Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)
Πάνω κάτω 1500 είναι τα πρώτα αν υπολογίσεις ότι το πρώτο ενοίκιο το δίνεις χ2 η χ3 ανάλογα των ενοικιαστή. Συνήθως αυτοί εκεί κοιτάνε από στρατιωτικούς οι φοιτητές να αρπάζουν καλά γιατί σ λέει δεν έχουν άλλη εναλλακτική... Χώρια που το ρεύμα η το φυσικό αέριο θα το χρειαστείτε με 1.5 μέτρο χιόνι Δεκεμβρίο Μάρτιο μέχρι αρχές μαϊου η καί την υγρασία στα νησιά... Τώρα για τα ενοίκια κάποιος είχε αναφερθεί Πίο παλιά ότι ξεκινούν από 250 με 300 στάνταρ στα νησιά το φθηνότερο και λίγο παραπάνω στν Έβρο
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 98
KarrasGR99 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση σχετικά για το PCR το οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κανονικά και στο 401 για όσους μένουμε Αθήνα.. Εφόσον παρουσιαζόμαστε την Τρίτη οι περισσότεροι μπορούμε να κάνουμε το τεστ και την Κυριακή κατά τις πρωινές ώρες η όχι μόνο Σάββατο για να είμαστε και μέσα εντός 72 ωρών δλδ και όχι οριακά σχετικά; Θα το εκτιμούσα πολύ οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει πάνω σε αυτό γτ στο Google στην αναζητη γράφει πως είναι ανοιχτό το 401 όλο το 24ωρο κάθε μέρα ακόμα και την Κυριακή. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Αδερφέ κάντο το πρωί της Κυριακής γτ κρατάει 72 ώρες η τη Δευτέρα αλλά αν το κάνεις Δευτέρα φοβάμαι πως θα αργήσει να βγει το αποτέλεσμα νωρίς οπότε κλείσε ραντεβού στο 401 κ πάρε τηλέφωνο εκεί να τους ρωτήσεις εγώ νομίζω ότι ανοιχτό και Κυριακή όλο το 24ωρο
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Έγινε ωραία λοιπόν αυτό θα κάνω θα τους πάρω αύριο τηλ για να τους ενημερώσω για Κυριακή μπορεί και να μη ζητάνε ραντεβού άλλα θα το ρωτήσω εννοείτε καλού κακού. Νομίζω πως Κυριακή το πρωί είναι κατάλληλο για όλους να κάνουν το PCR για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου μην είσαι οριακά αν κάποιος επιλέξει Σάββατο. Επίσης ναι συμφωνώ πως και τη Δευτέρα να το κανείς πάλι ρίσκο είναι γτ αργούν τα αποτελέσματα PCR κάνουν 24 ώρες απ'οτι θυμάμαι. αν κάνω λάθος να με διορθώσετε εννοείτε. αυτά που λετε και πάλι τα καλύτερα εύχομαι για όλο το κόσμο καλή αρχή σε όσους περάσαμε και όλα να μπουν σε μια σειρά με το καλό πρώτα ο θεός. σε ευχαριστώ και πάλι πολύ για το χρόνο σου που μ απάντησες φίλος το εκτιμώ πολύ!
Μάγκες μου ξέρει κανείς αν θα κάνουμε υπηρεσίες και θα μας χρεώσουν όπλα από την αρχή για όσο κάτσουμε εκεί ;
-
- Αρχιλοχίας
ΑΚ-11 έγραψε:Μάγκες μου ξέρει κανείς αν θα κάνουμε υπηρεσίες και θα μας χρεώσουν όπλα από την αρχή για όσο κάτσουμε εκεί ;
Δεν θα γίνει κάτι τέτοιο σε καμία περίπτωση δεν ανήκουμε στη δύναμη στρατοπέδου εμείς εκεί περαστικοί είμαστε απλά θα πάμε υποχρεωτικά για να μας φτιάξουν τα χαρτιά και για την ταυτότητα το πολύ να μας κάνουν καμία εκπαίδευση της πλάκας δύο τρεις μέρες μέχρι να βγει το χαρτί για το που θα πάμε και φεύγουμε αυτό όλο
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 101
Λετε να μας κρατησουν μεχρι 17 δεκεμβριου και μετα καπακι 18 αδεια?
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 133
anonymous19970 έγραψε:Λετε να μας κρατησουν μεχρι 17 δεκεμβριου και μετα καπακι 18 αδεια;
Βέβαια κανονικά η άδεια πρέπει να δοθεί από τον δκτη της μονάδας που θα είμαστε οργανική δύναμη. Αλλά θα δείξει. Είναι πιθανό και αυτό
-
- Αρχιλοχίας
anonymous19970 έγραψε:Λετε να μας κρατησουν μεχρι 17 δεκεμβριου και μετα καπακι 18 αδεια;
Το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτό το άλλο θα τανε να φύγουμε 17 και να πάμε μονάδες κ ν πάρουμε το δεύτερο γκρουπ που είναι αργότερα γτ με το πού πάμε να μας δώσουν άδεια λόγο Χριστουγέννων πολύ χλωμό το βλέπω πρέπει να μπούμε στο κλίμα πρώτα του στρατού πιστεύω για να πάρουμε την άδεια στο δεύτερο γκρουπ θα είμαστε μάλλον
Καλησπέρα κύριοι. Θεωρείτε πως πρέπει να πάρουμε κάτι έξτρα μαζί μας εκτός από αυτά που είχαμε πάρει και για την απλή θητεία;
Δεν λέω για τα αυτονόητα Για κάτι εξεζητημένο η λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Επίσης γνωρίζει κάποιος εάν θα έχουμε εξόδους κλπ;
Δεν λέω για τα αυτονόητα Για κάτι εξεζητημένο η λεπτομέρεια.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Επίσης γνωρίζει κάποιος εάν θα έχουμε εξόδους κλπ;
.
Επίδομα ενοικίου δικαιούμαστε ρε παίδες ξέρει κανένας είναι ένα παραθυράκι αυτό για μερικούς από εμάς που δεν μας τρέχουν λεφτά από της τσέπες
Επιδομα ενοικιου με 837 μισθο δεν νομιζω να δικαιουμαστε ειναι πολλα τα λεφτα και τα ενσημα επισης...
Ναι αλλά αυτοί δεν κοιτάνε ποσά περνεις νομίζω αλλά να μην ξεπερνάς πχ 7.000 εισόδημα κάτι τέτοια κριτήρια νομίζω έχει
-
- Αρχιλοχίας
ΑΚ-11 έγραψε:Επίδομα ενοικίου δικαιούμαστε ρε παίδες ξέρει κανένας είναι ένα παραθυράκι αυτό για μερικούς από εμάς που δεν μας τρέχουν λεφτά από της τσέπες
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιούμαστε και δεν ξέρω καν αν υπάρχει αυτό ακόμα που λες... Τα λεφτά είναι ικανοποιητικά για να ενοικιάσεις ένα να μένεις με 300 ευρώ το πρόβλημα είναι οι αρχικοι μήνες οι δύο που θα είμαστε απλήρωτοι να σκεφτείτε τι θα κάνετε μέχρι να μπούμε στο Ρυθμό ...
-
- Αρχιλοχίας
Επίσης εξόδους δεν θα έχουμε για πιο πάνω που αναφέρθηκε 2 βδομάδες μετά όταν πας μονάδα θα πηγαίνεις κανονικά πρωί θα φεύγεις κανονικά μεσημέρι την ίδια ώρα που φεύγουν τα στελέχη εκτός αν έχεις υπηρεσία που θα παραμένεις 24 ώρες μέσα κ τν αμέσως επόμενη μέρα παίρνεις απαλλαγή μόλις τελειώνει η υπηρεσία σου έχεις όλη τη μέρα σου ελεύθερη σαν ρεπό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες