Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nikos521 »

ΑΚ-11 έγραψε:Ναι τον βαθμό εμείς τον αγοράζουμε δεν τα δίνουν αυτοί τουλάχιστον έτσι ξέρω που μου έχει πει περσινός ΟΒΑ

Ετσι ακριβως ! Μπορειτε να τα αγορασετε απο μαγαζι με στρατιωτικα η αν η μοναδα που θα τοποθετηθειτε εχει στρατιωτικο πρατηριο μπορειτε να τα παρετε και απο εκει Εικόνα

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

Εγώ τα έχω πάρει ήδη και τα χω ράψει ήδη στο πέτο με σκρατς 2 ευρώ κάνουν οπλοσημο και οβοσημο
Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

Epson89 έγραψε:Μερικοί σχολιάζεται εδώ μέσα σαν να πρόκειται να μπούμε και να είμαστε φαντάροι. Παιδιά δεν θα είμαστε φαντάροι. Δεν θα κάνουμε λατζα κλπ, ηρεμήστε. Εφόσον μπαίνουμε για εκπαίδευση δεν θα ανήκουμε στο κετθ. Προσωπικά βλέπω να βαριόμαστε τη ζωή μας μέσα εκεί μέχρι να φύγουμε. Αν αφήνουν χαρτιά κλπ, πάρτε μάγκες να περνάει η ώρα. 😂 Αντε τα λέμε στις 10
Ποτέ μην λες ποτέ, ποιος δηλαδή ποιος θα κάνει την λάντζα; τουαλέτες, εστιατόρια, θαλαμοφύλακας, καθαριότητες κ. Τ. Λ μήπως πιστεύεις πως θα σου παρέχουν και υπηρεσία δωματίου, όσο Για τις μονάδες με το καλό όπου Η αγγαρεία και ο ΟΒΑ

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Παιδιά τι βλακείες λέτε το στρατόπεδο έχει μόνιμη δύναμη στρατιωτών για αυτές τις δουλειές και τις αγγαρείες μην λέτε ανοησίες τίποτα τέτοιο δεν θα κάνουμε το πολύ καθαριότητες να κάνουμε στο κτίριο που θα είμαστε μόνο εμείς ...
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Και αγγαρειες θα κανετε και τα παντα ολα, μην περιμενετε να σας αντιμετωπιζουν ολοι σαν στελεχη. Δειξτε υπευθυνοτητα και μια χαρα θα ειστε.

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Θα το δούμε αυτό αν και δεν νομίζω να κάνουμε τραγικά πράγματα οι καθαριότητες είναι γελοίες
Άβαταρ μέλους
nikos521
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Μην σας αγχωνει αυτο, γενικοτερα δειξτε οτι ειστε υπευθυνοι και θα ειστε μια χαρα. Θα με θυμηθειτε!
Γερόλυκος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

nikos521 έγραψε:Και αγγαρειες θα κανετε και τα παντα ολα, μην περιμενετε να σας αντιμετωπιζουν ολοι σαν στελεχη. Δειξτε υπευθυνοτητα και μια χαρα θα ειστε.
Σύμφωνο στο απόλυτο και επίσης όσο μεγαλώνει ο αριθμός των ΟΒΑ στις μονάδες τόσο θα αλλάζει και η αντιμετώπιση Αυτών, πάντα οι κατώτεροι τραβούν το άρμα, όσο για τους έφεδρους θα τους βλέπεται με το κιάλι.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Παρ Δεκ 03, 2021 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Εντάξει ας μην τα κάνουμε τόσο τραγικά λες και θα γίνει κάτι λογικό είναι ότι στους θαλάμους και στο κτήριο που θα είμαστε θα κάνουμε αυτά που κάναμε στην θητεία μας μπορεί και υπηρεσία θαλαμοφύλακας δεν νομίζω να βάλουν τους δικούς τους για εμάς
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

El AR έγραψε:Εγώ τα έχω πάρει ήδη και τα χω ράψει ήδη στο πέτο με σκρατς 2 ευρώ κάνουν οπλοσημο και οβοσημο
Μπρο βιαστικές μπορεί να μην δικαιούμαστε οπλοσημο πετου

Nospa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Nospa »

Ρε παιδιά εμενα μ τα κράτησαν ΟΛΑ εκει που ήμουν
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

nikos521 έγραψε:Και αγγαρειες θα κανετε και τα παντα ολα, μην περιμενετε να σας αντιμετωπιζουν ολοι σαν στελεχη. Δειξτε υπευθυνοτητα και μια χαρα θα ειστε.

Αυτό ακριβώς όσο και να με κράζετε κάποιοι θα έρθει η ώρα που θα με θυμηθείτε αγκαριες ποιος νομίζετε ότι θα κάνει ο φαντάρος που περιμένει να απολυθεί σε 3.5 2 μήνες η οι ΕΠΟΠ; Οβα είσαι φαντάρος απλά σκοπετα και αγκαριες θα κάνετε γιατί πληρώνεσαι για αυτά... Ανακατατάξεις οπλιτών γίνεται απλά όπως λέει η προκήρυξη αρχαιότεροι από τους φαντάρους

Ετοιμαστείτε για το χειρότερο για όταν σας έρθει να είστε κομπλέ

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Κανενας δεν σε κραζει αντιθετος απο τοτε που δεν εισαι στους ΟΒΑ αλλαξες 180 μοιρες και απο κλαιν μαιν εγινες και το ενα και το αλλο... Κατανταει η ολη συμπεριφορα σου πολυ κουραστικη
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Ηθελα να'ξερα και για ΕΠΟΠ ετσι εκανες... Τι να πω. Αυτο δεν ειναι αληθεια... Δεν εχεις καμια εμπειρια και δεν ξερεις τιποτα οποτε δεν μπορεις να κρινεις ουτε εσυ ουτε κανενας αλλος εδω μεσα ολοι ειμαστε απειροι και ο καθενας τα βλεπει ολα διαφορετικα απο την δικη του οπτικη γωνια οποτε απ'το να καθεσαι και να ανχωνεις κοσμο ετσι ωστε να του "κλεψεις" την θεση... Και καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω με αυτο που λεω. Κατσε και περιμενε μπας και γιατι δεν βλεπω να σε περνουν Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Πραγματικά ρε φίλε σ μιλάω ειλικρινά δεν έχω τέτοιο σκοπό μερικά πράγματα αυτονόητα που υπάρχουν οφείλεται να τα ξέρετε καί όχι νά τα μαθαίνετε από τν καθένα... Το ότι σας λέει κάποιος καί Δέν σας άρεσει δεν πάει να πει ότι είναι καί λάθος... Θα σ πω ιστορίες που είχαμε καί εμείς οβά καί μας τα έλεγαν το αν είναι αλήθεια είναι άλλο θέμα... Στην κρίση τού καθένα είναι αν ακούσει καί ξα έχει μια άποψη πάνω στο θέμα... Μήν το βλέπεις κακόβουλα μπορεί αυτά που σ λέω νά βγούν αλήθεια μπορεί και ψέματα εσύ θα κρίνεις από την εμπειρία σ...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 4 επισκέπτες