Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από GiannisAmp »

Μάγκες σε εμένα δεν έχει έρθει το χαρτί, έχω λάβει κανονικά το εμαιλ, υποθέτω δεν υπάρχει θέμα να το εκτυπώσω; Και αν υπάρχει, επειδή είμαι 800 χιλιόμετρα μακριά από την διεύθυνση που είχα δηλώσει, γίνεται μήπως να πάω σε κάποια στρατολογική υπηρεσία ή στο στρατιωτικό τμήμα και να μου το βγάλουν;
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

GiannisAmp έγραψε:Μάγκες σε εμένα δεν έχει έρθει το χαρτί, έχω λάβει κανονικά το εμαιλ, υποθέτω δεν υπάρχει θέμα να το εκτυπώσω; Και αν υπάρχει, επειδή είμαι 800 χιλιόμετρα μακριά από την διεύθυνση που είχα δηλώσει, γίνεται μήπως να πάω σε κάποια στρατολογική υπηρεσία ή στο στρατιωτικό τμήμα και να μου το βγάλουν;

Για αυτό στο στέλνουν στο εμαιλ. Για να το εκτυπώσεις. Δεν χρειάζεται άλλο χαρτί

ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

GiannisAmp έγραψε:Μάγκες σε εμένα δεν έχει έρθει το χαρτί, έχω λάβει κανονικά το εμαιλ, υποθέτω δεν υπάρχει θέμα να το εκτυπώσω; Και αν υπάρχει, επειδή είμαι 800 χιλιόμετρα μακριά από την διεύθυνση που είχα δηλώσει, γίνεται μήπως να πάω σε κάποια στρατολογική υπηρεσία ή στο στρατιωτικό τμήμα και να μου το βγάλουν;
Δεν έρχεται χαρτί πλέον φιλε σου το στέλνουν σε μαιλ και εσυ το εκτυπώνεις και πας με αυτό

GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Το φαντάστηκα, απλά είδα σποραδικά σχόλια που ανέφεραν σε χαρτί που έλαβαν και υπέθεσα μήπως κάτι δε πήγε καλά με εμένα, ευχαριστώ αγορίνα
Name
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Name »

Μπρο δεν θα φτασεις πολύ αργά; Δεν είναι καλύτερα να μπούμε από της 8 το πρωί; Και εγώ 9ντου μηνός από θεσς είμαι και έλεγα να πάω με νυχτερινό λεωφ Αθήνα και μετά από εκεί τρένο να μπούμε από πρωί πρωί να τελειωνουμε
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

GiannisAmp έγραψε:Το φαντάστηκα, απλά είδα σποραδικά σχόλια που ανέφεραν σε χαρτί που έλαβαν και υπέθεσα μήπως κάτι δε πήγε καλά με εμένα, ευχαριστώ αγορίνα
Να σε καλά εδώ είμαστε να βοηθάμε και να λύνουμε πιθανά προβλήματα που θα μας τύχουν

STR DB
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από STR DB »

Όσοι είμαστε από Θεσσαλονίκη κ παρουσιαζόμαστε 9 του μήνα θέλετε να κανονίσουμε μια συνάντηση για να βγάλουμε μια άκρη πως θα πάμε;
Name
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Name »

Ναι πάμε για κάνα καφέ άμα. Ειναι
George4593
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από George4593 »

Καλημέρα Παιδεία Εγώ παρουσιάζομαι 10 τού μήνα από Αθήνα ξέρει κανείς αν γίνεται να μένουμε μέσα στο στρατόπεδο Μέχρι να βρούμε τα λεφτά για να νοικιάσουμε σπίτι εκεί Στην μονάδα Που θα μας στείλουν Γιατί εγώ δεν έχω τα λεφτά να νοικιάσω σπίτι από την αρχή ευχαριστώ προκαταβολικά
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Καλημερα, να ευχηθω καλη αρχη στα παιδια που μπαινουν σημερα... Καλη βδομαδα να εχουμε μαγκες... Σας ερχομαστε!
GiannisAmp
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μάγκες και κάτι ακόμα, όταν λέει ότι χρειαζόμαστε ΔΟΥ, δε χρειάζεται ολόκληρη φορολογική δήλωση έτσι; Ένα απλό αποδεικτικό το οποίο να αναγράφει πιστεύω είναι εντάξει;

Το οποίο ο καθένας μπορεί να βρει στο mytaxisnet; Ξέχασα τα χαρτιά μου Ξάνθη οπότε δε τα έχω στα χέρια μου και πρέπει να τα εκτυπώσω τώρα γι'αυτό ρωτάω.

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

GiannisAmp έγραψε:Μάγκες και κάτι ακόμα, όταν λέει ότι χρειαζόμαστε ΔΟΥ, δε χρειάζεται ολόκληρη φορολογική δήλωση έτσι; Ένα απλό αποδεικτικό το οποίο να αναγράφει πιστεύω είναι εντάξει;

Το οποίο ο καθένας μπορεί να βρει στο mytaxisnet; Ξέχασα τα χαρτιά μου Ξάνθη οπότε δε τα έχω στα χέρια μου και πρέπει να τα εκτυπώσω τώρα γι'αυτό ρωτάω.

Θέλει τη βεβαίωση αφμ αυτό που σ είχαν δώσει από την εφορία που λέει πάνω το αφμ. Όχι φορολογική δήλωση μην αγχώνεσαι

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Μαγκες μπηκε ενας φιλος μου μολις και με πηρε τηλ ειναι εξω στην πυλη και περνουν τα κινητα με ειπε... Να ξερετε
Άβαταρ μέλους
alexmpss
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από alexmpss »

Άμα δεν το έχουμε μας το δίνει η εφορία ;
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

alexmpss έγραψε:Άμα δεν το έχουμε μας το δίνει η εφορία ;

Ναι επανεκδίδεται από την εφορία σου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 06, 2021 12:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες