοσυλλεκτοι μπήκαμε και είχαμε κινητά μαζί μας.
Ειχε ουρα και με πηρε να με πει δεν είναι δύσκολο να δεις οτι περνουν κινητα και κανουν ψαχτηρι... Επισης μιλησα με τον ιδιο του το αφησανε προς το παρον γιατι ολα τα χαρτια τα εχει στο κινητο και με ειπε οτι τους εδωσαν κανονικα οτι εδειναν και στο κεντρο λουκανικα αρβυλα και τα σχετικα... Ξεχασα να τον ρωτησω αν ξανα περασουμε γιατρους... Αν μαθω θα σας ενημερωσω
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Όσο για ΑΜΚΑ δου και λοιπές μλκες τα έχουμε όλοι σπίτια μας. Μια βεβαίωση ΑΦΜ που αναγράφει το δου πάνω και μια βεβαίωση ΑΜΚΑ σε φωτοτυπία όπως και μια φωτοτυπία από το βιβλιάριο τραπέζης που αναγράφει το iban. Πολύ απλά τα πράγματα!
Και το σημαντικοτερο με ειπε οτι μεχρι 18 θα ειμαστε Αυλώνα αλλα μην ξεχναμε την αδεια αναχωρησης οποτε πιστευω 17 φευγουμε αν οχι 18
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες