Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

alexmpss έγραψε:Τι να πάρουμε ;

Κάλτσες 3-4 ζευγάρια

Εσώρουχα

Χειμωνιάτικες στρατιωτικές αν υπάρχουν

Σεντόνι

Υπνοσακο

Πετσέτες 2

Τα υπόλοιπα θα μας τα δώσουν στο κέντρο

Και επιπλέον

Ξυριστικα

Μωρομαντηλα

Οδοντόβουρτσα

Οδοντόκρεμα

Αφρολουτρο

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι αλλο

Methandienone384
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Methandienone384 »

Ε ναι ακου λιγο player αλάνι σταματα να τρομάζεις τον κοσμο παντου δυσκολα ειναι αμα δεν μας αρέσει και δεν αντέχουμε λιγο σκατο απλα φευγουμε, και απο τη στιγμη που δεν θελεις να μπεις γιατι μπαινεις στον κόπο να γράψεις ολη αρνητική σου ενεργεια στο φόρουμ.
Semitzis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Semitzis »

Παιδιά βλέπω ότι υπάρχουν συνέχεια καβγάδες, εγω αυτο που ηθελα να πω ειναι πως προσωπικά εχω αγχωθεί, οχι μονο γιατί τρέχουν τα έξοδα και θέλω να μπω σε μια σειρά (λογού και οτι εμαθα πως θα γίνω μπαμπάς αλλά τεσπα) επίσης καταλαβαίνω οτι υπαρχει φοβος, αλλα γιατι κολλατε; Εγω πιστευω πως μια χαρα θα πανε ολα, θελει αισιοδοξία και να πιστεύεις στον εαυτο σου, μλκιες θα ακουσουμε πολλες αλλα στο χερι μας ειναι να τις φιλτραρουμε και τρεξιμο θα φαμε αλλα στο κατω κατω 3-3:30 θα ειμαστε σπιτια μας και θα εχει τελειώσει άλλη μια μερα, συν οτι θα κανουμε και φιλιες οποτε πιστεύω θα βοηθαμε ο ενας τον αλλο σε περίπτωση αναγκης, δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα... Υπομονη, καλη σταδιοδρομία και καλές γιορτές σε ολους με υγεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Semitzis την Κυρ Δεκ 05, 2021 2:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

geopap97 έγραψε:
alexmpss έγραψε:Τι να πάρουμε ;

Κάλτσες 3-4 ζευγάρια

Εσώρουχα

Χειμωνιάτικες στρατιωτικές αν υπάρχουν

Σεντόνι

Υπνοσακο

Πετσέτες 2

Τα υπόλοιπα θα μας τα δώσουν στο κέντρο

Και επιπλέον

Ξυριστικα

Μωρομαντηλα

Οδοντόβουρτσα

Οδοντόκρεμα

Αφρολουτρο

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάτι αλλο

Πάρτε και μπλούζες μακριές και κοντές γιατί εκεί κανα δυο μακριές και δυο κοντές θα μας δώσουν δέκα μέρες αν κάτσουμε δεν φτάνουν

fotistzouv
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από fotistzouv »

Ερωτηση να φανταστω δεν θα μας υποχρεωσουν να κοιμηθουμε στα κρεβατια αφηνοντας μας να βαλουμε τα sleeping bags διοτι βαριεμαι να στρωνω εγω μπαινω 7 στο κεεδ ειναι κανεις απο πατρα ετσι απο περιεργια;

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

Αν κοιμηθείτε χωρίς σλεεπινγκ μπαγκ εκεί μέσα στις κουβέρτες να ξέρετε θα βγάλετε σπυράκια και θα σας περπατάνε κοριοί είναι παν παλαιά όλα εκεί ούτε τα πλένουν για αυτό πάρτε ένα σεντόνι να στρώσετε από πάνω και ένα σλεεπινγκ και μπείτε μέσα να σωθείτε αν δεν μας επιτρέψουν να κοιμηθούμε με σλεεπινγκ μπαγκ σόρρυ που το λέω εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου και αν μου πουν κάτι θα βγω διαμαρτυρόμενος στην αναφορά δεν τους χαρίζω εγώ τους ξέρω από πρώτο χέρι
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

El AR έγραψε:Αν κοιμηθείτε χωρίς σλεεπινγκ μπαγκ εκεί μέσα στις κουβέρτες να ξέρετε θα βγάλετε σπυράκια και θα σας περπατάνε κοριοί είναι παν παλαιά όλα εκεί ούτε τα πλένουν για αυτό πάρτε ένα σεντόνι να στρώσετε από πάνω και ένα σλεεπινγκ και μπείτε μέσα να σωθείτε αν δεν μας επιτρέψουν να κοιμηθούμε με σλεεπινγκ μπαγκ σόρρυ που το λέω εγώ θα κάνω του κεφαλιού μου και αν μου πουν κάτι θα βγω διαμαρτυρόμενος στην αναφορά δεν τους χαρίζω εγώ τους ξέρω από πρώτο χέρι

Δεν έχω ακούσει πλέον από κάποιον να μην τους αφήνουν να πάρουν υπνοσακο. Ίσως μόνο στις ειδικές δυνάμεις. Αλλά και με γνωστό μου που μπήκε τώρα ΕΠΟΠ είπε ότι κανονικά τους το επέτρεπαν

fotistzouv
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από fotistzouv »

Για το σεντόνι καλά έκανες και το ανέφερες δεν το είχα υπολογίσει και ελπίζω να μας αφήσουν τι να πω
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Για τους κοριούς μάγκες, εγώ είχα πάρει λεβάντα από φαρμακείο 15 ευρώ έχει το μπουκαλάκι. Σε ένα βαποριζατερ με νερό εσταζα 5-6 σταγόνες και ψεκαζα τα πάντα. Από πάτωμα κάτω από το κρεβάτι μέχρι σίδερα, στρώματα, τσάντες. Ποτέ δεν με τσίμπησε ούτε κοριός αλλά ούτε κουνούπι. Βέβαια κάθε Σάββατο τα καιγαμε τα κρεβάτια, αλλά όπου και να ήμουν δεν είχα κανένα πρόβλημα με αυτό. Όσο για το αν δεν μας επιτρέψουν να κοιμόμαστε σε sleeping bag, δεν νομίζω να το κάνουν. Δεν έχει νόημα πρώτον και δεύτερον εκεί που υπηρέτησα, που ήταν από τις πιο ακραίες καταστάσεις στελεχών προς στρατιώτες λόγω της φύσης της υπηρεσίας, πότε μα ποτέ δεν μας ανάγκασαν να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αν το κάνουν είναι μετρημένες οι ώρες τους...
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην μας αφησουν sleeping bag διοτι για τους ιδιους λογους που ξυριζομαστε και κουρευομαστε θα μας αφησουν να κοιμομαστε οσο πιο "καθαρα" γινεται... Παιδια... Στρατος ειναι... Οχι φυλακες... Πιθαρχεια θελουν και μπεσα... Αν τα εχεις αυτα τα δυο θα την βγαλεις λαδι... Κανενας δεν εχει το δικαιωμα να σου πει τι θα κανεις στον ελευθερο σου χρονο και ειδικα στον υπνο... Και οι Ειδικες Δυναμεις ναι... Ειναι η εξερεση.
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Επισης κατι για να ξεφευγουμε λιγο απο την μιζερια... Τι θα γινει μαγκες; Καφε θα πιουμε στο ΚΨΜ; Θα ανταλλαξουμε ονομα να ξερουμε ποιοι ειμαστε; Και κατι τελευταιο... Τι σκατα γινεται με το κινητο; Με εχει φαει το αγχος (εννοω αφηνουν δεν αφηνουν... Ψαχνουμε με scanner τι γινεται μπας και ξερει κανενας; Εγω Καλαματα ειχα παρουσιαστει για κεντρο... Απο αυλωνα δεν ξερω.)
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός

G_Mosh έγραψε:Επισης κατι για να ξεφευγουμε λιγο απο την μιζερια... Τι θα γινει μαγκες; Καφε θα πιουμε στο ΚΨΜ; Θα ανταλλαξουμε ονομα να ξερουμε ποιοι ειμαστε; Και κατι τελευταιο... Τι σκατα γινεται με το κινητο; Με εχει φαει το αγχος (εννοω αφηνουν δεν αφηνουν... Ψαχνουμε με scanner τι γινεται μπας και ξερει κανενας; Εγω Καλαματα ειχα παρουσιαστει για κεντρο... Απο αυλωνα δεν ξερω.)

Όσον αφορά στο κινητό, αφήνουν αλλά διακριτικά χωρίς φωτογραφίες κτλ.

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

G_Mosh έγραψε:Επισης κατι για να ξεφευγουμε λιγο απο την μιζερια... Τι θα γινει μαγκες; Καφε θα πιουμε στο ΚΨΜ; Θα ανταλλαξουμε ονομα να ξερουμε ποιοι ειμαστε; Και κατι τελευταιο... Τι σκατα γινεται με το κινητο; Με εχει φαει το αγχος (εννοω αφηνουν δεν αφηνουν... Ψαχνουμε με scanner τι γινεται μπας και ξερει κανενας; Εγω Καλαματα ειχα παρουσιαστει για κεντρο... Απο αυλωνα δεν ξερω.)

Όταν μας κάνουν έλεγχο την τσάντα μετά ακριβώς από την πύλη στη σκηνή που θα έχουν θα ζητήσουν και τα κινητά αν είναι με κάμερα που όλοι έχουμε θα μας τα πάρουν και θα τα δίνουν μια φορά τη μέρα το απόγευμα προς βράδυ πριν την κατάκλιση αυτό έκαναν στους ΕΠΟΠ που ήταν εκεί και μάλλον αυτό θα κάνουν και σε εμάς ...

Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Epson89 »

Αδερφέ, πάρε ένα απλό μαζί σου χωρίς κάμερα αν έχεις και πες αυτό είναι το κινητό μου και το άλλο κρύψε το αλλού. Αλλά δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα, όλοι πλέον τέτοια κινητά έχουν απλά θα μας πουν μην τραβάτε φώτο βίντεο κλπ, τα κλασικά.
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από G_Mosh »

Ρε ουτε φωτογραφιες ουτε τιποτα... Το μονο που θελω ειναι να περνω τηλ και να μιλαω με μηνυματα (messenger) τι να πω μακαρι να μην τα παρουν...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες