Αποτελέσματα ΟΒΑ Στρατού Ξηράς (2021Β)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

G_Mosh έγραψε:Γεια σας και παλι παιδια, εχω ενα προβλημα και θα ηθελα πολυ να συζητηθει γιατι πιστευω οτι αυτα που θα πω αφορουν και αλλα ατομα, λοιπον. Ειμαι προστατης της οικογενειας μου και ζω με την μητερα μου η οποια εχει κανει εγχειρηση ανοιχτης καρδιας και εχει ποσοστο αναπηριας καπου στο 68%, σαν στρατιωτης υπηρετησα στον τοπο μου λογο το οτι ημουν προστατης και στα μεσα της θητειας μου συνεβει το εμφραγμα της μητερας μου. Τωρα που θα μπω ΟΒΑ και με αυτην την οικογενειακη κατασταση υπαρχει περιπτωση να υπηρετησω στον τοπο μου;

Τωρα θα μου πει καποιος ολοι πανε παραμεθοριο και νησια ναι οκ δεκτω αυτο (ας μην αναφερω το ποσο ανουσιο ειναι το γεγονος να παμε ολοι παραμεθοριο ενω υπαρχει τοση μεγαλη δυναμη με μολις 7 στρατοπεδα στον εβρο και αλλα 23 στο αιγαιο (ΠΖ) ) αλλα υπαρχουν και οικογενειες οι οποιες αντιμετοπιζουν προβληματα ανεργιας αλλα και προβληματα σαν τα δικα μου για τετοια νοικοκυρια δεν υπαρχει καποια ξεχωριστει "κατηγορια"; Δεν ειμαστε μονιμη για να μην ησχυει κατι τετοιο... Υποτιθεται οτι ολο αυτο γινεται (οι ΟΒΑ) λογο της ανεργιας που επικρατει. Αρα θα επρεπε να ισχυει για τους ΟΒΑ οτι ισχυει και για εναν Στρατιωτη σωστα;

* θα παρακαλουσα πολυ το ολο θεμα να συζητηθει χωρις εντασεις *

Φιλε το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ και ρώτησα ένα μόνιμο που έχω μέσα και μου λέει στο κέντρο θα περάσουμε συνέντευξη και να τα αναφέρω εκεί μαζί με τα χαρτιά που αποδεικνύει αυτά που λέω αλλά μου είπε και ολας να βάλω βύσμα για να γίνει πιο εύκολα

Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Σας ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και για τα λεγομενα σας. Σας ευχομαι ολους καλη σταδιοδρομια και κουραγιο. Θα σας ακουσω και θα παρω πιστοποιητικο θανατου και θα τα αναφερω ολα ενα προς ενα και παλι σας ευχαριστω
ΑΚ-11
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 204

Δημοσίευση από ΑΚ-11 »

Μάγκες οι πληρωμές λέτε να πάρουν πάνω από δυο μήνες ;
Nikolas1995
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από Nikolas1995 »

Μάγκες καλημέρα, οι διαβιβαστες γνωρίζετε που κάνουν εκπαίδευση; Αυλώνα ή Χαϊδάρι;
upodekaneas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από upodekaneas »

Καλησπερα.. εμενα μου ειπαν απο τη στρατολογια οταν με πηραν να με ενημερωσουν οτι θα μου στειλουν το χαρτι καταταξης οτι μπορω να παω στο φρουραρχειο εδω στη λαρισα που μενω να μου δωσουν χαρτι εκπτωσης ή κατι τετοιο.. θα παω αυριο το πρωι και θα σου πω αν ισχυει..
Leop
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 139

Δημοσίευση από Leop »

Δεν ξέρω φίλε πάντως η αλλαγή που έγινε σε σχέση με τις προηγούμενες σειρές όβα είναι ότι μας ζητάνε από το κέντρο το αιμπαν ενώ οι προηγούμενες σειρές τους τα ζητούσαν απτή μονάδα. Ίσως γίνει λίγο πιο γρήγορα η πληρωμή
Άβαταρ μέλους
G_Mosh
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από G_Mosh »

Εγω πιστευω οτι θα παρουμε ενα ποσοστο μετα την εκπαιδευση και το υπολοιπο στην μοναδα μας... Υποψην παιδια... Αν δεν κανω λαθος περνουμε και δωρο χριστουγεννων μην το ξεχναμε και αυτο... ΔΥ ειμαστε πλακα πλακα...
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

G_Mosh έγραψε:Εγω πιστευω οτι θα παρουμε ενα ποσοστο μετα την εκπαιδευση και το υπολοιπο στην μοναδα μας... Υποψην παιδια... Αν δεν κανω λαθος περνουμε και δωρο χριστουγεννων μην το ξεχναμε και αυτο... ΔΥ ειμαστε πλακα πλακα...

Δυστυχώς πλέον ως δημόσιοι υπάλληλοι δεν παίρνουμε δώρο

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από El AR »

ΑΚ-11 έγραψε:Μάγκες οι πληρωμές λέτε να πάρουν πάνω από δυο μήνες ;

Μακάρι φίλε γιατί αν το καθυστερήσουν τόσο που σε όλες τις υπόλοιπες σειρές το καθυστέρησαν 2 μήνες στην αρχή την κάτσαμε τέλη Φεβρουαρίου θα πληρωθούμε, αν πληρώσουν έγκαιρα όμως θα μαστε πολύ καλά αλλά δεν νομίζω μάλλον 2 μήνες θα πάρει σίγουρα μέχρι Ιανουαρίο θα μαστε απλήρωτοι

geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 133

Δημοσίευση από geopap97 »

El AR έγραψε:
ΑΚ-11 έγραψε:Μάγκες οι πληρωμές λέτε να πάρουν πάνω από δυο μήνες ;

Μακάρι φίλε γιατί αν το καθυστερήσουν τόσο που σε όλες τις υπόλοιπες σειρές το καθυστέρησαν 2 μήνες στην αρχή την κάτσαμε τέλη Φεβρουαρίου θα πληρωθούμε, αν πληρώσουν έγ miκαιρα όμως θα μαστε πολύ καλά αλλά δεν νομίζω μάλλον 2 μήνες θα πάρει σίγουρα μέχρι Ιανουαρίο θα μαστε απλήρωτοι

Oι πρώτοι δύο μήνες δυστυχώς θα είναι απλήρωτοι. Τον τρίτο μήνα, δηλαδή τον Φεβρουάριο, θα πάρουμε αναδρομικά δύο μισθούς

El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Θα το ρωτήσω αυτό πάντως και σε στελέχη και γενικά αυτό με τις πληρωμές είναι θέμα μεγάλο για κάποιους που δεν θα μένουν κοντά στο τόπο τους αυτό θα είναι τραγικό γτ θα πρέπει να βάλουν από τη τσέπη τους για ενοίκιο κτλπ ... Μεγάλη κοροϊδία μέχρι να πληρωθούν
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Κάθησαν να σκεφτούν καθόλου αυτούς που θα πληρώνουν ενοίκιο ΔΕΗ νερό κοινόχρηστα και να τρώνε τι θα τρώνε μέχρι να πληρωθούν τα τέτοια τους ; Για κάποιους που ξεκινούν από το 0 σε άλλο τόπο είναι βάρβαρο αυτό
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 276

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Δώρο Χριστουγέννων και Πάσχα δεν δικαιούται ο δημόσιος τομέας έχει κοπεί από το 2011 με την κρίση... Ούτε επίδομα παράμεθοριου στους οβά... Αντιθέτως οι ΕΠΟΠ εμθ κτλ το παίρνουν κανονικά... Μετά τους πρώτους 2 μήνες θα υπάρξει η πληρωμή αναδρομικών όπως είχε γίνει και σε όλες τς παλαιότερες σειρές οβά... Οπότε καλό είναι να έχετε κανένα φράγκο στην άκρη για ενοίκια και πρώτα έξοδα των 2 μηνων
El AR
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από El AR »

Αχχαχχααχαχαχ τουλάχιστον 1 χιλιάρικο θέλει για δύο μήνες για όσους δεν είναι από παραμεθόριο μεγάλοι μαλακές ειναι εγώ όταν σας λέω αν δεν είστε από δω θα φάτε μεγάλη παπάρα μέχρι να μπείτε σε ρυθμο δεν με ακούγατε πολύ κοροϊδία αλλά ευτυχώς εγώ είμαι από παραμεθόριο λογικά θα με στείλουν εδώ και δεν θα χω πρόβλημα
KarrasGR99
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από KarrasGR99 »

Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση σχετικά για το PCR το οποίο μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κανονικά και στο 401 για όσους μένουμε Αθήνα.. Εφόσον παρουσιαζόμαστε την Τρίτη οι περισσότεροι μπορούμε να κάνουμε το τεστ και την Κυριακή κατά τις πρωινές ώρες η όχι μόνο Σάββατο για να είμαστε και μέσα εντός 72 ωρών δλδ και όχι οριακά σχετικά; Θα το εκτιμούσα πολύ οποίος γνωρίζει να μου απαντήσει πάνω σε αυτό γτ στο Google στην αναζητη γράφει πως είναι ανοιχτό το 401 όλο το 24ωρο κάθε μέρα ακόμα και την Κυριακή. Αυτά σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες